- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
Bicla mea
- cristeaandm
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Pana atunci sa va prezint bicla mea RAM ht.one, ce o am de aproape 2 ani, si chiar imi place.
Azi am plecat la o mica plimbare prin zona pe la mine, mai pe la padure, mai pe marginea lacului, asa vreo 20 de km, ca de inceput, dat fiind ca e prima plimbare pe anul acesta.
O fisa tehnica gasiti aici: http://www.greenbike.ro/produse/biciclete-xc-hardtail-17/bicicleta-ram-ht-1-elixir-2012-522.html#!prettyPhoto
S-auzim de bine
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- codru
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- www.papalasoni.ro
codru
Discovery 3
Range Rover Classic v8 1982
www.papalasoni.ro
www.safaro.ro
- nae rx 4
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 476
- Mulțumiri primite: 55
o recomand oricui vrea o bicla zdravana de tura linistita dar nerecomandata zabaucilor care se dau tare la vale indiferent pe ce suprafata
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Mi-e dor de Sputnik-ul adolescentei mele (tunat cu foaie tripla,vopsita rosu-mat,etc) - faceam naveta (meditatii la fizica
Am vandut-o ca sa fac scoala de soferi....
Discovery 4
Defender 90
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
sean a scris: Ce scule au ajuns si bicicletele!
Mi-e dor de Sputnik-ul adolescentei mele (tunat cu foaie tripla,vopsita rosu-mat,etc) - faceam naveta (meditatii la fizica) Mangalia - C-ta fluierand cu ea.
Am vandut-o ca sa fac scoala de soferi....
Chiar...credeam ca nu-si mai aduce nimeni aminte de bicla asta... (eu n-am mai apucat s-o vand: mi-au furat-o
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Pe aia am vandut-o ca sa-mi iau Sputnik-ul.
Ultima troaca a fost un stramos al MTB,nu mai stiu cum se chema dar nu-mi placea deloc "tinuta de drum" (stateai pe ea ca un iepure in calduri si mergea cu viteza melcului turbat),asa ca am dat-o unor mesteri parati drept plata pentru soclul de beton al unui gard.
Discovery 4
Defender 90
- codru
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- www.papalasoni.ro
nae rx 4 a scris: cube acid ...vandut -geometria cadrului de cacao-...tre sa caut altceva cu aceleasi ''dotari'' dar alta geometrie ....''porcaria'' aia vira prea bine ...extrem de manevrabila la viteza mica instabila la viteza mare
o recomand oricui vrea o bicla zdravana de tura linistita dar nerecomandata zabaucilor care se dau tare la vale indiferent pe ce suprafata
incearca trek......
io am facut multe cu a mea.....si foarte rezistenta tinand cont de ce busituri am luat, mai ales pe downhill.....la vale.....
ca sa nu mai spun de sarituri.....
codru
Discovery 3
Range Rover Classic v8 1982
www.papalasoni.ro
www.safaro.ro