logo lroc

Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014

Mai Mult
15 Dec 2014 14:49 #261 de Liviu-San
Replied by Liviu-San on topic Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014
Nici eu n-am reusit sa descarc nimic,din pacate,asa ca o sa ma uit la pozele care le mai postati pe aici.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
15 Dec 2014 14:52 #262 de Magellan
Replied by Magellan on topic Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014

DKW a scris:

navymotorman a scris: A reusit cineva sa descarce arhiva de la Dacu ???
Mie imi spune ca e damaged

Da, am descarcat, dezarhivat, vizionat.

Te rog sa-mi trimiti arhiva descarcata de catre tine pe .
Poate ca asa o sa mearga.
Merci

Posesor de nevasta cu Disco 1

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
15 Dec 2014 16:41 #263 de cristeaandm
Replied by cristeaandm on topic Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014
Am ajuns intr-un final ieri acasa, dupa cateva zile pline de aventura, placere si bucurie, in care mi-am dat seama ca sunt inconjurat de oameni cu suflet mare, oameni dornici sa ajute necontenit, oameni plini de veselie si de voie buna. Au fost si perioade tensionante, unde imi cer scuze in mod public fata de toti colegii care m-au suportat si cand am tipat sau chiar cand am iesit in decor verbal. Mii de scuze inca o data. A iesit bine intr-un final, am razbit cu totii prin mormanele de haine donate de apropiatii si prietenii nostri, de catre necunoscuti dornici sa ajute, am impartit cu bunatate in suflet fiecare pachet de faina, de malai sau de un alt sortiment, pus cu grija de acasa pentru acesti oameni greu incercati. Am trait pe propiile picioare unii dintre noi sau pe proriile rotii altii mai curajosi drumurile ce despart civilizatia de izolare, drumurile care sunt strabatute de catre acestia pentru a trai, pentru a se alimenta.
Este greu de crezut in ce conditii traiesc acesti oameni, iar in unele cazuri stau si ma intreb daca au avut unde depozita tot ce le-am dus noi.
Desi nu sunt un bun scriitor nici poate un bun povestitor insa imi face o mare placere sa va impartasesc aceste ganduri ale mele, pentru ca m-am simtiti atat de bine fiind alaturi de voi la acesta actiune, asa comunist cum imi ziceau unii ca sunt, asa poate jignind uneori prin stilul de a vorbi sau cu privirea pe altii, sper din tot sufletul sa intelegeti ca au fost toate acestea doar din dorinta de a reusii din dorinta de a fi bine si efortul sa nu fie in zadar.
Va multumesc inca o data celor care ati fost alaturi de noi fie acolo in aceste zile, fie ca ati donat sub orice forma, chiar si celor care si-au dorit sa ramana anonimi. Puteti sa fiti siguri ca viata in universul lor s-a schimbat cu putin mai bine, mai ales ca ne-am respectat promisiunea si ne-am intors la ei.

Va multumesc

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, thx, Alexey, GSS, Magellan, DMM74

Mai Mult
15 Dec 2014 17:12 #264 de GSS
Daca n-ai mai fi asa "comunist", eu unul nu cred ca te-as mai iubi! ;) Te apreciem asa cum esti si crede-ma ca fara tine ne-ar fi mult mai greu! Bravo si multumim din nou pentru efortul depus!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Magellan

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
15 Dec 2014 17:24 #265 de cristeaandm
Replied by cristeaandm on topic Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014
Pentru cei care nu au FB, cateva cuvinte de la Luminita:

"Se spune că cea mai frumoasă sărbătoare a anului este Crăciunul-este o sarbatoare a bucuriei si a fericirii. Recitesc cu mare drag scrisoarea lui Alexandru Vlahuta catre fiica sa Margareta....”...Sa fii buna pentru ca sa poti fi fericita. Cei rai nu pot fi fericiti. Ei pot avea satisfactii, placeri, noroc chiar, dar fericire NU...”. Minunata pilda ce ar putea fi un bun îndrumator pentru fiecare dintre noi.
Abia m-am intors dintr-o calatorie care a parut un vis. Am trait o experienta fantastica. O calatorie pe care am sa o “povestesc” in câteva fotografii făcute aleatoriu, acolo unde le-am putut face. Desigur… cele mai interesante momente au fost cele în care, din păcate, n-am putut avea puterea de a fotografia. N-am făcut multe fotografii pentru că, spre deosebire de călătoriile de vacanta pe care voiam să le imortalizez , acum îmi ajung emoțiile şi memorarea pe retina ochiului sau undeva acolo adanc in inima.
Intre timp, va pot impartasi inca o data credinta ca Dumnezeu m-a dus in preajma unor oameni frumoşi pe dinăuntru, în primul rând, oameni care au vocaţia construcţiei nu a distrugerii, care în loc să critice, vin cu propuneri, altruisti si care considera ca cel mai bun exemplu, poate fi exemplul personal. Oameni care au răbdarea proiectelor lungi, au valori morale şi care trec la fapte si nu raman la stadiul de vorbe.
Prima oprire a fost in satul Gresia. In ciuda drumurilor de primitivism pe care l-am descoperit in aceasta calatorie şi a unei simplităţi a vieții care se confundă cu arhaismul, am trait bucurii inconsurabile. Nu există cuvinte care să descrie bucuria care a cuprins sufletele batranilor si ale copiilor, lacrimile lor şi zâmbetele curate ilustrând cel mai bine emoţiile prin care treceau, cand au vazut la poarta 10 masini de teren si 20 de oameni carand saci cu alimente, haine si jucarii. Binecuvantarea lor si multumirile le-am simtit tot drumul spre casa. Acolo in mijlocul dealurilor, in preajma lor, in casele in care painea este pe masa doar duminica, in care dulciurile sunt un lux, si gazul lampant este o mare valoare, nu mai ai repere orare, nu mai exista Greenwich, nu mai exista vieti separate. Povestile adevarate de viata te captiveaza cu totul.
Ceea ce ne marcheaza destinul, ce devine reper in bilantul existentei noastre, nu sunt nici topurile profesionale, nici izbanzile materiale, nici macar distinctiile si onorurile care ne desavarsesc cartea de vizita, ci sunt oamenii si intamplarile dupa care nimic nu mai este cum fusese pana atunci.
Aceste dovezi calde de omenie, cu daruri materiale si de suflet, imi vor ramane in memorie toata viata. Membrilor Clubului LandRover - initiatorul acestui proiect de suflet, le multumesc si le doresc ca Dumnezeu sa le intoarca inzecit bucuriile pe care le-au trait oamenii carora le-am trecut pragul.
Am invatat din propriul meu parcurs in lume ca binele este rasplatit! Sa vi se intoarca!
Sarbatori Indumnezeite!"

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, mariusg, thx, sean, Boby, GSS, DMM74

Mai Mult
15 Dec 2014 18:19 - 15 Dec 2014 18:20 #266 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014
@navy - dacă ți-a dat eroarea aia, probabil nu ai descărcat toată arhiva - sunt destul de multe poze, nici vorbă să încapă pe mail

încearcă și aici (cu click dreapta-save as salvezi imaginile pe care le consideri potrivite)

http://www.koffeephoto.com/album/EXdq-HdK_0G72ptBhhDGDWRp/

www.calauzaoffroad.ro
Last edit: 15 Dec 2014 18:20 by dacuburebista.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74

Mai Mult
15 Dec 2014 21:03 #267 de Liviu-San
Replied by Liviu-San on topic Pregatiri actiune Umanitara LROC Craciun 2014
Multumiri Dacule,acum am vazut si eu pozele.Acum mi-a picat fisa,ca trebuia sa facem si o poza de grup,cum faceam la intalniri.Oricum, una peste alta,a iesit foarte bine si ma bucur ca am putut sa fiu alaturi de voi la acest eveniment.

Mai Mult
15 Dec 2014 22:47 #268 de Magellan

dacuburebista a scris: @navy - dacă ți-a dat eroarea aia, probabil nu ai descărcat toată arhiva - sunt destul de multe poze, nici vorbă să încapă pe mail

încearcă și aici (cu click dreapta-save as salvezi imaginile pe care le consideri potrivite)

http://www.koffeephoto.com/album/EXdq-HdK_0G72ptBhhDGDWRp/

Merci, o sa incerc.
In ceea ce priveste descarcarea, am incercat dezarhivarea la final dupa ce a terminat de descarcat si nu a vrut.
Arhiva de la Bobby a mers brici.
Pe mail vroiam tot o arhiva ca ma gandeam ca poate e ceva cu link-ul de pe forum.

Mai Mult
15 Dec 2014 23:09 #269 de Magellan
Un salut calduros la toata lumea.
Ce poti sa mai spui dupa asa antevorbitori :P
Eu o sa multumesc in primul si in primul rand temerarilor care si-au riscat masinile pentru a duce bucuria in casele oamenilor sarmani si nu in ultimul rand scumpelor noastre sotii, prietene sau invitate, care au facut cea mai grea munca din tot ce a fost de facut, este parerea mea dar am curaj sa pun pariu ca nici unul dintre barbatii prezenti la actiune nu s-ar fi bagat sau nu s-ar fi descurcat cu stiva aia de haine asa de bine, precum au facut-o ele.
Cu chestii de acest gen trebuie sa se ocupe un club de genul celui de fata, nu spun ca nu sunt binevenite spriturile dansante dar alea nu te implinesc asa de mult ca o astfel de misiune si cu atat mai mult atunci cand si reusesti sa o duci bine pana la capat.
In ceea ce priveste problemele aparute pe parcurs, anumite comportamente, etc, acestea dau pana la urma sarea si piperul si cred ca toata lumea trebuie sa inteleaga tensiunea care apare in aceste momente si mai ales sa tina cont ca a fost prima data.
Pana la urma imi place sa cred ca cel putin voi astia mai vechi sunteti prieteni in adevaratul sens al cuvantului si nu aveti cum sa va suparati unul pe altul indiferent de motive.
Pentru ca mi-a placut ce am vazut, sa stiti ca (nu stiu cat va incalzeste dar....) ati castigat doi membri noi in gasca ( Propitareasa si soferul ei de umanitara), asa ca sa vina echipamentele si tot ceea ce mai este trecut la ce ni se da, ca daca s-a spus ca ni se va da atunci sa ni se dea (atentie Mircea si Spiros)
Sa ne vedem sanatosi.
P.S. Pentru cei care vizeaza functii inalte, sa stiti ca acestea vin la pachet si cu raspunderi si probleme si nu e simplu, asa ca hai sa ne mobilizam si sa ajutam mai curand, sa venim cu propuneri care sa fie votate pentru a fi puse in practica, etc, astfel sa dam de lucru conducerii sa arate ca se poate. :) :) :)

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, KYK, Alexey, GSS, DMM74

Mai Mult
16 Dec 2014 00:02 #270 de DMM74
Salutare tuturor,
Sunt fara cuvinte!
Cum "o mie de vorbe, doi bani nu fac", sa dam drumul la cateva poze.

Seara buna tuturor!

LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: GSS

Mai Mult
16 Dec 2014 00:09 #271 de DMM74

LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, GSS, Magellan

• Alexey
  • Avatarul lui Alexey Autor Subiect
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
16 Dec 2014 14:31 #272 de Alexey
Cateva poze de la Mircea.

http://fastupload.ro/1a26d0e255021b215319225e1246c059.html

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm

Mai Mult
16 Dec 2014 14:42 #273 de Magellan

Alexey a scris: Cateva poze de la Mircea.

Da' Mircea nu poate sa faca si el o arhiva sa le puna pe toate???
Si Cosmin sa stie ca asteptam pozele dar mai ales filmele. :) :) :)

Mai Mult
16 Dec 2014 15:17 - 16 Dec 2014 15:18 #274 de thx

navymotorman a scris:

Alexey a scris: Cateva poze de la Mircea.

Da' Mircea nu poate sa faca si el o arhiva sa le puna pe toate???
Si Cosmin sa stie ca asteptam pozele dar mai ales filmele. :) :) :)

Se lucreaza deja la dansele , Domnu' - la filme. Poze nu am nici macar una . Ba da am de la incarcare de Joi.

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Last edit: 16 Dec 2014 15:18 by thx.

Mai Mult
16 Dec 2014 19:45 #275 de thx
Primul film e gata

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, Alexey, Razvan, GSS, Magellan, DMM74

Mai Mult
16 Dec 2014 20:46 - 16 Dec 2014 20:49 #276 de thx
Al doilea si el....mai urmeaza inca unu.

Last edit: 16 Dec 2014 20:49 by thx.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, Alexey, GSS, Magellan, DMM74

Mai Mult
16 Dec 2014 21:28 #277 de thx
Ultimul...in care exista o mica filmare si de la Matara facuta de Luminita cu camera mea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, KYK, Alexey, GSS

Mai Mult
17 Dec 2014 10:42 #278 de sean
Don Presidente sau Don Profesore,puneti si pe forumul celalat ceva informatii despre actiune....a ramas in coada de peste acolo,fara finalizare! :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Magellan

Mai Mult
17 Dec 2014 12:40 #279 de thx

sean a scris: Don Presidente sau Don Profesore,puneti si pe forumul celalat ceva informatii despre actiune....a ramas in coada de peste acolo,fara finalizare! :lol: :lol:

Pe 4x4adventure am pus eu filmele.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey

• Alexey
  • Avatarul lui Alexey Autor Subiect
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
17 Dec 2014 13:36 #280 de Alexey
http://fastupload.ro/8cf7d45c12c30121b513fd12c3ac35bc.html

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif

Timp creare pagină: 0.906 secunde