logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2012 - Impresii, poze, filmari!

• Teddybear
  • Avatarul lui Teddybear Autor Subiect
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
13 Mai 2012 21:09 - 17 Mai 2012 15:44 #1 de Teddybear
Buna seara la toata lumea!
Am ajuns si noi acasa si, la sugestia lui Marius, deschid acest topic!
Pana se vor descarca pozele si filmarile, cateva impresii "la cald":
  • O intalnire foarte reusita (cateva mici deficiente ale gazdelor, rezolvate insa in timp util)
  • Un minunat prilej sa ne reintalnim cu prieteni dragi, deasemeni, o ocazie foarte buna pentru a intalni si cunoaste prieteni noi
  • Atmosfera: absolut extraordinara! (ca de obicei, "motorul" distractiei l-au format Cosmin (thx), Cristi (KYK), Mircea (MirceaMS)... si enumerarea ar putea continua, fiecare si-a adus contributia aici)
  • Un traseu absolut superb, cu "de toate". (aici singurul regret a fost ca nu l-am putut termina din lipsa timpului necesar. Klaus ne-a promis ca il vom face integral cu prima ocazie care se va ivi)
  • Tot la capitolul "regrete": din pacate, cativa prieteni nu au mai putut ajunge ( din motive independente de ei, asta-i viata)
  • Si, la acelasi capitol: A FOST PREA SCURT!!!
Cam astea ar fi pe scurt, primele impresii. Las in continuare sa vorbeasca pe cei care au facut si poze. Pe masura ce se vor descarca, voi pune si eu cateva (nu neaparat cele mai reusite).
O seara buna.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Last edit: 17 Mai 2012 15:44 by cristeaandm.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
13 Mai 2012 21:46 #2 de MariusM
Buna seara tuturor!

Ne bucuram foarte tare ca am facut parte din acest eveniment inedit,si pe aceasta cale multumim organizatorilor, baietilor de la salvamont,gazdelor,si nu in ultimul rand fiecaruia dintre voi pentru prezenta si atmosfera placuta pe care ati creat-o!A trecut prea repede ce-i drept,insa acest lucru nu ne face decat sa asteptam nerebdatori urmatoarea reuniunie!Asteptam si celelalte materiale foto/video,iar pentru moment va impartasesc:

Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Let's OFF The Road!

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Mai Mult
13 Mai 2012 21:52 #3 de MariusM
Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Let's OFF The Road!

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Mai Mult
13 Mai 2012 22:06 #4 de axel
Multumim mult tuturor!
A fost super!

Roads? Where we're going we don't need roads... Go beyond.

Mai Mult
13 Mai 2012 22:10 #5 de MihaiB
A fost excelent, felicitari organizatorilor si tuturor celor prezenti! Cateva poze de la mine

Freelander 2, SD4
www.musicblog.ro

Mai Mult
13 Mai 2012 22:11 - 13 Mai 2012 22:37 #6 de MihaiB
Inca trei...

Later edit: am adaugat si poza cu bradul de 500 de ani :)

Freelander 2, SD4
www.musicblog.ro
Atașamente:
Last edit: 13 Mai 2012 22:37 by MihaiB.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
14 Mai 2012 09:34 #7 de Teddybear
Revin si eu cu ceva imagini:

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
14 Mai 2012 09:39 #8 de Teddybear

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
14 Mai 2012 10:12 #9 de cristeaandm
Acum incarc si eu filmele si pozele pe unde pot.

adresa mea de mail este ca userul de aici pe Yahoo.com, va rog sa uploadati pe transfer arhivele cu poze si filme sau sa ajunga la mine sub anumite forme ca sa creem DVD-ul intrunirii.

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
14 Mai 2012 10:25 - 14 Mai 2012 10:51 #10 de Teddybear
Nu am facut prea multe poze, eram prea preocupat sa ma holbez eu la peisaje :blush: . Atasez aici arhiva cu tot ce am, cine vrea vreo poza la dimensiunea originala, il rog sa ma contacteze.
http://dl.transfer.ro/Paltinis-transfer_ro-14may-48a271.rar . Link-ul e valabil 10 zile.
Multumesc tuturor celor prezenti pentru timpul minunat petrecut impreuna si, in mod special, echipei de organizare, sponsorului si partenerilor pentru ca a facut posibila aceasta intalnire. Personal, o astept cu maxim interes pe urmatoarea!

Last edit: 14 Mai 2012 10:51 by Teddybear.

Mai Mult
14 Mai 2012 11:10 #11 de sean
Salutare,
O intalnire reusita,ca de obicei.....!
Multumim tuturor celor implicati in organizare (cu o mentiune speciala pentru Klaus si echipa Salvamont - wikipedia :cheer: ) si bineinteles participantilor de inalta clasa !!!! :lol:
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarea intalnire!

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
14 Mai 2012 11:22 - 14 Mai 2012 11:23 #12 de thx
Datorita unei probleme neplacute a trebuit ca Duminica dimineata sa plec urgent la Braila. Am ajuns acasa pe la ora 21.00. Imi pare rau ca nu am mai putut sta si Duminica . Am inteles ca multi au ales diverse variante de intoarcere. Sunt curios care au fost alea si cum v-ati descurcat. Intalnirea a fost de exceptie . In prima seara (noapte )s-au mai remercat si altii : Picollino , Cristi, Dkw ( caruia ii multumesc ca desi era frant de oboseala a stat cu noi sa ne suporte pana la sfarsit - 6 AM.) Ghassan , Lek , Catalin , Eugen , George si altii care care nu imi vin acum in minte dar care au contribuit si ei la duetul de karaoke. Datorita pasiunii nemerginite pt aceasta marca unii au baut spritzul cu gust de telefon Land Rover . :lol: Sunt atatea de povestit....Abia astept sa ne vedem Joi.

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Last edit: 14 Mai 2012 11:23 by thx.

Mai Mult
14 Mai 2012 12:25 #13 de sean
Auzi la el,"karaoke"!!!! :lol:
Ati bagat groaza in populatia de ursi pe o raza de 15 kilometri ......

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
14 Mai 2012 13:30 #14 de NJU

Mai Mult
14 Mai 2012 13:54 #15 de KYK
A fost intr-adevar un eveniment reusit si nu cred ca ar avea cum sa iasa altfel data fiind calitatea oamenilor !

Multumiri sponsorului, partenerilor si TUTUROR celor implicati in organizare a fost o mobilizare exemplara ; si mai mult decat oricui multumiri motorului si transmisiei evenimentului - MARIUS.

Duminica dimineata inainte de plecare am asistat la un feedback exceptional la adresa lui, de la Tavi SR : ' mai Marius dincolo de sigla LR din inima avatarului ai si o inima mare, multumiri !'

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
14 Mai 2012 14:23 - 15 Mai 2012 00:04 #16 de DKW
Si noi va multumim din inima pentru aceasta intrunire! Exceptand faptul ca Freelander-ul Alexei a vrut sa fie mai ''vedeta'' decat trebuie si ca la intoarcere pe Dealu Nagru era sa ne faca unu' material de stiri, toata intrunirea a avut farmecul ei aparte!
Multumim tuturor celor prezenti la eveniment!
P.S. Datorita voua am mai descoperit un motiv pentru care este bine sa ai macar un Land Rover in curte!
P.S.2 Ca sa fie o intrunire cu toate picanteriile, am facut si o mica diagnoza duminica dimineata!
P.S.3 Sa nu mai spuneti ca mergeti cu 90-100 kmh... :whistle:
Niste poze diseara...

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
Last edit: 15 Mai 2012 00:04 by Teddybear.

Mai Mult
14 Mai 2012 14:58 - 14 Mai 2012 15:02 #17 de MirceaMS
Mare bucurie intalnirea cu prieteni vechi si noi. Oameni deosebiti, distractie cat cuprinde. Pe scurt, asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire.
P.S. Si din partea noastra mii de multumiri pentru Marius!
Last edit: 14 Mai 2012 15:02 by MirceaMS.

Mai Mult
15 Mai 2012 09:39 #18 de sierrafery
Sunt mandru ca fac parte din comunitatea asta... sper sa pot sa ma eliberez sa particip si la anu. Multumim organizatorilor si sponsorilor

Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci :)

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
15 Mai 2012 09:57 - 15 Mai 2012 10:03 #19 de cristeaandm
Pe principiul celor 3 SUPER, a fost SUPER frumos, cu SUPER oameni si mai vreau SUPER repede inca una. :evil: :evil: :evil:

Multumiri tuturor celor care si-au adus aportul la buna desfasurare a evenimentelor (Premium Auto, Xperience Romania, Salvamont Sibiu, Land Atelier, Cofetaria Alice) si in special participantilor care si-au adus aportul pentru buna dispozitie in cadrul evenimentului. B)

Eu fiind la prima intalnire de acest gen pot sa spun ca am profitat la maxim de ea, si ba chiar pot sa o prezint pe 5 etape de traseu, si multe evenimente cum ar fi prima sedinta de club, un tort LROC mai verde ca broasca, ca asa ne place, un papanas mai bun ca altu' :P, un inot ca toporul la fund prin albia hotelului si multe altele....

1. Traseu matinal catre Santa si cu deviere catre Poiana Lupilor, Varful Oncesti.

2. Traseu de grup LROC cu inaintare in coloana si diferite opriri in traseu pentru relaxare.

3. Cheile Cibinului -Paltinis cu deviere pe traseul de VTM macadam si iesire in Santa apoi revenire la Hotel Cindrel

4. Traseu matinal catre Cheile Cibinului cu deviere catre un brad varstnic de aprox. 500 ani si cu retur catre Paltinis prin padure si forestier.

5. Iesire de pe drumul european E81 in Parcul National Cozia la Cascada Lotrisor.

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Last edit: 15 Mai 2012 10:03 by cristeaandm.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
15 Mai 2012 10:10 - 15 Mai 2012 10:11 #20 de Teddybear
Cam zgarcit totusi cu pozele Domnu' Admin! B) Hai mai repede cu selectia completa, sa se bucure si ochiu' nost' de ce vazurati voi! :woohoo: (chiar daca noi fuseram mai puturosi si ne-am trezit dupa plecarea voastra, asta nu-i motiv sa ne pedepsesti :P )

Last edit: 15 Mai 2012 10:11 by Teddybear.

Timp creare pagină: 1.886 secunde