logo lroc

Propuneri intalnire anuala 2017

Mai Mult
24 Ian 2017 17:24 - 24 Ian 2017 17:26 #81 de tavy79
Replied by tavy79 on topic Propuneri intalnire anuala 2017
Tinand cont ca topicul cu polul a fost inchis tin totusi sa spun aici ca data de 25-28 Mai nu este "pretioasa " cum spunea dincolo Magelan. Tocmai de aceea am si votat eu personal ca imi este indiferenta data.
Partea cu doar membrii sa voteze este cu dus si intors tinand cont ca la una din organizari am avut niste discutii tocmai cu cineva care nu era membru si nu m-a interest acest lucru incat sa-l scot in evidenta...dar totusi intrunirile nu sunt doar pentru membrii cel putin din cate stiu eu.

Pana acum se stabilea data si gata. Cine venea era bine venit! Tinand cont ca Magelan a fost singurul care a ridicat o problema si a propus altceva era normal sa se intrebe si ceilalti posibili participant daca este ok varianta mutarii.

Ne miram ca o tara intreaga se injura unii pe altii pentru votul lor cand noi o mana de oameni nu ne putem intelege la un rahat de data pentru intrunire!

Astept decizia pentru perioada sa pot continua cu organizarea...INDIFERENT DE PERIOADA... voi fi la dispozitia clubului pentru organizare!

Disco II Td5
Last edit: 24 Ian 2017 17:26 by tavy79.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, thx, sean, DMM74, catalinn
Subiectul a fost încuiat.
Mai Mult
24 Ian 2017 20:22 #82 de tavy55
Replied by tavy55 on topic Propuneri intalnire anuala 2017
Cred ca presedintele ar trebui sa ia "pulsul" si "taurul de coarne" si sa comunice data indiferent care ar fi.Este drept ca am fost legati de rezervarea hotelului pana a venit patronul din Germania si a admis ca se poate face si cu o saptamana mai repede.
Draga Magellan nu trebuie sa fii suparat pe noi ca nu am avut nici o vina ca anul trecut a fost facuta o rezervare si nimeni nu a spus nimic pana acum 2 luni,si ar fi o mare placere sa decideti o data la care poti veni.Eu de asemenea am votat ptr indiferent data la pollul facut, asa ca acum nu am alte probleme de când este posibila mutarea rezervarii.
Rog inca o data sa decideti pana la sfarsitul lunii data rezervarii si presedintele sa comunice data.
Multumesc !

Freelander Td4, 2001
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, catalinn
Mai Mult
25 Ian 2017 17:46 #83 de mariusg
Replied by mariusg on topic Propuneri intalnire anuala 2017
Da, da presedintele "taie marea in 2", "pisica in 4", etc si hotaraste maine data intalnirii.
Multrumesc colegilor.
Revin.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, DMM74
Mai Mult
25 Ian 2017 17:54 #84 de DMM74
Replied by DMM74 on topic Propuneri intalnire anuala 2017
Da, da, sa facă, sa dreaga, sa cutare și cutare ....... :( :huh: :blink: :whistle:

LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005
Mai Mult
25 Ian 2017 20:28 - 25 Ian 2017 20:31 #85 de tavy79

mariusg a scris: Da, da presedintele "taie marea in 2", "pisica in 4", etc si hotaraste maine data intalnirii.
Multrumesc colegilor.
Revin.

Asta ca sa fie bine sa nu fie rau...! Si nu multumi ironic tuturor colegilor, i-ai pe nume :whistle:

Oricum cred ca o sticla mare de jack va fi necesara la intrunire, si cand zic mare ma refer la cea de 5 l cu suport...

Hai ca o sa fie bine...!

Disco II Td5
Atașamente:
Last edit: 25 Ian 2017 20:31 by tavy79.
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
25 Ian 2017 20:33 #86 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Propuneri intalnire anuala 2017

tavy79 a scris:

Oricum cred ca o sticla mare de jack va fi necesara la intrunire, si cand zic mare ma refer la cea de 5 l cu suport...

Doar una? :ohmy: Pe seceta asta? :whistle: :whistle:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
25 Ian 2017 20:37 #87 de tavy79
Zi asta aluia de trebuie sa o dea...sa vezi atunci ce nu va mai fi seceta :evil:

Disco II Td5
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
25 Ian 2017 20:54 #88 de Alexey
Replied by Alexey on topic Propuneri intalnire anuala 2017

tavy79 a scris: Zi asta aluia de trebuie sa o dea...sa vezi atunci ce nu va mai fi seceta :evil:

Cunosti tu pe cineva care ar trebui sa o dea? :) :) :)

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Mai Mult
25 Ian 2017 21:08 - 25 Ian 2017 21:09 #89 de tavy79
O sa facem in poll pentru asta...pana iese cine trebuie... :evil:

Eu oricum vin cu una normala la purtator... :whistle:

Disco II Td5
Last edit: 25 Ian 2017 21:09 by tavy79.
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
25 Ian 2017 21:31 #90 de Alexey
Replied by Alexey on topic Propuneri intalnire anuala 2017

tavy79 a scris: O sa facem in poll pentru asta...pana iese cine trebuie... :evil:

Eu oricum vin cu una normala la purtator... :whistle:

La purtator este ceva normal :) :)

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Mai Mult
26 Ian 2017 11:16 #91 de Sky
Replied by Sky on topic Propuneri intalnire anuala 2017

Hai ca o sa fie bine...![/quote]

Tavi dar voi ceilalti ce beti daca aduceti doar un Jack de 5 litri?? :blink:
Mai Mult
26 Ian 2017 13:08 #92 de mariusg
Nu dau de dom doctor Mate Andrei Vlad. Cu el a mai ramas sa vorbesc. Numarul 0757452177 nu este bun. I-am lasat mesaj pe FB sa ma sune. Poate vede si aici.

Mai Mult
26 Ian 2017 13:27 #93 de Mate Andrei Vlad M.D.
Replied by Mate Andrei Vlad M.D. on topic Propuneri intalnire anuala 2017

mariusg a scris: Nu dau de dom doctor Mate Andrei Vlad. Cu el a mai ramas sa vorbesc. Numarul 0757452177 nu este bun. I-am lasat mesaj pe FB sa ma sune. Poate vede si aici.

Asa este am schimbat pe 0747671183 :)

"I've rather push my Landy,than drive your cruiser"
Mai Mult
26 Ian 2017 13:38 - 26 Ian 2017 13:40 #94 de mariusg
Da mersi.
Deci , in concluzie, avand in vedere ca toata lumea care a votat pentru perioada 25-29 mai 2017 are posibilitatea de mutare a perioadei in 18-21 mai 2017, perioada oficiala a intalnirii anuale LROC 2017 este 18-21 mai 2017 . Iar locatia este Moneasa.
Tavy, mai negociaza ceva la preturi daca se poate (daca nu, nu) si hai sa semnam contractul sa fie batut in cuie.
Propune-i schema de plati asta:
1000 ron dupa semnarea contractului;
cu 1 luna inainte 30% din rezervarile trimise si confirmate de noi;
restul dupa eveniment si calculele defintive (cam 2 zile).
Ma gasesti pe tf oricand daca ai nevoie.

Last edit: 26 Ian 2017 13:40 by mariusg.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx, DMM74
Mai Mult
26 Ian 2017 18:29 #95 de tavy79

Sky a scris: Oricum cred ca o sticla mare de jack va fi necesara la intrunire, si cand zic mare ma refer la cea de 5 l cu suport...

Hai ca o sa fie bine...!

Tavi dar voi ceilalti ce beti daca aduceti doar un Jack de 5 litri?? :blink:[/quote]

Noi tragem la palinca...Dar tu ce bei a doua zi?! :whistle:

Disco II Td5
Mai Mult
26 Ian 2017 18:57 #96 de tavy55
Replied by tavy55 on topic Propuneri intalnire anuala 2017

mariusg a scris: Da mersi.
Deci , in concluzie, avand in vedere ca toata lumea care a votat pentru perioada 25-29 mai 2017 are posibilitatea de mutare a perioadei in 18-21 mai 2017, perioada oficiala a intalnirii anuale LROC 2017 este 18-21 mai 2017 . Iar locatia este Moneasa.
Tavy, mai negociaza ceva la preturi daca se poate (daca nu, nu) si hai sa semnam contractul sa fie batut in cuie.

Foarte bine domn presedinte. Cum te superi cum se rezolva problema.Asta vroiam, o decizie clara si oficiala. Acum ca totul este stabilit rog sa treaca un administrator pe titlu data intalnirii sau sa deschida un alt topic ptr a trece tabelul cu cei inscrisi si cei care se vor inscrie.
Multumim de operativitate !

Freelander Td4, 2001
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
26 Ian 2017 19:50 - 26 Ian 2017 19:52 #97 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Propuneri intalnire anuala 2017

tavy55 a scris:

mariusg a scris: Da mersi.

Foarte bine domn presedinte. Cum te superi cum se rezolva problema.Asta vroiam, o decizie clara si oficiala. Acum ca totul este stabilit rog sa treaca un administrator pe titlu data intalnirii sau sa deschida un alt topic ptr a trece tabelul cu cei inscrisi si cei care se vor inscrie.
Multumim de operativitate !

Intrucat s-au stabilit atat data cat si locul Intalnirii Anuale, topicul asta se inchide, toate discutiile privind rezervari si alte probleme se vor purta pe topicul:
http://lroc.ro/forum/actiuni-ale-clubului-2017/13890-intalnire-anuala-moneasa-18-21-mai#34419

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Last edit: 26 Ian 2017 19:52 by Teddybear.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74
Timp creare pagină: 0.325 secunde