- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2018
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Baieteasca 27-29 iulie 2018 Komando!
Baieteasca 27-29 iulie 2018 Komando!
- sean
- Deconectat
- Moderator
Discovery 4
Defender 90
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Alexey
- Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Razvan
- Deconectat
- Platinum Member
- Proiect GSS
- Postări: 1024
- Mulțumiri primite: 340
sean a scris: Asta-primavara la Bozioru a fost singura data cand ai ajuns mai departe decat mine...dar m-am razbunat a doua zi cand m-am trezit din reverie si am mers fara pasagerii clasici si etilici...stai cuminte,nu ai sanse cu cireasa in fata carabinierului,iti zic de cand esti mandru posesor de nissan...si iti demonstrez oricand.
Auzi El Idol... lupta e inegala oricum... ia si tu cu tine in conserva aia in care ploua.. cu usile inchise... 600 de kg in plus si sa vedem unde mai urci...... totodata fa ca mine iesiri saptamanale si vezi daca mai ai roti... ca ai urcat 50 de metrii mai sus si ai sarit peste busteni si ai portbagajul plin de piese culese de prin padure ...e o treaba.. ia vezi daca mergi la Deva pe roti sau o sa iau platforma cu noi sa fim siguri... o.
Pute a sardina dupa tine.. dar urci unde eu nu pot aste e realitatea.. fiabilitatea e data de medie bu de varfuri.. si am vazut fiabilitatea LR de cand ma stiu .. la Vougue 3.0. La disco 1 la RRS la care mai am sa schimb motorul.. si cam atat.. mi-a ramas Defenderul sa il incerc... ceea ce o sa si fac.. dar sunt convins ca e alta conserva de ton poate..
Deci Nissan forever ca fiabilitate..
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Razvan a scris:
... fiabilitatea e data de medie bu de varfuri.. si am vazut fiabilitatea LR de cand ma stiu .. la Vougue 3.0. La disco 1 la RRS la care mai am sa schimb motorul.. si cam atat.. mi-a ramas Defenderul sa il incerc... ceea ce o sa si fac.. dar sunt convins ca e alta conserva de ton poate..
Guritza tata, zi si mie care din LR-urile,(RR), enumerate de tine ai avut-o de noua? La aia putem discuta de fiabilitate! In nici un caz la o coaja abuzata pe care ai luat-o cu bani de saorma si ai de la ea pretentii de Lamborghini! Cat despre purcelele alea supradimensionate, nu cred ca e cazul sa discutam aici! Nu ma starni!
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Razvan
- Deconectat
- Platinum Member
- Proiect GSS
- Postări: 1024
- Mulțumiri primite: 340
Niciuna eu de noua. Nerelevant.. vb. Cu Marius despre fiabilitatea modelolor LR Si RR.. cred ca el le-a vazut de noi.... Dar daca tu crezi ca eu am avut cazaturi indiferent de marca te inseli. Nici Patrolul nu l-am avut de nou. Am avut grija de toate exemplar asta pot sa iti spun....Cat despre fiabilitatea LR nu ma provoca si nu compara tributul platit commonwealth vs. Vanzarile pe bune facute de Nissan in Europa.Teddybear a scris:
Razvan a scris:
... fiabilitatea e data de medie bu de varfuri.. si am vazut fiabilitatea LR de cand ma stiu .. la Vougue 3.0. La disco 1 la RRS la care mai am sa schimb motorul.. si cam atat.. mi-a ramas Defenderul sa il incerc... ceea ce o sa si fac.. dar sunt convins ca e alta conserva de ton poate..
Guritza tata, zi si mie care din LR-urile,(RR), enumerate de tine ai avut-o de noua? La aia putem discuta de fiabilitate! In nici un caz la o coaja abuzata pe care ai luat-o cu bani de saorma si ai de la ea pretentii de Lamborghini! Cat despre purcelele alea supradimensionate, nu cred ca e cazul sa discutam aici! Nu ma starni!
LR sunt frumoase si au inventat marketingul in adventure.. D'asta am si o sa mai am LR.. pt. Ca exista ceva acolo care le face frumoase... fiabile insa nu...
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2018
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Baieteasca 27-29 iulie 2018 Komando!