- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2012
- Actiuni ale Clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2012 - Organizare
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2012 - Organizare
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
si bun venit in rindul nostru, treci te rog si pe la sectiunea prezentare sa stie lumea cine esti si ce faci.
stima
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
-(1 apartament+1 cam 4*)x2 nopti
-meniu cina:2xvar.1 + 2xvar.2
-meniu cina festiva : 2xvar.1 +2xvar.2
-meniu Cibin : 4 portii
-taxa aprobari 2 buc
Pe pitici nu i-am bagat la masa ca ei au alt regim....
![:lol: :lol:](/media/kunena/emoticons/grin.png)
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.
Daca am uitat ceva se rezolva!
Discovery 4
Defender 90
Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
- swan
-
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 32
- Mulțumiri primite: 5
Discovery I, 1995
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Pentru cei din afara bucurestiului, plata se face in contul clubului, numai pentru masa+cazare+25. Promotionalele, daca le vreti inainte, cum zicea Cosmin: se expediaza prin curier cu plata ramburs.swan a scris: Pentru cei care nu sunt din Bucuresti si nu pot plati promotionalele la intalniri, ce facem? Trimitem suma pentru masa+cazare+25+promotionale?
Eu asa am inteles.
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2130
- Mulțumiri primite: 459
Va supun atentiei urmatoarea situatie (ca am fost intrebat ce fac cu banii din sponsorizare):
- contractul cu Hotel Cindrel este facut pe nr. minim de camere ocupate (35) (asa s-a acordat discountul de cazare)
- momentan suntem atati cat suntem in lista
- pana pe 30 aprilie trebuie sa platesc avansul in valoare de 5400 ron (30% din valoarea cazarii celor 35 cam + meniu aferent)
- daca nu platesc avansul contractul si rezervarea se reziliaza
- daca platesc avansul sunt obligat sa platesc intreaga valoare a contractului la finele sejurului
Cum pot rezolva aceasta situatie?
Multumesc de ajutor.
P.S. Cel mai usor este sa zic "Intalnirea nu se mai tine" si dau tutror banii inapoi.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
mariusg a scris: Actualizat primul post in functie de incasari, retrageri, confirmari.
Va supun atentiei urmatoarea situatie (ca am fost intrebat ce fac cu banii din sponsorizare):
- contractul cu Hotel Cindrel este facut pe nr. minim de camere ocupate (35) (asa s-a acordat discountul de cazare)
- momentan suntem atati cat suntem in lista
- pana pe 30 aprilie trebuie sa platesc avansul in valoare de 5400 ron (30% din valoarea cazarii celor 35 cam + meniu aferent)
- daca nu platesc avansul contractul si rezervarea se reziliaza
- daca platesc avansul sunt obligat sa platesc intreaga valoare a contractului la finele sejurului
Cum pot rezolva aceasta situatie?
Multumesc de ajutor.
P.S. Cel mai usor este sa zic "Intalnirea nu se mai tine" si dau tutror banii inapoi.
Imi pare rau sa o spun, dar, ma asteptam la chestia asta. Si deja este prea tarziu si suntem prea multi ca sa ne mai mutam la "Cheile Cibinului".
In momentul asta, nu vad decat o singura rezolvare: din banii sponsorului sa acoperim camerele si portiile "lipsa" (5 camere+ portiile aferente). Ar insemna o cheltuiala de 1600 ron la cazare si cel mult 400 ron la masa, iar portiile suplimentare se pot redistribui daca sunt doritori.
E greu de crezut ca mai apar acum, pe "ultima suta" inca 5 masini (desi, ar mai fi din cei care si-au exprimat initial dorinta de participare), mergem inainte si asta e: vom stii anul viitor mai bine cum sa ne organizam si cum sa negociem.
Parerea mea.
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Cosmin, acolo sunt numai 26 de camere de cate doua locuri...noi deja avem nevoie de 30 de camere. Si nu cred ca va fi foarte indicat de stat la cort, inca va fi frig acolo noaptea.thx a scris: Auziti , cate locuri de cazare sunt la Cheile Cibinului? Daca ne inghesuim poate intram . Mai sunt locuri si la cort. Hai sa facem un calcul .
Ca sa nu mai bagam in calcul si faptul ca deja s-ar putea sa fie rezervate cateva camere pentru week-end-ul ala... de asta ziceam ca e tarziu...
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Din cei care am ramas suntem siguri ca venim toti?
Sau , sau , sau trebuie vorbit ca cei de la hotel poate vor vrea si asa , trebe incercat.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
thx a scris:
Din cei care am ramas suntem siguri ca venim toti?
Si asta este o intrebare foarte buna!!! Cred ca ar fi momentul sa-si confirme toti rezervarea prin plata avansului.mai sunt doar doua zile (bancare) in care se poate rezolva "amanuntul" acesta. Dupa care tragem linie si vedem ce mai ramane de facut.
- nick
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- MihaiB
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 177
- Mulțumiri primite: 12
Din cate inteleg, sunt 3 variante:
- diferenta pana la totalul pe care a fost semnat contractul o suportam fiecare dintre noi - ceea ce banuiesc ca ar fi in jur de 100 RON / camera pentru intreaga perioada, incluzand aici si mesele suplimentare
- ii intrebam la ce pret ne dau camerele fara discount-ul de grup si poate iese mai ieftin ok asa.
- le spunem ca suntem 30 in loc de 35 si negociem cu ei sa ne dea un discount de grup, poate putin mai mic decat cel agreat initial, dar totusi... Banuiesc ca nici ei nu vor sa se trezeasca cu 10 zile inainte de eveniment cu 30 de camere goale.
Pentru mine personal e ok oricare din variante, doar ca nu as vrea sa dorm in cort
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Freelander 2, SD4
www.musicblog.ro
- cristeaandm
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
MihaiB a scris: Din cate stiu ar mai fi un tip din Turnu Severin care mi-a zis ca poate vine - tocmai ce si-a luat un Disco.
Din cate inteleg, sunt 3 variante:
- diferenta pana la totalul pe care a fost semnat contractul o suportam fiecare dintre noi - ceea ce banuiesc ca ar fi in jur de 100 RON / camera pentru intreaga perioada, incluzand aici si mesele suplimentare
- ii intrebam la ce pret ne dau camerele fara discount-ul de grup si poate iese mai ieftin ok asa.
- le spunem ca suntem 30 in loc de 35 si negociem cu ei sa ne dea un discount de grup, poate putin mai mic decat cel agreat initial, dar totusi... Banuiesc ca nici ei nu vor sa se trezeasca cu 10 zile inainte de eveniment cu 30 de camere goale.
Pentru mine personal e ok oricare din variante, doar ca nu as vrea sa dorm in cort
Saracul Mihai, ar face orice numai sa nu ajunga la cort.
S-auzim de bine
![:evil: :evil:](/media/kunena/emoticons/devil.png)
![:evil: :evil:](/media/kunena/emoticons/devil.png)
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Discovery 4
Defender 90
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
1. Cina Vineri 2*M1 + 1*M2
2. Pranz Sambata M2*2
3. Cina festiva M1*2 + 1*M2
4. Calauza
Platit azi 26 Aprilie.
- oryx
-
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 47
- Mulțumiri primite: 0
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- axel
-
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 34
- Mulțumiri primite: 13
Daca da, cum putem face cu mancarea pentru prietenii mei care au si copii mici de 1-2 ani?
Se poate sa comande ei la fata locului (mai ales pentru copii) sau restaurantul nu va mai onora nici o alta comanda in afara de noi?
Multumesc!
Roads? Where we're going we don't need roads... Go beyond.
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Disco II Td5
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2012
- Actiuni ale Clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2012 - Organizare