logo lroc

Bicla mea

• cristeaandm
  • Avatarul lui cristeaandm Autor Subiect
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
23 Mar 2013 20:00 - 23 Mar 2013 20:01 #1 de cristeaandm
Bicla mea was created by cristeaandm
De mult vroiam sa deschid aceasta discutie, despre bicle, care cum o are, mai mare, mai cu multe viteze, pe unde va plimbati si alte aspecte de genul.

Pana atunci sa va prezint bicla mea RAM ht.one, ce o am de aproape 2 ani, si chiar imi place.

Azi am plecat la o mica plimbare prin zona pe la mine, mai pe la padure, mai pe marginea lacului, asa vreo 20 de km, ca de inceput, dat fiind ca e prima plimbare pe anul acesta. ;) :P

O fisa tehnica gasiti aici: http://www.greenbike.ro/produse/biciclete-xc-hardtail-17/bicicleta-ram-ht-1-elixir-2012-522.html#!prettyPhoto

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Atașamente:
Last edit: 23 Mar 2013 20:01 by cristeaandm.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
24 Mar 2013 11:52 #2 de codru
Replied by codru on topic Re: Bicla mea
Io aveam un trek 6000, dar tocmai ce mi l-or furat....varza!!!

codru
Discovery 3
Range Rover Classic v8 1982
www.papalasoni.ro
www.safaro.ro

Mai Mult
24 Mar 2013 22:41 #3 de nae rx 4
Replied by nae rx 4 on topic Re: Bicla mea
cube acid ...vandut -geometria cadrului de cacao-...tre sa caut altceva cu aceleasi ''dotari'' dar alta geometrie ....''porcaria'' aia vira prea bine ...extrem de manevrabila la viteza mica instabila la viteza mare
o recomand oricui vrea o bicla zdravana de tura linistita dar nerecomandata zabaucilor care se dau tare la vale indiferent pe ce suprafata

Atașamente:

Mai Mult
25 Mar 2013 09:39 #4 de sean
Replied by sean on topic Re: Bicla mea
Ce scule au ajuns si bicicletele!
Mi-e dor de Sputnik-ul adolescentei mele (tunat cu foaie tripla,vopsita rosu-mat,etc) - faceam naveta (meditatii la fizica :whistle: ) Mangalia - C-ta fluierand cu ea.
Am vandut-o ca sa fac scoala de soferi.... :(

Discovery 4
Defender 90

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
25 Mar 2013 09:43 #5 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Re: Bicla mea

sean a scris: Ce scule au ajuns si bicicletele!
Mi-e dor de Sputnik-ul adolescentei mele (tunat cu foaie tripla,vopsita rosu-mat,etc) - faceam naveta (meditatii la fizica :whistle: ) Mangalia - C-ta fluierand cu ea.
Am vandut-o ca sa fac scoala de soferi.... :(

Chiar...credeam ca nu-si mai aduce nimeni aminte de bicla asta... (eu n-am mai apucat s-o vand: mi-au furat-o :pinch: :( )

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
25 Mar 2013 10:00 #6 de sean
Replied by sean on topic Re: Bicla mea
Am avut si Ukraina (era un fel de Defender al bicicloantelor) careia ii pusesem spite HD (mai groase ;) ) - super scula de tavaleala.
Pe aia am vandut-o ca sa-mi iau Sputnik-ul.
Ultima troaca a fost un stramos al MTB,nu mai stiu cum se chema dar nu-mi placea deloc "tinuta de drum" (stateai pe ea ca un iepure in calduri si mergea cu viteza melcului turbat),asa ca am dat-o unor mesteri parati drept plata pentru soclul de beton al unui gard.

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
25 Mar 2013 16:38 #7 de codru
Replied by codru on topic Re: Bicla mea

nae rx 4 a scris: cube acid ...vandut -geometria cadrului de cacao-...tre sa caut altceva cu aceleasi ''dotari'' dar alta geometrie ....''porcaria'' aia vira prea bine ...extrem de manevrabila la viteza mica instabila la viteza mare
o recomand oricui vrea o bicla zdravana de tura linistita dar nerecomandata zabaucilor care se dau tare la vale indiferent pe ce suprafata

incearca trek......
io am facut multe cu a mea.....si foarte rezistenta tinand cont de ce busituri am luat, mai ales pe downhill.....la vale.....
ca sa nu mai spun de sarituri.....

codru
Discovery 3
Range Rover Classic v8 1982
www.papalasoni.ro
www.safaro.ro

Timp creare pagină: 0.446 secunde