logo lroc

Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.

Mai Mult
30 Ian 2014 22:13 - 30 Ian 2014 22:18 #101 de mariusg
Replied by mariusg on topic Intalnire LROC Romania 2014

mardar a scris: Vin cu o ideie:http://www.pensiuneavanatorul.ro/contact.html

Pentru unii ar putea fi cam departe,dar daca o sa considerati ca merita.......

Nu intra decat 54 de persoane.
Alta mai mare. Minim 120 persoane (cate am fost anul trecut).

P.S. Statiunea Durau imi face cu ochiu... Ai ceva pile pe acolo? Poate gasim un hotel?

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Last edit: 30 Ian 2014 22:18 by mariusg.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
30 Ian 2014 22:29 #102 de mardar
Replied by mardar on topic Intalnire LROC Romania 2014
Duminica ajung acolo si ma interesez.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: mariusg

Mai Mult
30 Ian 2014 22:57 #103 de Mate Andrei Vlad M.D.
Replied by Mate Andrei Vlad M.D. on topic Intalnire LROC Romania 2014
zic si eu ca si locatie ar fi de notat si de vazut valea iadului in apuseni! Singurul dezavantaj este ca nu s-ar putea gasi o locatie pt un numar asa mare de oameni fiind asezare de munte exista doar pensiuni cele mai mari fiind de pana la 60 de persoane...In schimb zona desi suna ciudat e un adevarat colt de rai !

Ceva detalii despre zona http://valeaiadului.wordpress.com/valea-iadului/

Cred ca la ideea de camping s-ar preta cel mai bine!

A si dupa ce se stabileste locatia si data intalnirii s-ar putea sau nu sa confirm prezenta...

"I've rather push my Landy,than drive your cruiser"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Taraboantza

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
30 Ian 2014 23:23 - 30 Ian 2014 23:23 #104 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Intalnire LROC Romania 2014

fishiiii a scris:
A si dupa ce se stabileste locatia si data intalnirii s-ar putea sau nu sa confirm prezenta...

Cred ca ambele criterii sunt problema celor mai multi de pe aici ;)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Last edit: 30 Ian 2014 23:23 by Teddybear.

Mai Mult
31 Ian 2014 10:01 #105 de sean
Replied by sean on topic Intalnire LROC Romania 2014

mariusg a scris:

mardar a scris: Vin cu o ideie:http://www.pensiuneavanatorul.ro/contact.html

Pentru unii ar putea fi cam departe,dar daca o sa considerati ca merita.......

Nu intra decat 54 de persoane.
Alta mai mare. Minim 120 persoane (cate am fost anul trecut).

P.S. Statiunea Durau imi face cu ochiu... Ai ceva pile pe acolo? Poate gasim un hotel?

Superba zona si trasee frumoase,putem face un tur de Ceahlau de senzatie.

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
31 Ian 2014 10:21 #106 de forestlander
Replied by forestlander on topic Intalnire LROC Romania 2014
Ar mai fi pe muntele Rarau, hotelul are cam 107 camere.

Mai Mult
31 Ian 2014 10:52 - 31 Ian 2014 10:53 #107 de AlexStrugariu
Replied by AlexStrugariu on topic Intalnire LROC Romania 2014
Ce sa zic? Si mie mi-ar placea sa veniti pe la noi in Moldavia :)
@Mardar, pe langa Batca Doamnei (Piatra Neamt) era un camping fain. Avea si casute si camere in pensiune si parcare mare. Am fost in 2007 cu niste belgieni pe-acolo dar nu mai retin exact pe unde era sau cum se chema... Drumuri forestiere faine in apropiere. Stii cumva la ce ma refer?
La hotelul Rarau nu avem parcare suficient de mare si in perioada aia va fi plin de masini de turisti care vor incerca sa ajunga la hotel. Eu am fost in octombrie sau noiembrie ultima data si, desi era foarte frig si urat, era pliiiin de masini in fata hotelului (dar sub 20 de masini). A trebui sa parchez intr-o zona puternic inclinata lateral ca ultima solutie... Drumul e foarte ingust pe-acolo si cred ca va fi cam nasol... Ce-i drept, drumul de la izvorul alb e fain pt rock-crawling acum.
Peste cateva zile ma pot interesa daca sunt prin zona Gura Humorului niste hoteluri/ pensiuni atat de incapatoare. Ar trebui sa existe ceva ca lumea in zona...

Numai bine!

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
Last edit: 31 Ian 2014 10:53 by AlexStrugariu.

Mai Mult
31 Ian 2014 13:03 - 31 Ian 2014 13:04 #108 de Mate Andrei Vlad M.D.
Alex la voi acolo pe zona gura humorului parca este si sucevita stiu ca am fost la o nunta acolo la popasul bucovina

http://www.popas.ro

Am luat masa si aici

http://www.sofiahotel.ro/home.php

http://www.memory-bucovina.ro/facilitati/

Aceste locatii sunt la distante de sute de metri una de cealalta iar cred ca doar problema cu dormitul ar fi deoarece restaurantele sunt mari la fiecare locatie peste 120 locuri ..iar mancarea extrem de buna ! capacitatea insa a dormitoarelor nu este mai mare de 90 de locuri pe locatie ! Oamenii de altfel foarte saritori si primitori !
Am si ceva persoana de contact care s-ar putea interesa poate si de ceva discounturi !

La partea cu trasee si off road poate cunosti tu mai bine zona!

O zi buna!

Last edit: 31 Ian 2014 13:04 by Mate Andrei Vlad M.D..
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear

Mai Mult
31 Ian 2014 13:13 #109 de sean
Avem o tara frumoasa dar pentru o intalnire anuala a tuturor cred ca e mai indicat sa gasim o locatie cat mai centrala....

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Taraboantza

Mai Mult
31 Ian 2014 13:26 #110 de sean
Haideti sa ne mobilizam si sa stabilim in primul rand formatul intalnirii,apoi data si in ultimul rand locatia.
Eu votez pentru "Summer" (dar nu am nici o problema sa stau si la hotel sau oriunde in cazul in care majoritatea asta decide),orice data si orice locatie.
Cu cat stabilim mai repede ceva concret cu atat mai bine!

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
31 Ian 2014 13:53 #111 de forestlander
Replied by forestlander on topic Intalnire LROC Romania 2014
Pentru zona centrala ar fi fain la Raul Sadului, la poalele Cindrelului.
Cazare: http://www.turistinfo.ro/rau_sadului/cazare-rau_sadului/cabana_nora-c78533.html
E foarte fain si preturi bune.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
31 Ian 2014 14:10 #112 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Intalnire LROC Romania 2014

forestlander a scris: Pentru zona centrala ar fi fain la Raul Sadului, la poalele Cindrelului.
Cazare: http://www.turistinfo.ro/rau_sadului/cazare-rau_sadului/cabana_nora-c78533.html
E foarte fain si preturi bune.

Cabana Nora a fost avuta in vedere pentru intalnirea care a avut loc in cele din urma la Paltinis. Cazarea oferita este la nivel de tabara de copii si alte posibilitati de cazare nu prea is prin zona...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
31 Ian 2014 16:55 #113 de mardar
Replied by mardar on topic Intalnire LROC Romania 2014

AlexStrugariu a scris: Ce sa zic? Si mie mi-ar placea sa veniti pe la noi in Moldavia :)
@Mardar, pe langa Batca Doamnei (Piatra Neamt) era un camping fain. Avea si casute si camere in pensiune si parcare mare. Am fost in 2007 cu niste belgieni pe-acolo dar nu mai retin exact pe unde era sau cum se chema... Drumuri forestiere faine in apropiere. Stii cumva la ce ma refer?
La hotelul Rarau nu avem parcare suficient de mare si in perioada aia va fi plin de masini de turisti care vor incerca sa ajunga la hotel. Eu am fost in octombrie sau noiembrie ultima data si, desi era foarte frig si urat, era pliiiin de masini in fata hotelului (dar sub 20 de masini). A trebui sa parchez intr-o zona puternic inclinata lateral ca ultima solutie... Drumul e foarte ingust pe-acolo si cred ca va fi cam nasol... Ce-i drept, drumul de la izvorul alb e fain pt rock-crawling acum.
Peste cateva zile ma pot interesa daca sunt prin zona Gura Humorului niste hoteluri/ pensiuni atat de incapatoare. Ar trebui sa existe ceva ca lumea in zona...

Numai bine!

Ma interesez si pe acolo,sa vad ce gasesc,m-am gandit si eu la Gura Humorului,dar o problema mare este numarul de locuri de cazare al pensiunilor si hotelurilor.
Haideti sa cautam cu totii solutii si solutiile cele mai bune le supunem votului.

Mai Mult
31 Ian 2014 18:59 #114 de dorian
Replied by dorian on topic Intalnire LROC Romania 2014
Si ce frumos incepuse topicul asta...Si anul trecut,si anul asta. Parerea mea !

SA inventat cratima !

Mai Mult
31 Ian 2014 21:01 #115 de mariusg
Replied by mariusg on topic Intalnire LROC Romania 2014
Domnilor, bagati in functie PCR (pile, cunostinte, relatii) ca este tarziu. Facem si intalnirea anuala si Summer Camp mai in vara daca vreti. Primul post spune asa : "Veniti cu idei, propuneri, doleante, comentarii ca sa nu ajungem in martie sa urlam ca nu ne convine a patra intalnire. Apuseni, Ceahlau, Rodnei,Retezat(!!!), Bucegi, Orastie". Facem un poll, votam toti (daca avem ce). Poate anul asta megem in Moldova, la anul in Crisana, peste 2 ani in Banat, etc. Dati email-uri si vedeti disponibilitatea pentru 22-25 mai. De preturi vorbim noi dupa aceea. Minim 60 camere.
Multumesc.

P.S. Mai greu ne organizam in mai multe locatii din acelasi loc. Gasiti una si buna (casa si masa).

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear

Mai Mult
31 Ian 2014 21:47 #116 de tavy79
Replied by tavy79 on topic Intalnire LROC Romania 2014

mariusg a scris: Domnilor, bagati in functie PCR (pile, cunostinte, relatii) ca este tarziu. Facem si intalnirea anuala si Summer Camp mai in vara daca vreti. Primul post spune asa : "Veniti cu idei, propuneri, doleante, comentarii ca sa nu ajungem in martie sa urlam ca nu ne convine a patra intalnire. Apuseni, Ceahlau, Rodnei,Retezat(!!!), Bucegi, Orastie". Facem un poll, votam toti (daca avem ce). Poate anul asta megem in Moldova, la anul in Crisana, peste 2 ani in Banat, etc. Dati email-uri si vedeti disponibilitatea pentru 22-25 mai. De preturi vorbim noi dupa aceea. Minim 60 camere.
Multumesc.

P.S. Mai greu ne organizam in mai multe locatii din acelasi loc. Gasiti una si buna (casa si masa).

Tavy senior sunt.Te rog sa decizi o locatie (vad ca data e cam stabilita) chiar daca mai lasi o saptamana ptr propunerile colegilor nostrii,si apoi analizezi si comunici locatia, si noi vom tine aproape de propunerea ta ca de aia esti ales presedinte.
Foarte buna si varianta cu 2 intalniri (una Summer Camp) . Noi vom participa cu 2 masini la ambele intilniri daca se stabileste asa.Apropos,eu nu cred ca 2-300km in + este o problema pentru LR-isti.Asa ca astept hotararea.
Daca ne punem prea mult pe vot trcem la intalnirea 2015.Sa nu uitam ca prietenul Nick a deschis subiectul cam de mult.
Va doresc o seara placuta! si as vrea ca toti colegii sa poata paricipa la intalnirea sau intalnirile de anul asta.

Disco II Td5

Mai Mult
31 Ian 2014 22:02 #117 de thx
Replied by thx on topic Intalnire LROC Romania 2014
Referitor la Arsenal park nu s-a spus nimic desi este a doua oara cand se propune . Mie imi place . Este loc berechet ,deschis , cazarea mi se pare ok desi un pic cam scump insa cred s-ar mai putea discuta.

Ca si distanta fata de Bucuresti nu conteaza , eu merg oriunde si partea de Transalpina de la Obarsia Lotrului inspre Deva nu am facut-o niciodata.

Si eu propun si sustin varianta Summer Camp.

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Mai Mult
31 Ian 2014 22:15 #118 de Mate Andrei Vlad M.D.
Eu am trimis mailuri locatiilor precizate astept raspunsuri iar daca ne vom hotara o sa pun in functiune PCR si vedem cum facem !Am sa postez aici raspunsurile!

Eu stiu zona ca am mai fost acolo spre exemplu langa hotelul sofia la nici 3 minute de mers pe jos mai sunt cabane care ar pute sa mai gazduiasca in jur de 60 de persoane.Restaurantul este de 420 persoane si mancarea de la pur traditional romanesc,bucovinean pana la sushi !

Aici la locatia aceasta as avea sa zicem asa ceva parghii pe care as putea actiona!

Locatii cu plus 60 de camere nu stiu unde as putea gasi !Asa ca daca fragmentarea pe o arie de 200 m2 nu e o problema se poate rezolva!

Si in mai cel mai probabil pun si eu o masina la bataie!

Summer camp din pacate ma va prinde prin USA dar daca la anu se va mai face fara nici un dubiu ar fi alegerea mea!

Mai Mult
31 Ian 2014 22:21 #119 de Taraboantza
Replied by Taraboantza on topic Intalnire LROC Romania 2014
@mariusg ...cabana cetatile ponorului vreo 505pers . Cabana scarita inca vreo15... platoul din Glavoi... campare cat cuprinde...

Mai Mult
31 Ian 2014 22:27 #120 de Taraboantza
Replied by Taraboantza on topic Intalnire LROC Romania 2014
Eu in principiu vin oriunde. ...am venit cu o sugestie. ..Arsenalpark e beton.. cazare si actvitati de team building ptr corporatiști. ...preturi pe masura...si trasee de...mai putin...dar cum spuneam. ...vin...numai sa termin sezonul de vanatoare....ca mai fac o revizie deja la cati km bag..

Timp creare pagină: 0.138 secunde