logo lroc

Cu Defenderul: din Africa de Sud pana in Belgia

  • AlexStrugariu
  • Avatarul lui AlexStrugariu Autor Subiect
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
Mai Mult
31 Aug 2012 17:11 - 31 Aug 2012 21:30 #1 de AlexStrugariu
Buna ziua tuturor,

Un prieten de-al meu din Belgia - Bram Wellekens -, impreuna cu sotia sa si cu Defenderul (110) lor au plecat la inceputul acestui an in Africa de Sud, pe vapor. De acolo, au inceput traseul, de data aceasta pe terra firma, spre Belgia. In momentul de fata, conform fotografiilor de pe blog, au ajuns in Malawi.

Bram este fotograf (ca si a doua meserie/ hobby), fiind specializat pe fauna salbatica, eu cunoscandu-l in 2007 cand l-am ghidat timp de vreo 2 saptamani prin estul Romaniei, cautand amfibieni si reptile. In 2010 cand am ajuns si eu prin Belgia, am avut ocazia sa stau putin in spatele volanului Defenderului cu care realizeaza aceasta expeditie :D Pe atunci inca pregatea masina pentru expeditie si intentiona sa faca traseul terestru invers, din Belgia spre Africa de Sud. Nu stiu din ce motiv s-a razgandit.

Daca doriti sa-i urmariti blogul (din pacate este in flamanda) si fotografiile de expeditie, puteti accesa link-ul de mai jos. Pentru a urmari albumele in ordinea cronologica, incepeti cu albumul de jos-centru si continuati de la dreapta la stanga si de jos in sus.
http://www.offexploring.com/bramlore/albums

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
Last edit: 31 Aug 2012 21:30 by Teddybear.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.178 secunde