logo lroc

Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.

Mai Mult
18 Feb 2014 10:04 #181 de mardar
Replied by mardar on topic Intalnire LROC Romania 2014
Fratilooooor!!!!
Nu va certati,dati cu banul si unde iese acolo ne intalnim.....

O zi buna tuturor.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
18 Feb 2014 11:40 #182 de KYK
Replied by KYK on topic Intalnire LROC Romania 2014
Dar cine se cearta :unsure: ?
Eu vin oriunde se decide oricum.

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
18 Feb 2014 14:47 #183 de cristeaandm
Replied by cristeaandm on topic Intalnire LROC Romania 2014
Si eu care azi cerusem proforma pentru asa ceva

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Atașamente:

Mai Mult
18 Feb 2014 14:52 #184 de sean
Replied by sean on topic Intalnire LROC Romania 2014
Vrei sa-ti iei Jeeppppppp??! :lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear

Mai Mult
18 Feb 2014 15:58 #185 de tavy79
Replied by tavy79 on topic Intalnire LROC Romania 2014
Dragii mei,(seniorul sunt) eu va rog doar sa va decideti ca sa stiu daca imi cumpar cort sau frac,(ca nu cred ca ne lasa cu bocancii noroiti pe marmura aia).Locatia pt masa festiva pare mai OK mai pe sufletul meu -mai ales ca putem avea si un protap.si gratare.
Va doresc ,,succesuri" ! in negocieri asupra datei si locatiei.

Disco II Td5

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
18 Feb 2014 17:04 - 18 Feb 2014 17:04 #186 de cristeaandm

sean a scris: Vrei sa-ti iei Jeeppppppp??! :lol: :lol: :lol:

Peejjjj

Fa abstractie de acaret, are rolul de cuier. Desuurile sunt importante :P :evil:

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Last edit: 18 Feb 2014 17:04 by cristeaandm.

Mai Mult
18 Feb 2014 21:32 - 18 Feb 2014 21:36 #187 de mariusg
Replied by mariusg on topic Intalnire LROC Romania 2014
Domnilor am inceput sa ma citez singur
"Ideea intalnirii este adunarea tuturor pasionatilor LR/RR din toata tara pentru cateva zile, intr-o locatie apropiata de centrul tarii, locatie care sa ne poata cuprinde pe toti atat prin cazare cat si sala de mese. Scopul este cunoasterea persoanei live cu pseudonimul de pe forum, socializarea unor persoane cu o pasiune comuna, atragerea de membrii noi ai clubului, practicarea unui offroad usor, etc."
sau
"Facem si intalnirea anuala si Summer Camp mai in vara daca vreti."
Ce nu s-a inteles din aceste fraze? KYK-ule citeste tot nu pe sarite (ia-ti si frac si slipi). Dorian stiu ce spui.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Last edit: 18 Feb 2014 21:36 by mariusg.

Mai Mult
18 Feb 2014 22:08 #188 de KYK
Replied by KYK on topic Intalnire LROC Romania 2014

mariusg a scris: Domnilor am inceput sa ma citez singur
"Ideea intalnirii este adunarea tuturor pasionatilor LR/RR din toata tara pentru cateva zile, intr-o locatie apropiata de centrul tarii, locatie care sa ne poata cuprinde pe toti atat prin cazare cat si sala de mese. Scopul este cunoasterea persoanei live cu pseudonimul de pe forum, socializarea unor persoane cu o pasiune comuna, atragerea de membrii noi ai clubului, practicarea unui offroad usor, etc."
sau
Ce nu s-a inteles din aceste fraze? KYK-ule citeste tot nu pe sarite (ia-ti si frac si slipi). Dorian stiu ce spui.

Inainte eram confuz, acum nu mai sint asa sigur :unsure:
Ce-am sarit era nesemnificativ aia cu summer camp ul e la 'si altele' adica las ca mai vedem.
Nu vreau sa insist insa eu papion port DOAR la slip . Si de preferat la gang bang-uri :silly:

DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dorian

Mai Mult
18 Feb 2014 22:30 #189 de tavy79
Replied by tavy79 on topic Intalnire LROC Romania 2014

mariusg a scris: Domnilor am inceput sa ma citez singur
sau

Este in regula tot ce spui.Daca urmaresti toate interventiile mele (seniorul sunt) nu da vina pe KIK ca eu an spus de frac,eu am spus doar sa fie stabilita data si locatia -care am inteles ca sunt acum stabilite- si poate ar trebui trecute in titlu respectiv ,,intilnirea de la ....din ..." si sa incepem cu capul de tabel cu participantii ca alfel intram peste intrunirea de vara cu cortul pe care ai propus-o si care va fi si ea binevenita.Aceste interventii sunt facute nu cu rautate ci cu bunavointa de a fi finalizat un gest frumos cum este aceasta intilnire a pasionatilor de aceste masini LR-RR care ne mananca timp si bani mai multi decat intalnirea,dar pe care le iubim si cu care ne mandrim.Noi vom participa in orice locatie cu 2 masini si 4 persoane mature+....si mai mici.Am luat de buna si a 2-a intrunire la cort la care sper sa paricipam cat mai multi,si cred ca Nick si KIK (si alti pasionati) sa vina cu propuneri din care sa iasa o intrunire demna de clubul nostru.
Stiu ca frazale lungi sunt greu de urmarit dar nu am reusit altfel.
O seara buna!

Disco II Td5
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, dorian

Mai Mult
21 Feb 2014 20:02 #190 de cristian.vidu
Replied by cristian.vidu on topic Intalnire LROC Romania 2014
Pe cat de mult as vrea sa vin la ceva pe stilul de camping piticii ar protesta. Peste 2-3 ani nu ar fi o problema (remorca e pe lista de achizitii dupa ce am aflat de sankey de la Marius) sa ne cazam intr-un camping sau pe coclauri pentru 2-3 zile.

Prezenti (90% siguranta) indiferent de data in formatie completa (2+2).

Insa avem nevoie de baie in camera (cine mai tine minte cum era pe vremea cand schimba scutece stie de ce). Deci minim pensiune. Si in aceeasi situatie mai sunt cativa (Ides imi vine in minte cu fetita si parca mai era careva cu un carucior la Sambata). Eram cam nedormit asa ca imi cer scuze ca nu am retinut exact.

Cristi
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: shark

Mai Mult
22 Feb 2014 16:37 #191 de shark
Replied by shark on topic Intalnire LROC Romania 2014
Sustin ce spune Cristi. In ceea ce ma priveste, si asa m-am facut de ras pana acum ca nu am ajuns la nici o intalnire... Anul acesta sunt ferm hotarat sa vin, cu sotia si fetele. Numai ca si noi avem nevoie de ceva conditii, minim pensiune, musai baie personala, exclus cort. In plus, in perioada aia e si o zi speciala, total incompatibila cu cazarea la cort.
Asadar, gasesc foarte buna ideea de a face intalnirea mare in stil clasic si apoi, separat, un summer-camp de alt tip...

Mai Mult
22 Feb 2014 19:00 #192 de Liviu-San
Replied by Liviu-San on topic Intalnire LROC Romania 2014
Pana la urma se materializeaza intalnirea la Govora? Se stabileste data,se face tabel? :)

Mai Mult
22 Feb 2014 20:08 #193 de sean
Din ce am inteles eu joi la intalnire Govora ramane.
Summer camp facem la Vadu.....sunt ceva doritori!

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
22 Feb 2014 20:35 - 22 Feb 2014 20:37 #194 de sean
Nu vreau sa insist insa eu papion port DOAR la slip . Si de preferat la gang bang-uri :silly:[/quote]

Fratili meu,vorbeste in romana ca sa intelegem si noi - stramosii ii ziceau joagar la gang bang,nu-i asa ca e mai simplu si mult mai sugestiv? :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 22 Feb 2014 20:37 by sean.

Mai Mult
24 Feb 2014 22:24 #195 de shark
Aloooo, dragi colegi :silly: ... Da' ce veselie e pe topicu' alalalt cu Summer Camp! :P Mai postati fratilor si acilea cate ceva, sa mai aflam noutati. Pana la urma cum s-a stabilit? Ramane 22-25? Si locatia? Govora si Palace cel bengos :whistle: ?

Mai Mult
24 Feb 2014 22:34 #196 de mariusg
Da, da. Urmeaza anuntul oficial (mai umblam la meniu), cu lista de inscrieri, program, etc intr-un topic separat. Acest topic ramane de discutii.

Mai Mult
24 Feb 2014 23:55 - 25 Feb 2014 00:01 #197 de shark
Ok, in regula Marius.
In alta ordine de idei, ma gandeam sa va fac tuturor o propunere. Eu am facut de cateva ori parte din comitetul de organizare (secretariat, nu cazare) al unor congrese nationale si am constatat ca in cazul unei intalniri mai mari e foarte placut sa stii in orice moment cu cine stai de vorba. Eu personal cunosc doar pe colegii din Iasi, pe Alex si pe Miklovan. Cu o parte dintre ceilalti am mai vorbit la telefon, dar daca ne intalnim face-to-face, figurile nu imi spun nimic. Ca mine or mai fi si altii.

Prin urmare ma gandeam ca ar fi frumos sa avem niste badge-uri pe care sa le purtam permanent si care sa contina numele real, nick-name-ul de pe forum si avatarul. In felul asta vom sti exact cine cu cine vorbeste :P

Ma pot oferi eu sa fac design-ul si realizarea acestor badge-uri; bani nu intentionez sa cer, vor fi donatie, gasesc eu pe undeva un printer color, o masina de laminat si cativa m de snur. Totul este ca voi sa vreti sa le purtati.
Daca insa doar unii vor purta badge-urile, nu toti, utilitatea lor se pierde...

Ce parere aveti?
Last edit: 25 Feb 2014 00:01 by shark.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx, AlexStrugariu

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
25 Feb 2014 15:30 #198 de cristeaandm
Laudabila propunerea, insa la intrunire nu vin doar persoane sau membrii de pe forum, asa ca la ceilalti nu vei putea pune decat nume.

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"

Mai Mult
25 Feb 2014 18:57 #199 de mariusg

shark a scris: Ok, in regula Marius.
In alta ordine de idei, ma gandeam sa va fac tuturor o propunere. Eu am facut de cateva ori parte din comitetul de organizare (secretariat, nu cazare) al unor congrese nationale si am constatat ca in cazul unei intalniri mai mari e foarte placut sa stii in orice moment cu cine stai de vorba. Eu personal cunosc doar pe colegii din Iasi, pe Alex si pe Miklovan. Cu o parte dintre ceilalti am mai vorbit la telefon, dar daca ne intalnim face-to-face, figurile nu imi spun nimic. Ca mine or mai fi si altii.

Prin urmare ma gandeam ca ar fi frumos sa avem niste badge-uri pe care sa le purtam permanent si care sa contina numele real, nick-name-ul de pe forum si avatarul. In felul asta vom sti exact cine cu cine vorbeste :P

Ma pot oferi eu sa fac design-ul si realizarea acestor badge-uri; bani nu intentionez sa cer, vor fi donatie, gasesc eu pe undeva un printer color, o masina de laminat si cativa m de snur. Totul este ca voi sa vreti sa le purtati.
Daca insa doar unii vor purta badge-urile, nu toti, utilitatea lor se pierde...

Ce parere aveti?

Multumim Laur pentru eforturile tale, sunt bine venite. Tine legatura cu Teddybear, responsabil cu cazarea si tinerea evidentei persoanelor participante. Multumim Teddy a nu stiu a cata oara.

Mai Mult
25 Feb 2014 20:02 #200 de shark
Ok, voi lua legatura cu Teddy dar doresc sa imi confirme si colegii ca sunt de acord sa le poarte B)
La congresele de care va spuneam am mai intalnit unii oameni care nu vor asta cu nici un chip (da' ce-s eu sa am 'abtibild' in 'pept'? Ce-s la scoala?? :sick: )

Din pacate timpul este deocamdata cea mai de pret resursa a mea si vreau sa fiu sigur ca il investesc in mod corect...

Timp creare pagină: 0.282 secunde