logo lroc

Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
18 Ian 2014 11:19 #81 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Intalnire LROC Romania 2014

liviu visan a scris: @ Taraboanta,zona este frumoasa,nu zice nimeni nimic,dar gandeste-te ca cei din sudul tarii fac 2 zile dus-intors,doar pe drum.
Pt. 1 concediu,ar fi minunat,pt 2 zile,eu unul nu m-as baga.

Cred ca exagerezi "un pic" cu durata drumului, cel putin in ce priveste Bucurestiul. E drept, poate sa dureze si 3-4 zile dus... depinde cate popasuri faci :evil:
Pe de alta parte, gandeste-te cat de greu gasesti "ceva" care sa indeplineasca cerintele noastre:
  • 50-60 camere
  • parcare corespunzatoare
  • loc de campare
  • restaurant incapator (anul trecut am fost aproape 140 de persoane la masa, socotind si copii prezenti)
  • preturi "studentesti"
  • trasee off-road corespunzatoare in zona
  • Si, daca ne gandim un pic mai mult, s-ar mai gasi ceva "pretentii" :whistle: Iar cum zona "centrala", relativ egal distantata pentru toata lumea s-a cam "epuizat" in primele 3 editii, cred ca ar trebui sa incepem sa ne gandim sa acceptam si "dezavantajul" distantei...
    Parerea mea!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
18 Ian 2014 12:37 #82 de AlexStrugariu
Replied by AlexStrugariu on topic Intalnire LROC Romania 2014
In zona Buzaului nu se gaseste nimic care sa corespunda cerintelor? Nu mai retin exact dar parca @Dacuburebista a avut o propunere faina pentru zona asta.

Numai bine!

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"

Mai Mult
18 Ian 2014 13:57 #83 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Intalnire LROC Romania 2014
pentru 10 mașini s-ar mai găsi cazare, dar pentru 60... nu

www.calauzaoffroad.ro

Mai Mult
18 Ian 2014 13:58 #84 de Liviu-San
Replied by Liviu-San on topic Intalnire LROC Romania 2014
@teddy,stiu ca am exagerat,dar pt mine 1 drum care depaseste 6 ore,mi se pare o zi pierduta,in cazul in care nu plec noaptea,sa ajung acolo dimineata totusi.... ;)
Ai dreptate,sunt multe criterii de indeplinit,dar mai cautam,mai e timp.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: spiros

Mai Mult
18 Ian 2014 14:18 #85 de sean
Replied by sean on topic Intalnire LROC Romania 2014
Pentru varianta cu campare + ceva camere de back-up eu as propune varianta testata COMANDAU! :evil: :whistle: :P
Cred ca am putea face o mare tabara la Nea Lungu + curtea din spatele cabanei (e populata doar de niste cai cateodata).
Daca va surade ideea putem lua in calcul locatia (ar mai fi vreo 2 casute disponibile pentru inchiriat la vecini).
Ca avantaje:logistica de baza asigurata,gazde super-ok,zona superba cu posibilitati multiple de trasee frumoase,in centrul tarii,preturi modice si nu in ultimul rand Mirandolina si Petronela care ne asteapta nerabdatoare.... :lol: :lol:
Dezavantaj - nu prea e pentru pretentiosi.
Eu cu tribul meu ma "sacrific" si stau la cort (copii in Disco4 transformat in dormitor).
In concluzie ar fi disponibile 11 camere la pensiune si cel putin 6 la cele 2 case din vecini,ar trebui sa fie de ajuns pentru o intalnire a posesorilor de LR (prin definitie astora le place mai mult in natura). :lol: :evil:
Cred ca se poate realiza fara batai de cap foarte mari.......astept comentarii si impresii.

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
18 Ian 2014 14:41 #86 de sean
Replied by sean on topic Intalnire LROC Romania 2014
De dozatorul de bere cu munitia aferenta fac eu rost....de cativa ani tot aman sa-l cumpar dar pentru asa ocazie nu mai scapa.
Pana la urma cred ca trebuie sa gandesc foarte bine cum va arata remorca mea de expeditie - in visele mele seamana cu o saca (cateodata cisterna) cu multe canele! :lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
18 Ian 2014 17:59 #87 de godwishu
Replied by godwishu on topic Intalnire LROC Romania 2014

sean a scris: Pentru varianta cu campare + ceva camere de back-up eu as propune varianta testata COMANDAU! :evil: :whistle: :P
Cred ca am putea face o mare tabara la Nea Lungu + curtea din spatele cabanei (e populata doar de niste cai cateodata).
Daca va surade ideea putem lua in calcul locatia (ar mai fi vreo 2 casute disponibile pentru inchiriat la vecini).
Ca avantaje:logistica de baza asigurata,gazde super-ok,zona superba cu posibilitati multiple de trasee frumoase,in centrul tarii,preturi modice si nu in ultimul rand Mirandolina si Petronela care ne asteapta nerabdatoare.... :lol: :lol:
Dezavantaj - nu prea e pentru pretentiosi.
Eu cu tribul meu ma "sacrific" si stau la cort (copii in Disco4 transformat in dormitor).
In concluzie ar fi disponibile 11 camere la pensiune si cel putin 6 la cele 2 case din vecini,ar trebui sa fie de ajuns pentru o intalnire a posesorilor de LR (prin definitie astora le place mai mult in natura). :lol: :evil:
Cred ca se poate realiza fara batai de cap foarte mari.......astept comentarii si impresii.

Mai sunt 20 camere la Alpin, plus restaurantul de 120-150 de persoane. A zis ca se descurca ei intre ei daca ne hotaram.
Asa ar fi in total 11+3+4 camere toate in 50 m si inca 20 camere la 800m pe forestier fara Politie.
Camerele de la Alpin fac fata si pretentiosilor. Cele 3 si 4 sunt de fapt case intregi cu bai, bucatarie si livinguri.

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"

Mai Mult
23 Ian 2014 19:27 - 23 Ian 2014 19:29 #88 de DKW
Replied by DKW on topic Intalnire LROC Romania 2014
Daca vreti si "lautari" in aer liber luati in calcul si o sursa de alimentare potenta, sa poata sustine un consum de minim 5 Kw/h, cam atat are nevoie echipamentul audio. :whistle:

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
Last edit: 23 Ian 2014 19:29 by DKW.

Mai Mult
23 Ian 2014 21:23 #89 de godwishu
Replied by godwishu on topic Intalnire LROC Romania 2014
De "stress" m-am apucat sa ma uit pe harta, unde am putea sa mergem...
Cum vedeam o potentiala locatie, am deschis http://www.turistinfo.ro, selectie dupa nr. de camere si... :dry:
NU PREA EXISTA CABANE CU 50-60 DE CAMERE !! :blink:
In concluzie ne trebuie un HOTEL. Hotelurile nu prea sunt in zone nepopulate, ci se afla in centrul unor asezari sau statiuni !! :lol:
Asa ca chestia cu hotel, camping si petrecere campingareasca nu prea se pupa.

Va mai fac o propunere, decenta, probata cumva si satisfacatoare.
Este vorba de:
http://www.turistinfo.ro/cheia/cazare-cheia/hotel_cheia-c84394.html

E relativ aproape de "noi" (de ei nu) :lol: , un miliard de trasee in jur, preturi si conditii decente.

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: nick, spiros

Mai Mult
24 Ian 2014 00:10 #90 de Liviu-San
Replied by Liviu-San on topic Intalnire LROC Romania 2014
DA! La asa ceva ma inscriu si eu ;)

Mai Mult
25 Ian 2014 23:00 #91 de spiros
Replied by spiros on topic Intalnire LROC Romania 2014
vin si eu sunt aproape ...

''its not a car its a philosophy''

Mai Mult
27 Ian 2014 22:19 #92 de tavy79
Replied by tavy79 on topic Intalnire LROC Romania 2014
Saptamana asta intram in februarie. Ne decidem incotro si cand? Sa nu ne trezim ca e prea tarziu ca si asa variantele sunt limitate, sa nu le limitam si pe astea prin indisponibilitate lor in anumite perioade.

Disco II Td5

Mai Mult
28 Ian 2014 09:13 #93 de AlexStrugariu
Replied by AlexStrugariu on topic Intalnire LROC Romania 2014
Multi vor camping, multi vor camere... N-am inteles daca perioada a fost deja stabilita pentru mai sau daca inca am putea merge in iunie... Nu ar fi bine sa facem o lista unitara cu toate locatiile pe care le putem gasi care sa ofere si camere (presupun ca pt majoritatea ar fi ok si niste casute, nu?) si locuri de campare?

Numai bine!

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"

• mesterX
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Range Rover Sport 2.7
Mai Mult
28 Ian 2014 19:33 - 28 Ian 2014 19:34 #94 de mesterX
Replied by mesterX on topic Intalnire LROC Romania 2014
Of, cum sa va spun :(
Mi-am setat in calendar intalnirile LROC ca un moment de relaxare...o iesire in natura pe care o fac cu placere....si abia astept momentul.
DAR, saptamana trecuta am cumparat un penthouse superfain....si... au fost negocieri crunte :evil: ...in fine,nu o mai lungesc, pana la sfarsitul anului trebuie sa mai adun o suma considerabila (ca am ramas dator)...asadar...anul asta, buget restrans :dry: . Totusi !, continui sa sper si sa cred ca voi ajunge la intalnire...dar mai vedem, in functie de cum imi merg treburile.

Din acest motiv, participarea mea in acest an este incerta, mentionez, nu zic ca nu mai vin...zic ca daca ma descurc, negresit voi participa....si vreau sa particip.

Nu ma pricep la masini !
Last edit: 28 Ian 2014 19:34 by mesterX.

Mai Mult
29 Ian 2014 20:03 #95 de mariusg
Replied by mariusg on topic Intalnire LROC Romania 2014
Rapuns de la Arsenal Park ( www.arsenalpark.ro ) :
"Buna ziua,
Va multumesc pentru interesul acordat locatiei Arsenal Park. Va confirm disponibilitatea spatiului de cazare in perioada solicitata 22 – 25.05.2014.

In atasament gasiti oferta pentru cazare, masa si activitati.

Avem 50 camere duble (paturi separate)

4 camere tip TUN (paturi matrimoniale)

4 camere TAB (paturi matrimoniale)

7 camere SOLDAT cu 4 locuri

2 camere SOLDAT cu 6 locuri

Va rog sa-mi spiuneti mai multe detalii despre posibilitatea de a folosi amenajarile , terenul pentru programul intalnirii.

In cazul in care alegeti locatia Arsenal Park, pentru ca rezervarea sa fie ferma va trebui sa ne comunicati numar persoane, tip camera, mesele care doriti sa le serviti, activitatiile, va voi efectua o fisa de eveniment cu toatre costurile iar din totalul evenimentului va trebui sa achitati un avans de 30 %, diferenta la incheirea evenimentului. Daca vom avea un contract de colaborare veti avcea posibilitatea sa achitati diferenta in decurs de 7 zile lucratoare de la emiterea facturii finale.

Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra indiferent de hotarare.

Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie.

O zi frumoasa,

Hermina Iovanovici

PR & Sales manager

www.arsenalpark.ro

+40730019299"
Aveti si un fisier atasat.

Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: spiros

Mai Mult
29 Ian 2014 20:22 #96 de spiros
Replied by spiros on topic Intalnire LROC Romania 2014
mda, super locatia, nu stiam de locul asta chiar merita , interesant... cum procedam sa facem rezervarea? tel. 0732531800 las tel. sa fiu contactat intru mai rar pe forum , cu stima Lucas.

''its not a car its a philosophy''

Mai Mult
29 Ian 2014 21:11 #97 de mariusg

spiros a scris: mda, super locatia, nu stiam de locul asta chiar merita , interesant... cum procedam sa facem rezervarea? tel. 0732531800 las tel. sa fiu contactat intru mai rar pe forum , cu stima Lucas.

Sa ne hotaram si te sunam noi daca nu te vedem pe aici.

Mai Mult
29 Ian 2014 23:42 #98 de tavy79
Replied by tavy79 on topic Intalnire LROC Romania 2014
Restaurantul este de 100 pers. doar?
Vad ca prostul obicei ca bazinele si saunele sa fie platite extra in momentul in care le inchiriezi tot complexul se pastreaza!
Ce am observat este faptul ca acele activitati de agrement au acelasi pret ca pentru oricine trece ocazional pe acolo, nu ca ne intereseaza prea mult dar ei trebuia sa stie ca in afara de copii nu vor profita multi si mult timp de acele activitati deci de imagine putea sa fie cel putin jumate de pret daca nu all inclusive.

Saptiu de joaca copii este deci... In concluzie singura mea nedumerire este daca incapem in restaurantul lor de 100 pers.. Restul sunt compromisuri si daca se ramane aici, in momentul vizitei de recunoastere putem pune ochii pe ceva din lista si sa o scoatem in pachet.

Disco II Td5

Mai Mult
30 Ian 2014 21:01 #99 de mariusg
Raspuns de la Hotel Sf. Petru Poarta Raiului :
"Stimate domn Marius Gologan,
Va multumim pentru interesul acordat Hotel Sf. Petru.
Referitor la solicitarea dumneavoastra si la cerintele specificate, din pacate nu avem capacitatea necesara pentru a oferi cazare unui grup de 120 de persoane.
Capacitatea maxima de cazare este de 60 de persoane, iar a restaurantului este de 80 de locuri.
Ne pare rau ca nu putem onora solicitarea dumneavoastra insa va stam la dispozitie daca pe viitor doriti sa apelati la serviciile noastre pentru un grup mai restrans.

Cu stima,
Flavia Peciu-Florianu
Hotel Manager
| Sf. Petru Hotel | Sugag – Poarta Raiului (Alba) | Tel: +40 258 777 092|
"
Mai cautam.

Mai Mult
30 Ian 2014 21:24 #100 de mardar
Replied by mardar on topic Intalnire LROC Romania 2014
Vin cu o ideie:http://www.pensiuneavanatorul.ro/contact.html

Pentru unii ar putea fi cam departe,dar daca o sa considerati ca merita.......
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: AlexStrugariu

Timp creare pagină: 0.143 secunde