logo lroc

Pentru vanatori

Mai Mult
13 Iun 2015 13:24 #1 de Magellan
Pentru vanatori was created by Magellan
Dedicatie speciala pentru iubitorii de vanatoare :P :evil: :woohoo: :lol:
https://www.facebook.com/100002909959639/videos/760234434083548/?autoplay_reason=was_viewed

Posesor de nevasta cu Disco 1

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
13 Iun 2015 17:01 #2 de sean
Replied by sean on topic Pentru vanatori
Ce labe triste campaniile astea antivanatoare iscate de niste labagii zoofili si mai tristi...dupa cum ziceam cu alte ocazii omul a fost mai intai vanator-culegator...abia mult mai tarziu l-a prostit munca! :lol: :lol:
De parca ar fi mai moral sa-ti cumperi carnea cu care te indopi ca porcu' din magazine...animalele alea chiar nu au avut vreo sansa si nici nu au cunoscut gustul dulce al libertatii...au muncit in scurta lor viata ca sa puna carnita pe oase pentru aprigii ecologisti ai p..lii. :sick:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey, Calin, DMM74

Mai Mult
13 Iun 2015 17:09 #3 de Sky
Replied by Sky on topic Pentru vanatori
Sean nu te obosi...
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey, DMM74

Mai Mult
13 Iun 2015 17:32 #4 de sean

Sky a scris: Sean nu te obosi...

Dorine,nu obosesc la chestii de genul asta...dar am vazut destui ecologisti d-astia feisbucisti care bagau in ei vanat cu doua maini...matzul bate convingerile ecologiste...
Magellane,sper ca nu te-ai dat cu ei??! :lol: :lol: :P
Mai am niste sensibilitati cu iubitorii de caini comunitari...banuiesc ca sunt si astia pe feisbuci... :whistle:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey, DMM74

Mai Mult
13 Iun 2015 19:16 - 17 Iun 2015 08:08 #5 de Magellan
Replied by Magellan on topic Pentru vanatori

sean a scris:

Sky a scris: Sean nu te obosi...

Dorine,nu obosesc la chestii de genul asta...dar am vazut destui ecologisti d-astia feisbucisti care bagau in ei vanat cu doua maini...matzul bate convingerile ecologiste...
Magellane,sper ca nu te-ai dat cu ei??! :lol: :lol: :P
Mai am niste sensibilitati cu iubitorii de caini comunitari...banuiesc ca sunt si astia pe feisbuci... :whistle:

Si eu care ma gandeam ca o sa va placa :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :lol: :lol:
Eu am aceeasi problema, la care am avut fix aceeasi reactie (cu mai mult sau mai putin aceleasi urari), pe care ai avut-o tu la adresa astora cu animalele.
Este vorba de cacatii astia de la Natura 2000, care sunt tot niste labe triste de ecologistii sulii si care pun pariu ca duc trai neneaca pe fonduri europene cacandu-se pe ei de atata ecologie si protectie. S-au dus si au plantat panouri cu interdictii, au fortat votarea noii legi silvice, dar din fondurile alea pe care le sug de la Europa, nu ar fi ecologizat niste zone asa zis protejate, panouri de interdictie iar dupa plantarea lor, gunoiul de pe acele arii a ramas neatins, f...-le cristosul mamilor lor de jeguri.
PS Dar recunoasteti ca v-a placut putin scenariul. :lol: :lol: :lol:

Last edit: 17 Iun 2015 08:08 by cristeaandm.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky, sean, DMM74

Mai Mult
13 Iun 2015 19:29 - 17 Iun 2015 08:08 #6 de Magellan
Hai ma, dar nu va suparati asa, asta a fost ca gluma aia cu individul care se duce la pescuit, pune rama in carlig, lanseaza si sta la asteptare.
Rama in apa se intalneste cu un peste care o intreaba: tu ce esti, fata sau baiat??
Rama raspunde: baiat.
Pestele spune: pai daca e asa unde ti-e p...?
Rama spune: e pe mal, tine de undita. :P :P :P

Last edit: 17 Iun 2015 08:08 by cristeaandm.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: spiros, DMM74

Mai Mult
13 Iun 2015 23:14 #7 de axel
Replied by axel on topic Pentru vanatori

sean a scris: omul a fost mai intai vanator-culegator...abia mult mai tarziu l-a prostit munca! :lol: :lol:

Total de acord, dar pe atunci raportul de forte era mult mai echilibrat.
Nimic impotriva vanatorii daca te duci la vanatoare de mistret, de exemplu, cu un cutit si o sulita.
Nu ascuns confortabil dupa un "12 gauge". Si atunci se va vedea cine este cu adevarat un om vanator-culegator.

Sau daca vrei musai cu o arma de foc, iarasi, pentru egalitate de sanse / forte / trairi, te activezi - ca sigur ai facut armata - si mergi intr-un teatru de actiune precum au fost cele din Afganistan, Angola, Iraq, etc si sa vezi atunci ce inseamna sa fii de partea incorecta a p..lii - scuze, a pustii - precum este mistretul.

Roads? Where we're going we don't need roads... Go beyond.

Mai Mult
13 Iun 2015 23:54 - 13 Iun 2015 23:56 #8 de sean
Dupa in "12 gauge" nu te poti ascunde...mistretul are mai multe sanse decat crezi tu...si e gustos...si am fost si de partea incorecta a p..lii...stiu ce simte mistretul si consider ca e rezonabil,abia acum e raportul de forte echilibrat! :whistle:
Chiar daca isi ia mistretul pusca tot o sa-l caut..in rest,ce nu e comestibil sa fie sanatos! :lol:
PS
La mistret merg cu 9,3-ul,12-le il tin pentru "home defence".

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 13 Iun 2015 23:56 by sean.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Magellan

Mai Mult
14 Iun 2015 09:36 - 17 Iun 2015 08:11 #9 de Sky
Replied by Sky on topic Pentru vanatori

axel a scris:

sean a scris: omul a fost mai intai vanator-culegator...abia mult mai tarziu l-a prostit munca! :lol: :lol:

Total de acord, dar pe atunci raportul de forte era mult mai echilibrat.
Nimic impotriva vanatorii daca te duci la vanatoare de mistret, de exemplu, cu un cutit si o sulita.
Nu ascuns confortabil dupa un "12 gauge". Si atunci se va vedea cine este cu adevarat un om vanator-culegator.

Sau daca vrei musai cu o arma de foc, iarasi, pentru egalitate de sanse / forte / trairi, te activezi - ca sigur ai facut armata - si mergi intr-un teatru de actiune precum au fost cele din Afganistan, Angola, Iraq, etc si sa vezi atunci ce inseamna sa fii de partea incorecta a p..lii - scuze, a pustii - precum este mistretul.

Axel, du- te tu frate la vanatoare de mistreti cu un cutit si o sulita. Cand vine mistretu iti bagi cutitul in c...e. Daca nu nimeresti te poti arunca in sulita!!!
Mai terminati cu tampeniile astea despre vanatoare. Parerile despre vanatoare si vanat sunt precum gaurile din c...r. Fiecare are cate una!
Iar in Angola, Iraq sau Afganistan, du -te tu la vanatoare: CANIBALULE!!! :woohoo:
Last edit: 17 Iun 2015 08:11 by cristeaandm.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Calin, Magellan

Mai Mult
14 Iun 2015 10:04 #10 de GSS
Replied by GSS on topic Pentru vanatori
Eu iubesc toate animalele! In special pe cele comestibile. De mistret ce sa mai zic... abea astept sa isi mai faca Florin pomana cu noi, cu o garnita. In alta ordine de idei, da recunosc, imi place sa imi folosesc caninii la sfasiat carnea. :unsure:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky, Calin

Mai Mult
14 Iun 2015 10:11 #11 de sean

GSS a scris: Eu iubesc toate animalele! In special pe cele comestibile. De mistret ce sa mai zic... abea astept sa isi mai faca Florin pomana cu noi, cu o garnita. In alta ordine de idei, da recunosc, imi place sa imi folosesc caninii la sfasiat carnea. :unsure:

Dihorul nu se dezminte...pradatorul tot pradator...problema e ca omoara mai mult decat mananca (sadici),din cauza asta sunt asa de iubiti de omenire! :lol:
PS
Huroane,vine iarna si "Ratza" are nevoie de manusi si caciula de blana! :P :lol:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky, GSS

Mai Mult
14 Iun 2015 12:56 #12 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Pentru vanatori
și eu aș mânca niste cârnați de varză sau o ceafă de ridichi...
la bere nu e nici o dilemă, se face din plante, deci este OK cât timp e rece!

să văd cum mă organizez...
:evil:

www.calauzaoffroad.ro
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky, Alexey, Magellan

Mai Mult
14 Iun 2015 14:10 #13 de Magellan

sean a scris:

GSS a scris: Eu iubesc toate animalele! In special pe cele comestibile. De mistret ce sa mai zic... abea astept sa isi mai faca Florin pomana cu noi, cu o garnita. In alta ordine de idei, da recunosc, imi place sa imi folosesc caninii la sfasiat carnea. :unsure:

Dihorul nu se dezminte...pradatorul tot pradator...problema e ca omoara mai mult decat mananca (sadici),din cauza asta sunt asa de iubiti de omenire! :lol:
PS
Huroane,vine iarna si "Ratza" are nevoie de manusi si caciula de blana! :P :lol:

Nu cred ca sunt sadici, ci doar nesatui :lol: :lol: :lol:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky, DMM74

Mai Mult
14 Iun 2015 14:40 #14 de GSS

sean a scris:

PS

Ratza va trebui sa gaseasca alta solutie intru-cat cu putin noroc cei doi infractori vor fi cazati de saptamana care vine la Zoo Bucov.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74

Mai Mult
14 Iun 2015 14:45 #15 de GSS

dacuburebista a scris: și eu aș mânca niste cârnați de varză sau o ceafă de ridichi...
la bere nu e nici o dilemă, se face din plante, deci este OK cât timp e rece!

să văd cum mă organizez...
:evil:

O idee superba! Si daca la carnatii, ceafa si berea Dacului adaugam niste mici de fasole, putem organiza WPC, adica World Pistrui Cup. :woohoo:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: sean, Alexey, DMM74

Mai Mult
16 Iun 2015 12:52 #16 de Calin
Replied by Calin on topic Pentru vanatori
Propun si eu o lege. Toti ECOLOGISTII si cei care sunt impotriva vanatorii sa fie VEGETARIENI. Cum sunt prinsi ca infuleca carne....sa fie bagati in tarcul de vanatoare !!! La pusca cu ei!!
Sunt rau dar nu ma pot abtine. Astia sunt ca popii!!! Una predica si alta fac !!!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey, Magellan, DMM74

Mai Mult
16 Iun 2015 13:00 #17 de Magellan

Calin a scris: Propun si eu o lege. Toti ECOLOGISTII si cei care sunt impotriva vanatorii sa fie VEGETARIENI. Cum sunt prinsi ca infuleca carne....sa fie bagati in tarcul de vanatoare !!! La pusca cu ei!!
Sunt rau dar nu ma pot abtine. Astia sunt ca popii!!! Una predica si alta fac !!!

Da, da.... asta e ca faza cu Geenpeace cand protesteaza pe la platformele de foraj marin si au in dotare remorchere salvator sau alte tipuri de ciururi plutitoare, care consuma de te caci pe tine, bineinteles carburanti fosili, ca doar nu or naviga cu vele si ii vezi urland cat ii tin plamanii, impotriva extractiei de titei si a combustibililor fosili care polueaza. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW, GSS, DMM74

Mai Mult
16 Iun 2015 16:03 #18 de Calin
Replied by Calin on topic Pentru vanatori
Ia uite aici ecologisti si vegetarieni !!! :evil: :evil: :evil:

Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mate Andrei Vlad M.D., GSS, DMM74

Timp creare pagină: 0.345 secunde