- Postări: 269
- Mulțumiri primite: 141
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- LR Summer Camp Vest
LR Summer Camp Vest
- tavy55
-
- Deconectat
- Premium Member
-
ghitavsl a scris: Eu sunt pentru Summer Camp "mobil". Nu prea ai locatie centrala de unde sa faci ture zilnic. Cazari sunt in principal in zona Arieseni-Garda-Albac si de acolo pierzi 2-4 ore cu drumul de la tabara la obiectiv si inapoi. In Padis vara deobicei e plin (deh, asfalt pana sus), nu e apa si nici lemne de foc. Anul trecut am ramas uimit cata lume era in Padis. In 20 de ani de cand merg in zona nu am vazut atata lume.
Sa o luam altfel. In Apuseni ajungi de oriunde in 4 ore (Arad, Oradea Cluj, etc.) Daca pleci Joi dimineata la 8.00 pana la 12.00 esti acolo.
Avand in vedere ca eu unul nu sunt curios sa-mi testez masina fac o propunere de mers relaxat, de familie, cu poze cascat gura & frecat menta:
29 mai – Cheile Sighistelului – vizitat chei, Pestera Magura, Pestera Dracoaia
30 mai – Groapa Ruginoasa, Pietrele Negre (se poate urca cu masina exact intre cele 2 si apoi vizitat pe jos), Vf. Bihor, Cascada Varciorog, mesterul in lemn din Patrahaitesti+cascada
31 mai – catunul Casa de Piatra, Coiba Mare, Huda Orbului, Pestera Scarisoara, Cheile Ordancusei
1 iunie – din Arieseni spre Cheile Galbenei, Poiana florilor, Padis, Cetatile Ponorului
Dintre cele de mai sus doar drumul Arieseni – Cheile Galbenei are 500 m care s-ar putea sa fie cu ceva urme de tras lemne in rest e “very soft offroad” sau “hard on-road”
Tinand cont ca e propunere frumoasa (si singura deocamdata) mergem pe ea si eventual se mai poate corecta cate ceva. Sa nu uitam ca avem si un coleg in zona care eventual ar putea sa ne inspire si chiar sa participe, de ce nu?. E bine cum s-a inceput si nu trebuie prea multe obiective o data ca doar nu o fi doar o iesie impreuna. La cazari si eu cred ca se gasesc unde ajungem-in caz de torentiala, altfel o sa-mi iau un cort 3 anotimpuri si un gratar mare si ma descurc.Eu va scriu acum din Arieseni -(praz la Mama Uta(cine stie,cunoaste) ca planificasem un schi de 8 martie acum o luna dar vad ca realizam doar piscina si masa + bautura.
Inceput frumos ptr intalnirea celor din vest si nu numai si sustin orice initiativa si propunere.Sunt sigur ca va fi o placuta iesire si nu va fi singura.
Noape buna!
Freelander Td4, 2001
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- BOA
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 264
- Mulțumiri primite: 45
P.S. O sa-mi fac si prezentarea asa cum se cuvine si sa ma inscriu ca membru oficial al clubului, pana atunci salutare tuturor si daca se gandeste careva la o intalnire saptamanala, lunara, si in zona noastra ma bag si eu .
- tavy55
-
- Deconectat
- Premium Member
-
Jurjut Ovidiu a scris: Buna tuturor, daca nu e cu suparare ma inscriu si eu.
P.S. O sa-mi fac si prezentarea asa cum se cuvine si sa ma inscriu ca membru oficial al clubului, pana atunci salutare tuturor si daca se gandeste careva la o intalnire saptamanala, lunara, si in zona noastra ma bag si eu .
Cum sa fie cu suparare?! Fa toate cele cuvenite si hai impreuna sa ne bucuram de pasiunea comuna ce o avem. Te asteptam cu drag!
Freelander Td4, 2001
- cristib
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 141
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
www.calauzaoffroad.ro
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
- cristib
- Deconectat
- Senior Member
-
- tavy55
-
- Deconectat
- Premium Member
-
Azi am fost pe Pietrele negre cu 3 echipe pe salvamont din Bihor,Polonia si Slovacia.(ei au avut exercitii de escaladare,NU EU)
Cat de curand o sa cizelam programul propus ca sa fie placut ptr toti.
Va las ca imediat cobor la cina de 8 Martie.
La multi ani ! tuturor femeilor din club si de langa club.
Freelander Td4, 2001
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
Uite un om tanar cu simtul umorului si bine crescut ! Chapeau !tavy55 a scris: Colegi frumosi si talentati. Imi pare rau ca am imbatranit fara voi.
Azi am fost pe Pietrele negre cu 3 echipe pe salvamont din Bihor,Polonia si Slovacia.(ei au avut exercitii de escaladare,NU EU)
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- tavy55
-
- Deconectat
- Premium Member
-
KYK a scris:
Uite un om tanar cu simtul umorului si bine crescut ! Chapeau !tavy55 a scris: Colegi frumosi si talentati. Imi pare rau ca am imbatranit fara voi.
Multumesc cu plecaciune! nu merit atata onoare.
Sa ne vedem cu bine si sanatosi!......la multe intalniri anuale.....si zonale ...si mondiale (de ce nu?)
Daca am fost un pic off topic rog adm sa stearga!
Freelander Td4, 2001
- Mackie
-
- Deconectat
- Junior Member
-
- Postări: 82
- Mulțumiri primite: 14
ghitavsl a scris: Eu sunt pentru Summer Camp "mobil". Nu prea ai locatie centrala de unde sa faci ture zilnic. Cazari sunt in principal in zona Arieseni-Garda-Albac si de acolo pierzi 2-4 ore cu drumul de la tabara la obiectiv si inapoi. In Padis vara deobicei e plin (deh, asfalt pana sus), nu e apa si nici lemne de foc. Anul trecut am ramas uimit cata lume era in Padis. In 20 de ani de cand merg in zona nu am vazut atata lume.
Sa o luam altfel. In Apuseni ajungi de oriunde in 4 ore (Arad, Oradea Cluj, etc.) Daca pleci Joi dimineata la 8.00 pana la 12.00 esti acolo.
Avand in vedere ca eu unul nu sunt curios sa-mi testez masina fac o propunere de mers relaxat, de familie, cu poze cascat gura & frecat menta:
29 mai – Cheile Sighistelului – vizitat chei, Pestera Magura, Pestera Dracoaia
30 mai – Groapa Ruginoasa, Pietrele Negre (se poate urca cu masina exact intre cele 2 si apoi vizitat pe jos), Vf. Bihor, Cascada Varciorog, mesterul in lemn din Patrahaitesti+cascada
31 mai – catunul Casa de Piatra, Coiba Mare, Huda Orbului, Pestera Scarisoara, Cheile Ordancusei
1 iunie – din Arieseni spre Cheile Galbenei, Poiana florilor, Padis, Cetatile Ponorului
Dintre cele de mai sus doar drumul Arieseni – Cheile Galbenei are 500 m care s-ar putea sa fie cu ceva urme de tras lemne in rest e “very soft offroad” sau “hard on-road”
Sincer as fi pt o iesire mai "offroad" nu un traseu care il poti face si cu un golf... ca nu mai are nici un farmec. In zona Valea Draganului se poate face o iesire interesanta cu urcare pe Vladeasa,
Un traseu in care sa stam macar 1 sau 2 nopti la cort.
Ps: as obta pt al doilea "abtibild"
Disco 2
- tavy79
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
Eu unul am fost la o iesire off road in TM cu Nissan-istii cu masina mea inca stock si a facut fata cu brio. Ce nu am facut este doar joaca prin ravene ca inca nu aveam de gand sa-mi schimb barile (asta fiind in noiembrie).
Deci e ok sa punem masinile putin la treaba:)!
Disco II Td5
- BOA
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- cristib
- Deconectat
- Senior Member
-
Am fost saptamana trecuta in zona Rosia-Lazuri-Pomezeu. Ieri am fost pe traseul Moneasa-Tarcaita-Mierag-Camp Moti-Dezna.
Ar trebui sa fi aparut narcisele asa ca saptamana viitoare voi fi undeva la pozat de narcise sau poate la zapada pe Vf Bihor (Curcubata Mare).
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
ghitavsl a scris: Am fost saptamana trecuta in zona Rosia-Lazuri-Pomezeu. Ieri am fost pe traseul Moneasa-Tarcaita-Mierag-Camp Moti-Dezna.
Ar trebui sa fi aparut narcisele asa ca saptamana viitoare voi fi undeva la pozat de narcise sau poate la zapada pe Vf Bihor (Curcubata Mare).
Poate ne povestesti cate ceva pe aici , o poza doua....
S-auzim de bine
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- forestlander
-
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 36
- Mulțumiri primite: 37
- BOA
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- tavy55
-
- Deconectat
- Premium Member
-
Eu ma abonez daca o sa m-a primiti cu masina mea la data stabilita la inceput(parca 30 mai-1 iunie).Cine vine cu propuneri sunt bine primite.Rog pe baietii de la CJ si BH care vin si ei, si noi de la AR sau poate doreste si Nick din TM sa faca un cort si un gratar cu noi. Rog pe @Discovery 4x4 care am inteles ca e din zona sa intre cu o propunere de participare ca doar cunoaste Apusenii ca pe curtea proprie.Inchei ca sa nu va plictisesc.
1.tavy55 (Batinas Octavian sr.)-Freelander 1 an 2001,dotat cu MT.-Atat se poate pune pe masina asta.
Freelander Td4, 2001
- cristib
- Deconectat
- Senior Member
-
2.ghitavsl - Disco 2 TD5 - doar ATtavy55 a scris: 1.tavy55 (Batinas Octavian sr.)-Freelander 1 an 2001,dotat cu MT.-Atat se poate pune pe masina asta.
- BOA
-
- Deconectat
- Premium Member
-
3. Ovidiu- Disco2 Td5, AT/MT, suspensii +40 mm, pana atunci poate reusesc sa montez si troliu, e acasa in cutieghitavsl a scris:
2.ghitavsl - Disco 2 TD5 - doar ATtavy55 a scris: 1.tavy55 (Batinas Octavian sr.)-Freelander 1 an 2001,dotat cu MT.-Atat se poate pune pe masina asta.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- LR Summer Camp Vest