logo lroc

Recunoastere intalnirea anuala 2014- discutii, idei, pareri. 4-6 aprilie

Mai Mult
08 Apr 2014 12:23 #161 de dacuburebista
sau deschizi fila asta
Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

www.calauzaoffroad.ro

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
08 Apr 2014 12:31 #162 de sean
Gata,l-am vazut,va multumesc!
Andrei,de ce nu am luat-o in dreapta spre Vf. Romanu pe drumul strategic?Era blocat?
Eu acum vad imaginea de ansamblu dar nu mai retin care era situatia in teren in zona aia.....probabil ca gaseam o solutie sa ajungem pe el sau pe langa (mai rau decat varful ala plin de gropi pe care ne-am catarat nu cred ca putea fi)...era bine daca inchideam bucla! :whistle:

Discovery 4
Defender 90

• mariusg
  • Avatarul lui mariusg Autor Subiect
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • ExPresedinte LROC
Mai Mult
08 Apr 2014 20:33 #163 de mariusg

sean a scris: Gata,l-am vazut,va multumesc!
Andrei,de ce nu am luat-o in dreapta spre Vf. Romanu pe drumul strategic?Era blocat?
Eu acum vad imaginea de ansamblu dar nu mai retin care era situatia in teren in zona aia.....probabil ca gaseam o solutie sa ajungem pe el sau pe langa (mai rau decat varful ala plin de gropi pe care ne-am catarat nu cred ca putea fi)...era bine daca inchideam bucla! :whistle:

Era acel drum plin de zapada pe care am evitat sa mergem si am ocolit in speranta unei alte rute. Dar n-a fost sa fie datorita cetii.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
08 Apr 2014 21:07 #164 de Alexey
Pun si eu ceva video. :)
Scuzati data de pe filmare.

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: KYK, Mate Andrei Vlad M.D., Iulian G

Mai Mult
08 Apr 2014 21:13 #165 de thx
Multumim , esti ub dragut , insa nu inteleg de ce ai acoperit saund-ul original cu muzica? :lol:

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Mai Mult
08 Apr 2014 21:21 #166 de Sky
Alexey, muzica m- a facut sa cred pentru moment ca erati in patrula pe dealurile de langa Kandahar. As putea jura ca la un moment dat am zarit un taliban pandind cu o bazooka la coltul uneia dintre case. Cred insa ca s- a speriat de cojones- urile ce atarnau de masina lui Cosmin. Mi- a placut filmarea mult.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
08 Apr 2014 21:24 - 08 Apr 2014 21:24 #167 de Alexey

thx a scris: Multumim , esti ub dragut , insa nu inteleg de ce ai acoperit saund-ul original cu muzica? :lol:

Oare de ce? :evil: :lol: :lol:

Alexey, muzica m- a facut sa cred pentru moment ca erati in patrula pe dealurile de langa Kandahar. As putea jura ca la un moment dat am zarit un taliban pandind cu o bazooka la coltul uneia dintre case. Cred insa ca s- a speriat de cojones- urile ce atarnau de masina lui Cosmin. Mi- a placut filmarea mult.

Stai ca mai vin cateva bucati, tot cu muzica asta originala din Kandahar. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
Last edit: 08 Apr 2014 21:24 by Alexey.

Mai Mult
08 Apr 2014 22:35 #168 de tavy55

shark a scris: In regula atunci! Fulda it is...
Multumesc de sfaturi.
In loc de MT-uri voi lua a doua baterie pentru cazul in care troliul va avea o utilizare "peste medie" :whistle:

In alta ordine de idei, pot zice si eu ca Imparatul Verde care locuia peste 7 mari si 7 tari, 7 munti si 7 campii si cand se trezea dimineata, medita: Baaaai, da' departe mai stau! :lol:

Eu cred ca ai un mare avantaj ca de unde stai si pana la Govora ai ocazia sa vezi de 3 ori mai multe frumuseti decat ceilalti care stau mai aproape.Cred ca am mai spus pe forumul asta ca distanta nu e un dezavantaj daca poti profita si de frumusetile pe unde treci.
Drum bun! si sa ajungi voios si sanatos la intalnire.

Freelander Td4, 2001

Mai Mult
08 Apr 2014 23:24 #169 de shark

tavy55 a scris: Eu cred ca ai un mare avantaj ca de unde stai si pana la Govora ai ocazia sa vezi de 3 ori mai multe frumuseti decat ceilalti care stau mai aproape.Cred ca am mai spus pe forumul asta ca distanta nu e un dezavantaj daca poti profita si de frumusetile pe unde treci.

Da, asa este, drumul e superb. Oituzul e grozav, Valea Oltului minunata... Pacat insa cu timpul. Am un program atat de "dubios" incat nici macar nu pot pleca joi ca sa fiu vineri la Govora, va trebui sa plec vineri... Oricum visez de mult la un moment in care drumurile spre diverse destinatii (cu trecere prin Tihuta, Cheile Bicazului, Ceahlau, etc) sa fie facute pentru placerea locurilor si nu doar ca pana acum, cat mai rapid, pentru a ajunge la destinatie si gata. Sunt convins ca momentul acela va veni odata... Pana atunci insa, ma multumesc cu ce am.
Oricum, multumesc de urari si sunt foarte nerabdator sa ne intalnim cu totii.

Mai Mult
09 Apr 2014 11:20 - 09 Apr 2014 11:21 #170 de sean

Alexey86 a scris:

thx a scris: Multumim , esti ub dragut , insa nu inteleg de ce ai acoperit saund-ul original cu muzica? :lol:

Oare de ce? :evil: :lol: :lol:

Stai ca mai vin cateva bucati, tot cu muzica asta originala din Kandahar. :lol: :lol: :lol:

Hai cu bucatile,a inceput sa-mi placa la Kandahar (sunt cu deshtul pe tragaci). :whistle:

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 09 Apr 2014 11:21 by sean.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
09 Apr 2014 11:28 - 09 Apr 2014 11:34 #171 de Alexey
Kandahar 2. :lol: :lol: :lol:

Primele doua filmari sunt din prima zi.

Cu stima Alexey.
Last edit: 09 Apr 2014 11:34 by Alexey.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx

Mai Mult
09 Apr 2014 12:35 #172 de Calin

shark a scris:

tavy55 a scris: Eu cred ca ai un mare avantaj ca de unde stai si pana la Govora ai ocazia sa vezi de 3 ori mai multe frumuseti decat ceilalti care stau mai aproape.Cred ca am mai spus pe forumul asta ca distanta nu e un dezavantaj daca poti profita si de frumusetile pe unde treci.

Da, asa este, drumul e superb. Oituzul e grozav, Valea Oltului minunata... Pacat insa cu timpul. Am un program atat de "dubios" incat nici macar nu pot pleca joi ca sa fiu vineri la Govora, va trebui sa plec vineri... Oricum visez de mult la un moment in care drumurile spre diverse destinatii (cu trecere prin Tihuta, Cheile Bicazului, Ceahlau, etc) sa fie facute pentru placerea locurilor si nu doar ca pana acum, cat mai rapid, pentru a ajunge la destinatie si gata. Sunt convins ca momentul acela va veni odata... Pana atunci insa, ma multumesc cu ce am.
Oricum, multumesc de urari si sunt foarte nerabdator sa ne intalnim cu totii.

Sa stii ca eu am incercat varianta cu "plecare de acasa spre....o directie" si mergeam, vizitam, mai cautam pe internet in zona alte locuri, cand se insera cautam cazare (si gaseam foarte usor). Am petrecut 10 zile asa ...prin tara. Si cand am ajuns acasa toti am fost de acord ca a fost unul dintre cele mai frumoase concedii. Si o sa mai facem asa.

Mai Mult
09 Apr 2014 12:41 #173 de Sky
Hmmm, foarte frumoase locurile, frumoasa filmarea... dar muzica face toti banii.
Kandahaaaaaaarr here we come... B)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
09 Apr 2014 13:32 #174 de Alexey
Ziua a 2-a ii in Kabul nu in Kandahar. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
09 Apr 2014 15:15 - 10 Apr 2014 00:37 #175 de Alexey
Ziua a 2-a retragerea trupelor din Kabul spre baza. :lol: :lol: :lol:

PS. Aici in ultima filmare " Senatorul" in toata splendoarea.

Cu stima Alexey.
Last edit: 10 Apr 2014 00:37 by Alexey.

Mai Mult
09 Apr 2014 19:03 #176 de Razvan
Salutari..
Si de la echipajul cu Nepotu' cateva poze:

Mai Mult
09 Apr 2014 19:05 #177 de Razvan

Mai Mult
09 Apr 2014 19:09 #178 de Razvan
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx, GSS

Mai Mult
11 Apr 2014 22:09 #179 de thx
In sfarsit utube-le a reusit sa-mi proceseze filmulete . Un prim calup necenzurat aveti aici . Al doilea se confectioneaza .

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey

Mai Mult
11 Apr 2014 22:55 #180 de tavy55

Razvan a scris:

"Oricum o dau" tot de discul care v-a insotit dau asa ca si eu m-am dotat acum cu un disc si cum trece Pastele i-i fac inaugurarea cu ceva miel. Daca e necesar eu nu am glumit ca la 2 masini sa avem un disc, asa ca se poate transporta si la Govora. Ma bucur de fiecare poza a voastra din "recunoastere" . Nu inteleg de ce suntem asa de putini dornici (inscrisi) de aceasta intalnire. Sau Nick a avut dreptate ca nu vom fi mai mult jumatate ca anul trecut?.
Hai ca saptamana ce vine sa definitivam si sa platim participarea ca sa usuram un pic si munca organizatorilor !.
O seara si un wek-end placut!

Freelander Td4, 2001

Timp creare pagină: 1.321 secunde