logo lroc

Recunoastere traseu Miruna 12-14 aprilie 2013

Mai Mult
15 Apr 2013 10:17 - 15 Apr 2013 10:18 #121 de nick
Track-urile tsf si kmz de la Sambata-sus pe deal si catre pastravaria aia cu ospatari nervosi.
TSF se pot converti cu GE si daca cineva stie sa puna si ruta, ca al meu face track point-to-point.
Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Last edit: 15 Apr 2013 10:18 by nick.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
15 Apr 2013 11:31 #122 de bullbar
Aaaa....asta e tradare! Deci voi mi-ati spus ca faceti traseu pt masinile LR de "familie".

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
15 Apr 2013 12:27 #123 de cristeaandm
Replied by cristeaandm on topic Re: Recunoastere traseu Miruna 12-14 aprilie 2013
Da, asta a fost scopul principal, dar hihihih, tocmai partile alea nu sunt filmate.
Ce apare pe filmulete sunt portiunile ce nu vor intra in "traseu pt masinile LR de familie", ne jucam si noi asa

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"

Mai Mult
15 Apr 2013 12:34 #124 de dorian
Numai al meu a fost de familie. Asta a vrut sa spuna Andrei :whistle:

SA inventat cratima !

Mai Mult
15 Apr 2013 13:31 #125 de nick
Niste filmulete:

VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
15 Apr 2013 15:10 #126 de cristeaandm
Replied by cristeaandm on topic Re: Recunoastere traseu Miruna 12-14 aprilie 2013
Un mic montaj din pozele lui @dacuburebista, caruia ii multumesc pe acesta cale pentru efortul depus si pentru priceperea in a imortaliza cat mai multe evenimente din traseu.

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"

Mai Mult
15 Apr 2013 15:43 #127 de nick
Vreau si eu poze cu demontarea planetarelor.

VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005

• KYK
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • 7 LR in 17 ani
Mai Mult
15 Apr 2013 15:45 #128 de KYK
Foarte frumos colajul. Multumiri tutror pozarilor pt straduinta !

@nick : sa-ti fie invatatura de minte sa-l mai sui pe Alexey pe pragul masinii :lol: .
eu cred ca de acolo ti s-a tras cu planetara, ia zi, nu-i pe aceeasi parte cumva :S ?

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
15 Apr 2013 16:16 - 15 Apr 2013 16:18 #129 de mariusg

Multumim celor 13 "apasi" pentru aceasta recunoastere

LE. Este doar traseul dus, cel pentru intors este prin satele adiacente, iar devierea spre munti a fost "joaca" noastra.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Atașamente:
Last edit: 15 Apr 2013 16:18 by mariusg.

Mai Mult
15 Apr 2013 17:15 - 15 Apr 2013 17:16 #130 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Re: Recunoastere traseu Miruna 12-14 aprilie 2013
nick. ti-am trimis pe mail link de descărcare a pozelor

www.calauzaoffroad.ro
Last edit: 15 Apr 2013 17:16 by dacuburebista.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
15 Apr 2013 18:23 #131 de Alexey
Cateva momente.....

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Atașamente:

Mai Mult
15 Apr 2013 20:08 - 15 Apr 2013 21:50 #132 de mariusg
Si povestirea vreti tot eu sa o scriu, nu?
OK. Vineri pe la 14, dupa o dimineata de telefoane intre toti, eu cu George (NJU) ne punem in miscare catre Miruna pe traseul pe care l-am scris mai sus. Cu Alexey, Catalin, si George (dacuburebista) facem jonctiunea pe la Comarnic. Pe telefoane tineam legatura cu Cosmin si KYK care nu au rezistat si au plecat la 13 de la Hornbach Balotesti. Pe Valea Prahovei inainte de Sinaia ne intalnim cu MihaiB in noua achizitie (Toyota FJ Criuiser) cu care mai stam la o tigare. Da-i inainte cu tupeu, se trece bine prin Busteni , Azuga, bancuri, glume, pe statie (Alex e Pinguinu 2 pe statie - nu poti sa-l opresti...)si ajungem Rasnov, Zarnesti (peripetii la benzinarie....). Intram pe drumurile judetene paralele cu crestele Fagarasilor. Mi se pare mie ceva curios cand vorbeam cu Cosmin si imi spunea ca s-au asezat la picnic pe marginea drumul (intre Margineni si Recea) si ne asteapta sa ajungem si noi. Ajungem si noi pe la 18 si din poze ati vazut defapt ce picnic... Nu ne dezlipim de Cosmin pana vine platforma din Bucuresti, sunam pe Andrei sa reuseasca sa faca jonctiunea cu platforma undeva pe la Zarnesti si sa vina impreuna. Undeva pe la 10.30 vine platforma, expediem "coletul" bine ambalat si ne ;punem in miscare pentru ultimii 25 km pana la Miruna. Bineinteles sunasem sa spunem ca intarziem si nu cumva sa nu gasim de mancare. Nick si Vali fusesera deja acolo, dar se plictisisesara si au venit dupa noi. La Miruna galagie mare, grup de la Herbalife in team building. Mai stiti voi intalnirile alea facute imediat dupa 90 cu sistemele de vanzare in mod piramidal (gen american, cu aplauze, ovatii, etc)? Cam asa ceva. Nu ne deranjeaza prea mult in acea seara. Bineinteles ne intidem pana pe la 4 (fiecare dupa puteri...). A doua zi dimineata.... ora 8... aplauze, ovatii, chiuieli,... ies pe balcon si ce vad.... un grup de 30 de oameni faceau inviorare pe platoul din parcarea pensiunii. Nu am zis nimic, dar cred ca acele persoane au fost pomenite in toate felurile posibile si imposibile, de vreo cateva ori, de toti dintre noi. Bun... mic dejun, intalnirea cu D-nul de la Salvamont si sotia dansului, si pe la 10.30 ne punem in miscare pe traseu. Apropo, multumesc Andrei ca ai inchis coloana. Traseul il vedeti mai sus, bineinteles ca pe tot parcursului lui primeam intrebari... " Hai nu facem si noi o noroiala?" .."Uite aici in stanga un forestier, cu o urcare lunga"...."Pe aici nici nu mai vin cu LR la intalnire, ce nu are sotia Micra"...."Mai iesim totusi si in offroad?", asa ca de aceea exista acea urcare spre munti din traseul obisnuit. Oricum frumos, am ajuns la zapada si cam pana unde se putea cu 4 roti, dupa care am coborat sa ne intalnim cu Nae si Dorian la pastravaria Albota. Facut cunostinta in parcare cu ei, moment in care pe poarta curtii intr-un un minunat Range Rover G4 Challenge cu numere de BV. Imi iau inima in dintii si ma duc sa fac cunostinta cu ei, avand in mana un flyer cu clubul. Masina a fost de vanzare pe autovit demult cu numere de TM , dar au cumparat-o un cuplu din BV. Nu pot veni la intalnire in 24-26, dar au zis ca or sa intre pe site. Incercam sa mancam ceva la Albota, ba nu se poate decat la nefumatori, ba nu au atatea locuri, ne-am plictiosit sa ne rugam de ei sa le bagam bani in buzunar si plecam spre o alta pensiune recomandata de salvamontist. Pensiunea Valea Cucului de pe Transfagarasan. Super buna, frumoasa, mancare buna (nu mancati ciorba de burta...cativa baieti stiu ei de ce), ne-au lasat chiar sa ne facem chiar mancarea noastra pe gratar. Inca o data multumesc Andrei pentru organizarea facuta, daca nu era asa poate intarziam cine stie cat. Pe la 16 plecam inapoi spre Albota sa ii urcam pe Nae si Dorian in masinile lor, apoi prin comunele adiacente pe asfalt pana la Miruna in regrupare si sa-l lasam pe salvamontist. Ora 17.30. Ce mai facem, nu facem si noi o offrodeala? OK 5 minute pe drumul catre Lisa si imediat dreapta pe un drum sus in munte. 1km, 2,3, nu pe aici in sus, hai in jos pe rau, urcam pe rau, primul Nick, NJU, Alex, KYK, Andrei. Pac si gata cu diferentialul spate al lui Nick, ramas fara tractiune spate. Intoarcerea pe acelasi drum. In parcare , sprit, depanare, garaj LR, se rezolva toate probleme mecanice (multumim Catalin ATT, MariusM, John) azi sambata pentru duminica nu se lucreaza...... Ok (am uitat sa va spun ca piscina era in deratizare din data 01.04 si mai dura). Cina de seara, distractie de carnaval cu Herbalife (stilul corporatist american anii 90) dar muzica buna (chiar si romaneasca), multumim Vali pentru branza oferita, chiar a nimerit perfect pana ne serveau ospatarii si bineinteles inchidem seara pe 2.30. Duminica, cu lectia invatata la 8 prezent pe balcon pentru starpirea" invioracilor"(au inteles de vorba buna si nu a fost necesar sa fac si o "inviorare" prin parcare cu masina). Mic dejun, mici trageri de urechi cu D-nul Nelu (patronul Mirunei) in privinta vinului, facem socotelile cu sotia dinsului, baietii mai ies la o tura mica tot pe drumul catre Lisa si cam pe la 12.30 ne punem pe drumul de intoarcere, de data asta prin culoarul Rucar-Bran spre Targoviste.
Cam asta fu actiunea.

Seara buna

Marius

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Last edit: 15 Apr 2013 21:50 by mariusg.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dacuburebista, cristeaandm

Mai Mult
15 Apr 2013 22:59 - 15 Apr 2013 23:55 #133 de valentin
poze. nu stiu daca varianta asta de pus poze este ok
Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Fișier Atașat:

Discovery II TD5 2000
Series III 88" 2.25 diesel
Range rover clasic 3.5 V8 carburator.
Last edit: 15 Apr 2013 23:55 by valentin.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, dorian

Mai Mult
16 Apr 2013 00:20 #134 de valentin

Discovery II TD5 2000
Series III 88" 2.25 diesel
Range rover clasic 3.5 V8 carburator.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm

Mai Mult
16 Apr 2013 08:23 #135 de sean
Frumoasa plimbare!

Discovery 4
Defender 90

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
16 Apr 2013 09:42 #136 de cristeaandm
@valentin, foarte frumoase pozele.

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"

Mai Mult
16 Apr 2013 14:32 - 16 Apr 2013 14:47 #137 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Re: Recunoastere traseu Miruna 12-14 aprilie 2013

mariusg a scris: Si povestirea vreti tot eu sa o scriu, nu?
OK. Vineri pe la 14, dupa o dimineata de telefoane intre toti, eu cu George (NJU) ne punem in miscare catre Miruna pe traseul pe care l-am scris mai sus....................

..........................trageri de urechi cu D-nul Nelu (patronul Mirunei) in privinta vinului, facem socotelile cu sotia dinsului, baietii mai ies la o tura mica tot pe drumul catre Lisa si cam pe la 12.30 ne punem pe drumul de intoarcere, de data asta prin culoarul Rucar-Bran spre Targoviste.
Cam asta fu actiunea.

Seara buna

Marius

povestea ilustrată, aici: http://www.koffeephoto.com/album/1cOZsHumgWD023xKUQFXUdIM/

asta pentru că nu am știut adresele de mail ale tuturor magnificilor

www.calauzaoffroad.ro
Last edit: 16 Apr 2013 14:47 by cristeaandm.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, DKW, dorian

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
16 Apr 2013 18:26 #138 de Teddybear

dacuburebista a scris:
povestea ilustrată, aici: http://www.koffeephoto.com/album/1cOZsHumgWD023xKUQFXUdIM/

asta pentru că nu am știut adresele de mail ale tuturor magnificilor

Faine poze Dacule! Dupa umila mea parere, pe perioada intalnirii trebuie sa avem grija sa fii tot pasager :whistle: (daca vei fi la volan o sa fim "vaduviti" de o "fotocronica" excelenta) B)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dacuburebista

• KYK
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • 7 LR in 17 ani
Mai Mult
16 Apr 2013 20:47 #139 de KYK
Poze superbe, multumiri !

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
17 Apr 2013 00:45 #140 de thx
Valentin si Dacu sau Dacu si Valentin ca tot aia e'....superbe pozele, de fapt ...superbe FOTOGRAFIILE !

BRAVO !!!

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Timp creare pagină: 0.345 secunde