- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.
Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
Nu va certati,dati cu banul si unde iese acolo ne intalnim.....
O zi buna tuturor.
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
Eu vin oriunde se decide oricum.
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Discovery 4
Defender 90
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Va doresc ,,succesuri" ! in negocieri asupra datei si locatiei.
Disco II Td5
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
sean a scris: Vrei sa-ti iei Jeeppppppp??!
![]()
![]()
Peejjjj
Fa abstractie de acaret, are rolul de cuier. Desuurile sunt importante
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2132
- Mulțumiri primite: 459
"Ideea intalnirii este adunarea tuturor pasionatilor LR/RR din toata tara pentru cateva zile, intr-o locatie apropiata de centrul tarii, locatie care sa ne poata cuprinde pe toti atat prin cazare cat si sala de mese. Scopul este cunoasterea persoanei live cu pseudonimul de pe forum, socializarea unor persoane cu o pasiune comuna, atragerea de membrii noi ai clubului, practicarea unui offroad usor, etc."
sau
"Facem si intalnirea anuala si Summer Camp mai in vara daca vreti."
Ce nu s-a inteles din aceste fraze? KYK-ule citeste tot nu pe sarite (ia-ti si frac si slipi). Dorian stiu ce spui.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
Inainte eram confuz, acum nu mai sint asa sigurmariusg a scris: Domnilor am inceput sa ma citez singur
"Ideea intalnirii este adunarea tuturor pasionatilor LR/RR din toata tara pentru cateva zile, intr-o locatie apropiata de centrul tarii, locatie care sa ne poata cuprinde pe toti atat prin cazare cat si sala de mese. Scopul este cunoasterea persoanei live cu pseudonimul de pe forum, socializarea unor persoane cu o pasiune comuna, atragerea de membrii noi ai clubului, practicarea unui offroad usor, etc."
sau
Ce nu s-a inteles din aceste fraze? KYK-ule citeste tot nu pe sarite (ia-ti si frac si slipi). Dorian stiu ce spui.
Ce-am sarit era nesemnificativ aia cu summer camp ul e la 'si altele' adica las ca mai vedem.
Nu vreau sa insist insa eu papion port DOAR la slip . Si de preferat la gang bang-uri
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
mariusg a scris: Domnilor am inceput sa ma citez singur
sau
Este in regula tot ce spui.Daca urmaresti toate interventiile mele (seniorul sunt) nu da vina pe KIK ca eu an spus de frac,eu am spus doar sa fie stabilita data si locatia -care am inteles ca sunt acum stabilite- si poate ar trebui trecute in titlu respectiv ,,intilnirea de la ....din ..." si sa incepem cu capul de tabel cu participantii ca alfel intram peste intrunirea de vara cu cortul pe care ai propus-o si care va fi si ea binevenita.Aceste interventii sunt facute nu cu rautate ci cu bunavointa de a fi finalizat un gest frumos cum este aceasta intilnire a pasionatilor de aceste masini LR-RR care ne mananca timp si bani mai multi decat intalnirea,dar pe care le iubim si cu care ne mandrim.Noi vom participa in orice locatie cu 2 masini si 4 persoane mature+....si mai mici.Am luat de buna si a 2-a intrunire la cort la care sper sa paricipam cat mai multi,si cred ca Nick si KIK (si alti pasionati) sa vina cu propuneri din care sa iasa o intrunire demna de clubul nostru.
Stiu ca frazale lungi sunt greu de urmarit dar nu am reusit altfel.
O seara buna!
Disco II Td5
- cristian.vidu
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 21
- Mulțumiri primite: 24
Prezenti (90% siguranta) indiferent de data in formatie completa (2+2).
Insa avem nevoie de baie in camera (cine mai tine minte cum era pe vremea cand schimba scutece stie de ce). Deci minim pensiune. Si in aceeasi situatie mai sunt cativa (Ides imi vine in minte cu fetita si parca mai era careva cu un carucior la Sambata). Eram cam nedormit asa ca imi cer scuze ca nu am retinut exact.
Cristi
- shark
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 437
- Mulțumiri primite: 165
Asadar, gasesc foarte buna ideea de a face intalnirea mare in stil clasic si apoi, separat, un summer-camp de alt tip...
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Summer camp facem la Vadu.....sunt ceva doritori!
Discovery 4
Defender 90
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Fratili meu,vorbeste in romana ca sa intelegem si noi - stramosii ii ziceau joagar la gang bang,nu-i asa ca e mai simplu si mult mai sugestiv?
Discovery 4
Defender 90
- shark
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- shark
-
- Deconectat
- Premium Member
-
In alta ordine de idei, ma gandeam sa va fac tuturor o propunere. Eu am facut de cateva ori parte din comitetul de organizare (secretariat, nu cazare) al unor congrese nationale si am constatat ca in cazul unei intalniri mai mari e foarte placut sa stii in orice moment cu cine stai de vorba. Eu personal cunosc doar pe colegii din Iasi, pe Alex si pe Miklovan. Cu o parte dintre ceilalti am mai vorbit la telefon, dar daca ne intalnim face-to-face, figurile nu imi spun nimic. Ca mine or mai fi si altii.
Prin urmare ma gandeam ca ar fi frumos sa avem niste badge-uri pe care sa le purtam permanent si care sa contina numele real, nick-name-ul de pe forum si avatarul. In felul asta vom sti exact cine cu cine vorbeste
Ma pot oferi eu sa fac design-ul si realizarea acestor badge-uri; bani nu intentionez sa cer, vor fi donatie, gasesc eu pe undeva un printer color, o masina de laminat si cativa m de snur. Totul este ca voi sa vreti sa le purtati.
Daca insa doar unii vor purta badge-urile, nu toti, utilitatea lor se pierde...
Ce parere aveti?
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Multumim Laur pentru eforturile tale, sunt bine venite. Tine legatura cu Teddybear, responsabil cu cazarea si tinerea evidentei persoanelor participante. Multumim Teddy a nu stiu a cata oara.shark a scris: Ok, in regula Marius.
In alta ordine de idei, ma gandeam sa va fac tuturor o propunere. Eu am facut de cateva ori parte din comitetul de organizare (secretariat, nu cazare) al unor congrese nationale si am constatat ca in cazul unei intalniri mai mari e foarte placut sa stii in orice moment cu cine stai de vorba. Eu personal cunosc doar pe colegii din Iasi, pe Alex si pe Miklovan. Cu o parte dintre ceilalti am mai vorbit la telefon, dar daca ne intalnim face-to-face, figurile nu imi spun nimic. Ca mine or mai fi si altii.
Prin urmare ma gandeam ca ar fi frumos sa avem niste badge-uri pe care sa le purtam permanent si care sa contina numele real, nick-name-ul de pe forum si avatarul. In felul asta vom sti exact cine cu cine vorbeste
Ma pot oferi eu sa fac design-ul si realizarea acestor badge-uri; bani nu intentionez sa cer, vor fi donatie, gasesc eu pe undeva un printer color, o masina de laminat si cativa m de snur. Totul este ca voi sa vreti sa le purtati.
Daca insa doar unii vor purta badge-urile, nu toti, utilitatea lor se pierde...
Ce parere aveti?
- shark
-
- Deconectat
- Premium Member
-
La congresele de care va spuneam am mai intalnit unii oameni care nu vor asta cu nici un chip (da' ce-s eu sa am 'abtibild' in 'pept'? Ce-s la scoala??
Din pacate timpul este deocamdata cea mai de pret resursa a mea si vreau sa fiu sigur ca il investesc in mod corect...
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.