- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- 2020
- Actiuni ale Clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Puțin
Mai Mult
11 Apr 2020 16:21 #41
de Teddybear
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Replied by Teddybear on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
In ce ma priveste, imi pastrez disponibilitatea!
Desi, atat in perioada stabilita, (daca se va putea), cat si in perioada propusa pentru amanare e posibil sa apara probleme datorita decalarii anului scolar!
Poate ar fi de luat in discutie si o perioada la sfasit de august-inceput de septembrie, din punctul asta de vedere!
Parerea mea!
Desi, atat in perioada stabilita, (daca se va putea), cat si in perioada propusa pentru amanare e posibil sa apara probleme datorita decalarii anului scolar!
Poate ar fi de luat in discutie si o perioada la sfasit de august-inceput de septembrie, din punctul asta de vedere!
Parerea mea!
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Subiectul a fost încuiat.
- sierrafery
-
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 811
- Mulțumiri primite: 228
12 Apr 2020 14:04 #42
de sierrafery
Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci
Replied by sierrafery on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
18 -21 iunie mie mi se potriveste la cum am concediile programate, in august nu pot dar s-ar putea ca si daca se ridica starea de urgentadupa 15 mai totusi sa mai fie restrictii la ''adunari'' ... vom vedea

- acristi
- Deconectat
- New Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 40
- Mulțumiri primite: 5
13 Apr 2020 00:01 #43
de acristi
LR Discovery 3 2.7, Automat, 2008, EU4
Replied by acristi on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
18-21 Iunie e bine pentru noi
LR Discovery 3 2.7, Automat, 2008, EU4
- AlexStrugariu
-
- Deconectat
- Premium Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 444
- Mulțumiri primite: 103
15 Apr 2020 07:56 #44
de AlexStrugariu
LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
Replied by AlexStrugariu on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Si pentru noi ar fi OK 18-21 iunie.
LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
15 Apr 2020 13:30 #45
de Calin
Replied by Calin on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Din punctul meu de vedere orice data este ok. Nu cred ca anul asta o sa fiu plecat din tara.
Parerea mea este sa asteptam pana se linistesc lucrurile. Dupa cum am urmarit nimeni nu stie cand va fi asta. Cand se vor putea face intruniri peste 100 persoane, atunci putem lua legatura si face intalnirea. O putem face tot acolo unde s-a dat avansul, iar cei ce acolo ar trebui sa inteleaga ca e greu sa fixezi o data in aceste conditii. Daca nu, si nu vor sa dea avansul inapoi, nu cred ca e o mare problema (am inteles ca e 1000 lei). il impartim la cati vin la anuala si gata (si cred ca anul asta va fi multa lume.....
In rest va doresc multa sanatate.
Aveti grija de voi si de familiile voastre,
Parerea mea este sa asteptam pana se linistesc lucrurile. Dupa cum am urmarit nimeni nu stie cand va fi asta. Cand se vor putea face intruniri peste 100 persoane, atunci putem lua legatura si face intalnirea. O putem face tot acolo unde s-a dat avansul, iar cei ce acolo ar trebui sa inteleaga ca e greu sa fixezi o data in aceste conditii. Daca nu, si nu vor sa dea avansul inapoi, nu cred ca e o mare problema (am inteles ca e 1000 lei). il impartim la cati vin la anuala si gata (si cred ca anul asta va fi multa lume.....

In rest va doresc multa sanatate.
Aveti grija de voi si de familiile voastre,
- Catalin40A
-
- Deconectat
- Senior Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 182
- Mulțumiri primite: 51
21 Apr 2020 16:56 #46
de Catalin40A
Range Rover 2,5 DSE
Replied by Catalin40A on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Si eu sunt de parerea lui Calin. Dificil in acest moment sa putem stabili o data certa !
Range Rover 2,5 DSE
- mariusg
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 2130
- Mulțumiri primite: 459
29 Apr 2020 12:15 #47
de mariusg
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Replied by mariusg on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Am vorbit cu pensiunea. Sunt de acord cu decalarea datei chiar din luna in luna. Acum trebuie sa-mi dea un raspuns daca se poate cu 18-21 iunie sau 25-28 iunie. Mergem cu pasi mici, din aproape in aproape, daca nu se pot tine intrunirile mai mari de 100 persoane. Problema cea mai mare este distantarea sociala la restaurant conform normelor existente. Tinem aproape!
P.S. Poate avem parte de el la intalnire
P.S. Poate avem parte de el la intalnire
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear
- adriang
- Deconectat
- New Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 4
- Mulțumiri primite: 0
30 Apr 2020 10:48 #48
de adriang
Land Rover Freelander 2 S TD4 2010 manual
Replied by adriang on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Mai sunt locuri? M-ar interesa si pe mine (+sotia si copii) pentru cand o fi, daca o fi?
Land Rover Freelander 2 S TD4 2010 manual
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
01 Mai 2020 09:59 #49
de Teddybear
Urmareste topicul, cand vom cunoaste sigur data, vom redeschide rezervarile!
Replied by Teddybear on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Locuri ar mai fi!adriang a scris: Mai sunt locuri? M-ar interesa si pe mine (+sotia si copii) pentru cand o fi, daca o fi?
Urmareste topicul, cand vom cunoaste sigur data, vom redeschide rezervarile!
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
05 Mai 2020 15:54 - 05 Mai 2020 15:55 #50
de Calin
Trimitem femeile separat prima data (cu copii)............apoi merg barbatii....si ramanem pana dimineata
Replied by Calin on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
mariusg a scris: Problema cea mai mare este distantarea sociala la restaurant conform normelor existente.
Trimitem femeile separat prima data (cu copii)............apoi merg barbatii....si ramanem pana dimineata

Last edit: 05 Mai 2020 15:55 by Calin.
- mariusg
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Mai Puțin
Mai Mult
11 Mai 2020 14:38 - 11 Mai 2020 14:39 #51
de mariusg
Replied by mariusg on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Mi s-a confirmat disponibilitatea pensiunii pentru orice data dintre cele de mai sus (18-21 sau 25-28 iunie). Vedem ordonanta militara ce zice cu starea de alerta.
Last edit: 11 Mai 2020 14:39 by mariusg.
- mariusg
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Mai Puțin
Mai Mult
03 Iun 2020 09:07 #52
de mariusg
Ieri m-a sunat doamna de la pensiune sa-mi propuna sa mutam data intalnirii in iulie datorita normelor de lucru pentru restaurante la interior. I-am propus data de 02-05.07 sau ulterior 09-12.07. Astept raspunsul ei.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, sierrafery, catalinn
- sierrafery
-
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 811
- Mulțumiri primite: 228
05 Iun 2020 14:35 #53
de sierrafery
Replied by sierrafery on topic Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Eu 02 - 05 iulie o pot rezolva cu ceva libere, ulterior imposibil

- mariusg
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Mai Puțin
Mai Mult
21 Iun 2020 13:59 #54
de mariusg
Buna ziua
Avand in vedere ca perioada de stare de alerta se prelungeste si nici nu vad un orizont de timp in care sa ne desfasuram intalnirea anuala, am luat hotararea de a anula acest eveniment anul acesta.
Ce care au achitat deja, Segiu Mihes si Ferry va rog sa-mi trmiteti pe email sau whatsup 0741333015 detaliile bancare pentru rambursarea sumelor.
Sper sa ne vedem sanatosi anul viitor.
Marius Gologan
Presedintre LROCR
Avand in vedere ca perioada de stare de alerta se prelungeste si nici nu vad un orizont de timp in care sa ne desfasuram intalnirea anuala, am luat hotararea de a anula acest eveniment anul acesta.
Ce care au achitat deja, Segiu Mihes si Ferry va rog sa-mi trmiteti pe email sau whatsup 0741333015 detaliile bancare pentru rambursarea sumelor.
Sper sa ne vedem sanatosi anul viitor.
Marius Gologan
Presedintre LROCR
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- 2020
- Actiuni ale Clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia a X a 2020
Timp creare pagină: 0.083 secunde