- Postări: 859
- Mulțumiri primite: 54
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Locatia urmatoarei intalniri anuale
Locatia urmatoarei intalniri anuale
- discovery4x4
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Pasionat de Marca LAND ROVER
tavy79 a scris: Sunt pentru Apuseni la toamna. Un Retezat ceva...acolo fiind rezervatie vom avea nevoie de anumite autorizatii, poate cu baietii de anul trecut?
E posibil ca Nick sa fi fost deja in ture pe acolo nu stiu sigur. Eu am fost dar pe jos.
Pot face rost de trackinguri de la fostii colegi de la Dacia unde au fost la Transilvania Adventure Trophy pentru zona Hunedoara.
super.dar sa vedem daca mai voteaza cineva pt Apuseni
LAND ROVER DISCOVERY 98" 300TDI-THE BULKHEAD
Snorkel
2" SL Terrafirma
HD Front bumper
ROTHFUCHS 13000lbs Winch
Steering guard
Diff guard's
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
tavy79 a scris: Sunt pentru Apuseni la toamna. Un Retezat ceva...acolo fiind rezervatie vom avea nevoie de anumite autorizatii, poate cu baietii de anul trecut?
Daca te referi la Klaus si Andrei: "locul lor de joaca" este limitat la zona Sibiului (Cindrel, Lotru, poate si Latorita) Pentru Retezat poate s-ar putea vorbi cu F.Zoltan de pe celalalt forum, e din zona si ar putea stii persoanele de contact
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- bogthebat
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Disco 2 TD5 Auto
- Postări: 458
- Mulțumiri primite: 46
E posibil ca Nick sa fi fost deja in ture pe acolo nu stiu sigur. Eu am fost dar pe jos.
Pot face rost de trackinguri de la fostii colegi de la Dacia unde au fost la Transilvania Adventure Trophy pentru zona Hunedoara.
Ceva din Apuseni
De la secunda 37 incepe urcarea pana la Monument....![]()
![]()
Pana la min. 1:00 poti sa mergi cu un utilaj standard, apoi, eu n-am mai reusit, inclinarea laterala+ apa + pietrele alunecoase erau sa ma dea cu rotile-n sus, asa ca am continuat perpedes....
Fama nihil est celerius
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Locatia urmatoarei intalniri anuale