- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2016
- Actiuni ale Clubului
- Propuneri intalnire anuala 2017
Propuneri intalnire anuala 2017
- tavy79
- Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
Partea cu doar membrii sa voteze este cu dus si intors tinand cont ca la una din organizari am avut niste discutii tocmai cu cineva care nu era membru si nu m-a interest acest lucru incat sa-l scot in evidenta...dar totusi intrunirile nu sunt doar pentru membrii cel putin din cate stiu eu.
Pana acum se stabilea data si gata. Cine venea era bine venit! Tinand cont ca Magelan a fost singurul care a ridicat o problema si a propus altceva era normal sa se intrebe si ceilalti posibili participant daca este ok varianta mutarii.
Ne miram ca o tara intreaga se injura unii pe altii pentru votul lor cand noi o mana de oameni nu ne putem intelege la un rahat de data pentru intrunire!
Astept decizia pentru perioada sa pot continua cu organizarea...INDIFERENT DE PERIOADA... voi fi la dispozitia clubului pentru organizare!
Disco II Td5
- tavy55
- Deconectat
- Premium Member
- Postări: 269
- Mulțumiri primite: 141
Draga Magellan nu trebuie sa fii suparat pe noi ca nu am avut nici o vina ca anul trecut a fost facuta o rezervare si nimeni nu a spus nimic pana acum 2 luni,si ar fi o mare placere sa decideti o data la care poti veni.Eu de asemenea am votat ptr indiferent data la pollul facut, asa ca acum nu am alte probleme de când este posibila mutarea rezervarii.
Rog inca o data sa decideti pana la sfarsitul lunii data rezervarii si presedintele sa comunice data.
Multumesc !
Freelander Td4, 2001
- mariusg
- Deconectat
- Moderator
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2130
- Mulțumiri primite: 459
Multrumesc colegilor.
Revin.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- DMM74
- Deconectat
- Elite Member
- Postări: 611
- Mulțumiri primite: 207
LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005
- tavy79
- Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
mariusg a scris: Da, da presedintele "taie marea in 2", "pisica in 4", etc si hotaraste maine data intalnirii.
Multrumesc colegilor.
Revin.
Asta ca sa fie bine sa nu fie rau...! Si nu multumi ironic tuturor colegilor, i-ai pe nume
Oricum cred ca o sticla mare de jack va fi necesara la intrunire, si cand zic mare ma refer la cea de 5 l cu suport...
Hai ca o sa fie bine...!
Disco II Td5
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Doar una? Pe seceta asta?tavy79 a scris:
Oricum cred ca o sticla mare de jack va fi necesara la intrunire, si cand zic mare ma refer la cea de 5 l cu suport...
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- tavy79
- Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
Disco II Td5
- Alexey
- Deconectat
- Platinum Member
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
tavy79 a scris: Zi asta aluia de trebuie sa o dea...sa vezi atunci ce nu va mai fi seceta
Cunosti tu pe cineva care ar trebui sa o dea?
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- tavy79
- Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
Eu oricum vin cu una normala la purtator...
Disco II Td5
- Alexey
- Deconectat
- Platinum Member
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
tavy79 a scris: O sa facem in poll pentru asta...pana iese cine trebuie...
Eu oricum vin cu una normala la purtator...
La purtator este ceva normal
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Sky
- Deconectat
- Premium Member
- ONE LIFE LIVE IT
- Postări: 293
- Mulțumiri primite: 262
- mariusg
- Deconectat
- Moderator
- ExPresedinte LROC
- Mate Andrei Vlad M.D.
- Deconectat
- Premium Member
- Postări: 385
- Mulțumiri primite: 188
mariusg a scris: Nu dau de dom doctor Mate Andrei Vlad. Cu el a mai ramas sa vorbesc. Numarul 0757452177 nu este bun. I-am lasat mesaj pe FB sa ma sune. Poate vede si aici.
Asa este am schimbat pe 0747671183
"I've rather push my Landy,than drive your cruiser"
- mariusg
- Deconectat
- Moderator
- ExPresedinte LROC
Deci , in concluzie, avand in vedere ca toata lumea care a votat pentru perioada 25-29 mai 2017 are posibilitatea de mutare a perioadei in 18-21 mai 2017, perioada oficiala a intalnirii anuale LROC 2017 este 18-21 mai 2017 . Iar locatia este Moneasa.
Tavy, mai negociaza ceva la preturi daca se poate (daca nu, nu) si hai sa semnam contractul sa fie batut in cuie.
Propune-i schema de plati asta:
1000 ron dupa semnarea contractului;
cu 1 luna inainte 30% din rezervarile trimise si confirmate de noi;
restul dupa eveniment si calculele defintive (cam 2 zile).
Ma gasesti pe tf oricand daca ai nevoie.
- tavy79
- Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
Sky a scris: Oricum cred ca o sticla mare de jack va fi necesara la intrunire, si cand zic mare ma refer la cea de 5 l cu suport...
Hai ca o sa fie bine...!
Tavi dar voi ceilalti ce beti daca aduceti doar un Jack de 5 litri?? [/quote]
Noi tragem la palinca...Dar tu ce bei a doua zi?!
Disco II Td5
- tavy55
- Deconectat
- Premium Member
- Postări: 269
- Mulțumiri primite: 141
mariusg a scris: Da mersi.
Deci , in concluzie, avand in vedere ca toata lumea care a votat pentru perioada 25-29 mai 2017 are posibilitatea de mutare a perioadei in 18-21 mai 2017, perioada oficiala a intalnirii anuale LROC 2017 este 18-21 mai 2017 . Iar locatia este Moneasa.
Tavy, mai negociaza ceva la preturi daca se poate (daca nu, nu) si hai sa semnam contractul sa fie batut in cuie.
Foarte bine domn presedinte. Cum te superi cum se rezolva problema.Asta vroiam, o decizie clara si oficiala. Acum ca totul este stabilit rog sa treaca un administrator pe titlu data intalnirii sau sa deschida un alt topic ptr a trece tabelul cu cei inscrisi si cei care se vor inscrie.
Multumim de operativitate !
Freelander Td4, 2001
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
tavy55 a scris:
mariusg a scris: Da mersi.
Foarte bine domn presedinte. Cum te superi cum se rezolva problema.Asta vroiam, o decizie clara si oficiala. Acum ca totul este stabilit rog sa treaca un administrator pe titlu data intalnirii sau sa deschida un alt topic ptr a trece tabelul cu cei inscrisi si cei care se vor inscrie.
Multumim de operativitate !
Intrucat s-au stabilit atat data cat si locul Intalnirii Anuale, topicul asta se inchide, toate discutiile privind rezervari si alte probleme se vor purta pe topicul:
http://lroc.ro/forum/actiuni-ale-clubului-2017/13890-intalnire-anuala-moneasa-18-21-mai#34419
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2016
- Actiuni ale Clubului
- Propuneri intalnire anuala 2017