logo lroc

Actiune umanitara de Paste 2015 by LROC - Discutii si propuneri

Mai Mult
29 Mar 2015 20:24 #261 de Boby
Ca intotdeauna, o placere sa particip la orice activitate impreuna cu gasca LROC. Multumiri tuturor pentru ajutor, implicare, organizare si reusita acestei actiuni! A iesit foarte bine, atit actiunea propriu-zisa cit si activitatile conexe, fasolea, gratarul si mai ales vinul. Multumiri si celor 2 bucatari si mai ales celor 2 organizatori. Si bineinteles domnului presedinte care m-a carat si de data asta cu el si mi-a dat posibilitatea sa ma implic si eu. La multi ani celor 2 sarbatoriti care ne-au cinstit si... si-altadata, si-altadata, o s-o facem si mai, si mai lata :)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, thx

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
29 Mar 2015 22:49 - 30 Mar 2015 08:29 #262 de nepotul
Tin sa va multumesc si aici pentru inca o experienta minunata alaturi de niste oameni extraordinari. O actiune reusita, felicitari tuturor
Last edit: 30 Mar 2015 08:29 by cristeaandm.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, thx, danuzu, GSS, Magellan, DMM74

Mai Mult
29 Mar 2015 23:07 #263 de Magellan

nepotul a scris: Tin sa va multumesc si aici pentru inca o eperienta minunata alaturi de niste oameni extraordinari. O actiune reusita, felicitari tuturor

Si noi iti multumim pentru ca esti un baiat de mare isprava. Unchiuletule, sa ai mare grija de nepot pentru ca merita.

Posesor de nevasta cu Disco 1
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, Razvan, nepotul

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
30 Mar 2015 08:39 #264 de cristeaandm
Apreciez efortul depus atat de voi cei care ati indurat conditiile meteo, care ati luptat cu noroiul, care ati impins la carul cu boi, care ati pus suflet impachetand sute de haine, care ati inteles ca fiecare kg conteaza in reusita acestei acctiuni, cat prietenilor, cunostintelor sau pur si simplu a inimosilor care au dorit si au reusit sa doneze bani sau alimente pentru ca acelee familii sau acei minunati coppii sa aiba un Paste mai fericit.

Sunt sigur ca toti am ramas impresionati de reactiile copiilor de modul de primire atat al lor cat si al reprezentantilor institutiilor de invatamant.

A fost o placere ca inca o data sa particip alaturi de voi la un eveniment care-mi va ramane intiparit pentru totdeauna in suflet.

Va multumesc tuturor pentru rolul purtat, misiunea aleasa si activitatile in care v-ati implicat cu mare devotament si pasiune.

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, thx, Boby, Alexey, nepotul, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 09:00 #265 de sean
O poza ce caracterizeaza cel mai bine situatia...Ivan cel simexat si carul cu boi...

PS
Pe langa performantele din noroaie i-am mai asociat si pe criteriul consumului de lichide...sete mare mon- cher... :P :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, Alexey, GSS, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 09:28 #266 de mariusg
Doamnelor si domnilor, inca o actiune reusita a clubului. Multumesc membrilor, sponsorilor, simpatizantilor, voluntarilor, tuturor celor care s-au implicat si nu in ultimul rand organizatorilor Alex si Andrei. Ma bucur ca fac parte din asa o gasca.

Cu respect

Mariusg

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, thx, Boby, Alexey, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 10:14 #267 de Razvan
Fara prea multe cuvinte va multumesc tuturor ca ne suportati si acceptati...
Ne-am bucurat sa facem bine....

foto elocvente... va rog remarcati exorcizarea Duracell:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, Alexey, Magellan, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 10:17 #268 de Razvan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Alexey, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 10:20 #269 de Razvan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, Alexey, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 10:30 #270 de Razvan
Micii si carnatii ne-au unit ca fratii....

Mi-am schimbat totodata in acest week-end si acceptiunea despre ceea ce inseamna sa consumi alcool... aveam niste idei preconcepute dar uitandu-ma in jurul meu, vreo doua seri la rand... am avut revelatii si acum ma simt iluminat si am un alt understanding asupra fenomenului ....cativa virtuosi..... ajutindu-ma sa diger revelatiile multiple.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, Boby, Alexey, Magellan, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 11:08 #271 de sean

Razvan a scris: Micii si carnatii ne-au unit ca fratii....

Mi-am schimbat totodata in acest week-end si acceptiunea despre ceea ce inseamna sa consumi alcool... aveam niste idei preconcepute dar uitandu-ma in jurul meu, vreo doua seri la rand... am avut revelatii si acum ma simt iluminat si am un alt understanding asupra fenomenului ....cativa virtuosi..... ajutindu-ma sa diger revelatiile multiple.

Pai ce frate,fasolea ne-a dezbinat (bineinteles,pastrand distanta regulamentara de siguranta)??? :lol: :lol: :lol:
Sau perisoarele???
Ajuta-ne si pe noi sa intelegem revelatiile tale!! :whistle:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey, Magellan, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 11:19 #272 de godwishu
La auzul aventurilor lui Dom' Profesor, am deschis televizorul. Si...stupoare! 4,9 pe scara Richter. Pana si Pamantul a fost perplexat de asa lovitura.
Lasand mahmureala pe seama unor diletanti, va felicit si eu pentru eforturile depuse in timpul zilei. Pentru cele de noapte nu pot decat sa va invidiez.

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, thx, Alexey, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 11:28 #273 de Razvan

sean a scris:

Razvan a scris: Micii si carnatii ne-au unit ca fratii....

Pai ce frate,fasolea ne-a dezbinat (bineinteles,pastrand distanta regulamentara de siguranta)??? :lol: :lol: :lol:
Sau perisoarele???
Ajuta-ne si pe noi sa intelegem revelatiile tale!! :whistle:

Cred ca sunt in asenimentul tuturor cand spun ca fasolea si ciorba au avut 3 stele Michelin si cred ca ele sunt vinovate pentru raurile de vin...
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Boby, Magellan, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 11:30 - 30 Mar 2015 11:33 #274 de Razvan

godwishu a scris: La auzul aventurilor lui Dom' Profesor, am deschis televizorul. Si...stupoare! 4,9 pe scara Richter. Pana si Pamantul a fost perplexat de asa lovitura.
Lasand mahmureala pe seama unor diletanti, va felicit si eu pentru eforturile depuse in timpul zilei. Pentru cele de noapte nu pot decat sa va invidiez.

Aveti cuvantul meu ca Profesorul era pistol cu apa... in starea de agregare, care l-a consacrat.....
Acum este ca iepurasul Duracell...
Va invit calduros sa tot dormiti cu el in camera....
Eu unul nu sunt inca pregatiti pentru nivelul asta de conoastere si la Recunoastere nu il vreau in camera de 3... :woohoo:
Last edit: 30 Mar 2015 11:33 by Razvan.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Boby, Alexey, Magellan, DMM74

Mai Mult
30 Mar 2015 11:32 #275 de Magellan

Razvan a scris:

godwishu a scris: La auzul aventurilor lui Dom' Profesor, am deschis televizorul. Si...stupoare! 4,9 pe scara Richter. Pana si Pamantul a fost perplexat de asa lovitura.

Aveti cuvantul meu ca Profesorul era pistol cu apa... in starea care l-a consacrat.....

Asa este dar in varianta Heavy Duty
:lol: :lol: :lol:

Mai Mult
30 Mar 2015 11:34 #276 de thx

GSS a scris: Am ajuns... suntem bine! A fost ce trebuie ca de obicei. M-au impresionat tare copiii de la gradinita! Am primit si o bulina rosie drept recompensa. De altfel singurii care m-au apreciat pentru eforturile supradihoresti ei au fost! :whistle:

Eforturi?????? :ohmy: :ohmy: :ohmy:

:lol: :lol: :lol:

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey

• Alexey
  • Avatarul lui Alexey Autor Subiect
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
30 Mar 2015 11:36 #277 de Alexey

Razvan a scris:

Aveti cuvantul meu ca Profesorul era pistol cu apa... in starea de agregare, care l-a consacrat.....
Eu unul nu sunt inca pregatiti pentru nivelul asta de conoastere si la Recunoastere nu il vreau in camera de 3... :woohoo:

Eu am dormit cu el, si pot sa iti spun ca nu este bun de nimic. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm

Mai Mult
30 Mar 2015 11:43 #278 de Magellan

Alexey a scris:

Razvan a scris:

Eu am dormit cu el, si pot sa iti spun ca nu este bun de nimic. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ori ai dormit tu bustean ori de la dulceata aia de ardei iute te ustura posteriorul si astfel nu ti-ai dat seama ca s-ar fi intamplat ceva. :whistle: :whistle: :whistle:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm

• Alexey
  • Avatarul lui Alexey Autor Subiect
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
30 Mar 2015 11:51 #279 de Alexey

Magellan a scris:

Alexey a scris:

Razvan a scris:

Ori ai dormit tu bustean ori de la dulceata aia de ardei iute te ustura posteriorul si astfel nu ti-ai dat seama ca s-ar fi intamplat ceva. :whistle: :whistle: :whistle:

Te mananca. :evil: :lol:
La cat am stat eu in camera sigur avea timp de rezolvat asemenea probleme. :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif

Mai Mult
30 Mar 2015 11:53 #280 de Magellan

Alexey a scris:

Magellan a scris:

Alexey a scris:

Razvan a scris:

Te mananca. :evil: :lol:
La cat am stat eu in camera sigur avea timp de rezolvat asemenea probleme. :lol: :lol:

Pai tu nu stii cum e la iepurasi??? Nu stii bancul cu "scuza-ma tata"?? :lol: :lol: :lol:

Timp creare pagină: 1.242 secunde