- Postări: 444
- Mulțumiri primite: 103
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.
Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.
- AlexStrugariu
-
- Deconectat
- Premium Member
-
LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
ca timpul trece si nu putem definitiva mai nimic cu intrunirea si anume:
1. Sa stabilim data intrunirii indiferent de locatie.
2.Sa definitivam o lista cu cei care vor (si pot) sa vina la intalnire ca sa stim cate locuri ne trebuiesc.
3.Costurile acestor intilniri au fost cam aceleasi cu diferente mici iar conditiile au cam fost la fel deci cred ca nu va fi nici exagerat de mare dar nici prea iefin sa cazezi pe toti in aceiasi locatie si la masa festiva sa partcipe toti.
4.Presedintele Marius impreuna cu cei pe care-i numeste din conducere sa fie organizatori sa decida locatia.
Obs:Nu cred ca veti gasi un loc in tara asta ca sa nu poata fi admirat si demn de luat in seama.
Scuze! pt interventie si astept sa dechidem tabelul concret cu inscrieri.(tabelul de pana acum a fost mai mult o testare ca sa vedem ce locatie ar prefera lumea-hotel sau cort-
O zi placuta va doresc la toti!
Disco II Td5
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
Ca idee Hotelul Palace anul acesa implineste 100 de ani, insa din 2013 a fost renovat in totalitate. Arata intr-un mare fel si cu 4stele.
Capacitatea de parcare este de aproximativ 80 de locuri.
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Discovery 4
Defender 90
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
Se poate organiza cu foc de tabara, protap, gratare....
S-au discutat si posibilitatile de trasee si moduri de petrecere a timpului tiber (trial, traseu, gol alpin, picnic....)
Mai multe detalii va da Marius
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
Single - (are cadita dus)
Dubla (matrimoniala / twin) - (cada normala)
Apartament - (cada normala)
Mai este un tip de camera ce are un pat single si un matrimonial cu doua bai (dar nu mai retin cum se numeste
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- hdrracing
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 121
- Mulțumiri primite: 19
NEVER RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2132
- Mulțumiri primite: 459
Oferta asa cum am primit-o :
" Buna ziua
Mi-a facut placere sa va cunosc cu ocazia vizitei dumneavoastra la Baile Govora si ne bucuram ca v-ati gandit sa organizati intalnirea din acest an la Hotel Palace.
Mai jos aveti detalile discutate iar atasat mailului gasiti o lista cu preparate din care dumneavoastra va puteti concepe variantele de meniu dorite.
Detalii eveniment Land Rover Owners Club Romania 22 – 25.05.2014
Cazare
Apartament - 180 lei/zi
Camera dubla – 120 lei/zi
Camera single – 96 lei/zi
Pat suplimentar – 40 lei/zi
In tarife sunt incluse: cazare, parcare, bazin cu apa incalzita, sala de fitness, tva si taxe locale.
Restaurant
Pensiune completa - 120 lei/persoana/zi (mic dejun, pranz si cina)
Cina festiva din 24.05.2014 se va organiza la Casa Govoreana. Meniul va contine pulcelus si miel la protap, mix grill (mici, carnaciori, ceafa de porc, pui), tuica din partea casei si vin Recas.
Consumul extra se va achita direct de catre participanti, fara transfer pe camera.
Ramane sa va transmitem cotatia pentru cina festiva si pretul pentru pranzul servit la cota 2000, la jumatatea traseului montan stabilit.
In acea perioada mai putem organiza excursii la: Horezu (targ de ceramica), excursie salina Ocnele Marii, excursie la una dintre manastirile din zona.
Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati.
O zi placuta
Cu stima,
Ionut Anastasie
Director Hotel
Mobile: +4 0752 305 813"
Aveti si fieiserul atasat (meniuri).
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.
Eu zic ca este ceea ce ne trebuie.
O seara buna
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Disco II Td5
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
- In varianta "all-inclusive" (120 lei/persoana pe zi), meniul zilnic il vom alcatui noi? Si care sunt limitele?
- In caz contrar, ce va contine?
- Tot referitor la meniul zilnic: ce bauturi va contine?
- Nu am vazut costurile aferente mesei festive: aceasta se va plati separat sau este inclusa in acel "all-inclusive"?
Referitor la escursia la "Targul de ceramica Horezu": parerea mea e ca e pierdere de vreme totala! Am trecut pe acolo in mai multe randuri, o data chiar in weekend: am gasit acolo o adunatura de tarabe cu marfa de prost gust in ganul "targurilor" de pe DN1, consider ca putem fructifica timpul mult mai intelept in zona aia. Parerea mea.
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
Laudabile eforturile si multumiri celor care chiar cauta efectiv solutii pentru prea frumosul eveniment.
Eu sint intr-o paradigma fara echivoc, e botez sau nunta fratilor ? Ca sa stiu cum ma imbrac
Nus tiu cate evenimente LR se organizeaza in asa fel - si nici nu ma intereseaza insa eu personal daca vreau sa merg la x stele cu masa si cazare etc, imi gasesc oricand locsorul . Si ma intind cat mi-e plapuma.
Ce incercam noi sa facem e sa bagam un elefant intr-o baie de garsoniera.
Si daca in 2015 vom fi 300 (Spartaaaa) ce ne facem ?
Nu ne indepartam de munte/spirit de aventura/natura si placerea de outdoor ?
Mai toate evenimentele de pe afara se fac cu camping si minimum de confort, ca pina la urma atmosfera conteaza si oamenii cu care 'combati'.
Nu mai bine facem noi un platouas, o branza buna, o slana din brisca si un sfant ceaun si ne incalzim la foc ?
Ca nu ne-om imputi daca nu facem dus 2 zile
Parerea mea...
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
KYK a scris: Sa ma iertati, eu cred ca ne cam intindem.
Laudabile eforturile si multumiri celor care chiar cauta efectiv solutii pentru prea frumosul eveniment.
Eu sint intr-o paradigma fara echivoc, e botez sau nunta fratilor ? Ca sa stiu cum ma imbrac
Nus tiu cate evenimente LR se organizeaza in asa fel - si nici nu ma intereseaza insa eu personal daca vreau sa merg la x stele cu masa si cazare etc, imi gasesc oricand locsorul . Si ma intind cat mi-e plapuma.
Mai toate evenimentele de pe afara se fac cu camping si minimum de confort, ca pina la urma atmosfera conteaza si oamenii cu care 'combati'.
Nu mai bine facem noi un platouas, o branza buna, o slana din brisca si un sfant ceaun si ne incalzim la foc ?
Parerea mea...
Cu toata bunavointa noastra, ma tare indoiesc ca vom atinge prea curand, (cu atat mai putin sa-l depasim, "pragul" de 100 de masini.
Pe de alta parte, din cate imi aduc aminte, Intalnirea Anuala a fost definita inca de la Sighisoara ca fiind "de socializare si de cunoastere intre posesorii LR"... Intalnire la care sunt invitati "toti posesorii de LR, indiferent de model!" As vrea sa-l vad si eu pe ala care-si va baga constient Range-ul sau chiar D4 in padure sau pe forestiere tinandu-se dupa un Defender, cu riscul zgarieturilor sau "coafarilor" diverselor elemente de caroserie...
Pe de alta parte: participarea la un eveniment cu campare, presupune pentur foarte multi o investitie apreciabila, care, poate ca va fi utila doar o data sau de doua ori pe an... cel mult. Me refer la cort si toate cele necesare camparii: sa fim seriosi, foarte multi proprietari de LR, chiar si din cei care participa regulat la intalniri, folosesc masina asta zi de zi, utilizarea ei in outdoor fiind extrem de limitata.
Sunt de parere ca un "Summer Camp LR" se poate organiza cu orice alta ocazie si acolo vor participa in primul rand cei care au dotarile necesare.
Ceea ce vedem noi prin alte parti, ma refer la evenimentele de tip "Summer Camp", se adreseaza in primul rand proprietailor de Serie sau Defender: daca veti studia pozele de la astfel de evenimente veti vedea o propotie foate mica chiar si de Disco.
Si-atunci vin eu cu intrebarea: "Vrem o intalnire la care sa vina orice pasionat de LR sau incepem sa ne separam si sa organizam evenimente specifice fiecarui model in parte?"
Paerea mea, nu dati cu pietre...
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Disco II Td5
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
Ce treaba are Fane Mississippi cu prefectura, nu se poate cara un cort in masina catre un camping organizat ? Nu cred ca zgarie nimeni masina si nici nu trebuie Defender pentru asta , parerea mea.Teddybear a scris:
KYK a scris: Sa ma iertati, eu cred ca ne cam intindem.
Parerea mea...
Cu toata bunavointa noastra, ma tare indoiesc ca vom atinge prea curand, (cu atat mai putin sa-l depasim, "pragul" de 100 de masini.
Pe de alta parte, din cate imi aduc aminte, Intalnirea Anuala a fost definita inca de la Sighisoara ca fiind "de socializare si de cunoastere intre posesorii LR"... Intalnire la care sunt invitati "toti posesorii de LR, indiferent de model!" As vrea sa-l vad si eu pe ala care-si va baga constient Range-ul sau chiar D4 in padure sau pe forestiere tinandu-se dupa un Defender, cu riscul zgarieturilor sau "coafarilor" diverselor elemente de caroserie...
Pe de alta parte: participarea la un eveniment cu campare, presupune pentur foarte multi o investitie apreciabila, care, poate ca va fi utila doar o data sau de doua ori pe an... cel mult. Me refer la cort si toate cele necesare camparii: sa fim seriosi, foarte multi proprietari de LR, chiar si din cei care participa regulat la intalniri, folosesc masina asta zi de zi, utilizarea ei in outdoor fiind extrem de limitata.
Sunt de parere ca un "Summer Camp LR" se poate organiza cu orice alta ocazie si acolo vor participa in primul rand cei care au dotarile necesare.
Ceea ce vedem noi prin alte parti, ma refer la evenimentele de tip "Summer Camp", se adreseaza in primul rand proprietailor de Serie sau Defender: daca veti studia pozele de la astfel de evenimente veti vedea o propotie foate mica chiar si de Disco.
Si-atunci vin eu cu intrebarea: "Vrem o intalnire la care sa vina orice pasionat de LR sau incepem sa ne separam si sa organizam evenimente specifice fiecarui model in parte?"
Paerea mea, nu dati cu pietre...
Notiunea de 'Summer camp' e altceva, ala e un eveniment tintit gen Billing.
nustiu cam in ce ar consta ' investitia apreciabila' insa 2 nopti de cazare in varianta asta fac mai mult decat un cort pe care il ai pe viata.
Locatii ar fi cateva :
http://www.liberinmiscare.ro/2009/09/08/locatii-de-camping-in-romania/
Dupa cum spune si Tavy, e cam tarziu pt o astfel de dilema insa raman la parera mea
- dorian
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 359
- Mulțumiri primite: 47
SA inventat cratima !
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.