- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
Pe doua roti - prin Bucuresti
- cristeaandm
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Puțin
Mai Mult
24 Iul 2013 08:48 #1
de cristeaandm
4x4 fun for all 
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Pe doua roti - prin Bucuresti was created by cristeaandm
De ieri ma deplasez prin Cucuresti cu ajutorul bicicletei.
Mi-am schimbat viziunea un pic despre deplasarea pe strazile Bucurestiului. Deja dpa o zi am vazut destule, parcari anapoda de nici pe jos nu cred ca puteai sa treci, nu tu prioritate, cred ca am sa fac basica la degetul de pe clopotel ori am sa-mi pun o goarna pe aer comprimat ca a lui @mariusg. Nu au nici o treaba, si ce e mai dur ca pietonii sunt cam surzi si cu capul in nori.
In principal traseul este Parcul Bazilescu-Jiului-Poligrafiei-Kiseleff-Dorobantilor-Polona-Dacia-Foisorul de Foc-Popa Nan.
Cam vreo 10 km.
Cand sa ma retrag spre casa ieri, dupa ce am evitat o gramada de batrani, gravide, copii... inevitabilul s-a produs, cu 15 metri inainte de finish. O tanara doamna in timp ce iesea din statia de metrou de la Bazilescu si cu ochii atintiti pe autobuzul din statia de vis-a-vis nu a auzit clincanitul clopoteilor si a intrat in coliziune cu mine. Avarii nu au fost constatate in urma incidentului, insa cred ca am trezit bine cucoana ca altfel cine stie cum traversa strada.
Insa foarte respectuasa si-a cerut scuze, si eu de asemenea (cred ca asta a fost polita pe amiabila) si ne-am continuat drumul.
Cam atat deocamdata, sper cu mai putine evenimente neplacute sa va pot povestii si zilele viitoare.
S-auzim de bine
Mi-am schimbat viziunea un pic despre deplasarea pe strazile Bucurestiului. Deja dpa o zi am vazut destule, parcari anapoda de nici pe jos nu cred ca puteai sa treci, nu tu prioritate, cred ca am sa fac basica la degetul de pe clopotel ori am sa-mi pun o goarna pe aer comprimat ca a lui @mariusg. Nu au nici o treaba, si ce e mai dur ca pietonii sunt cam surzi si cu capul in nori.
In principal traseul este Parcul Bazilescu-Jiului-Poligrafiei-Kiseleff-Dorobantilor-Polona-Dacia-Foisorul de Foc-Popa Nan.
Cam vreo 10 km.
Cand sa ma retrag spre casa ieri, dupa ce am evitat o gramada de batrani, gravide, copii... inevitabilul s-a produs, cu 15 metri inainte de finish. O tanara doamna in timp ce iesea din statia de metrou de la Bazilescu si cu ochii atintiti pe autobuzul din statia de vis-a-vis nu a auzit clincanitul clopoteilor si a intrat in coliziune cu mine. Avarii nu au fost constatate in urma incidentului, insa cred ca am trezit bine cucoana ca altfel cine stie cum traversa strada.
Insa foarte respectuasa si-a cerut scuze, si eu de asemenea (cred ca asta a fost polita pe amiabila) si ne-am continuat drumul.
Cam atat deocamdata, sper cu mai putine evenimente neplacute sa va pot povestii si zilele viitoare.
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
24 Iul 2013 09:42 #2
de sean
Discovery 4
Defender 90
Replied by sean on topic Re: Pe doua roti - prin Bucuresti
Observ ca te mananca spinarea,profesore - treci in RRC ca ai copii acasa. 
Eu nu am curajul sa merg pe doua roti in Bucuresti.
Eu nu am curajul sa merg pe doua roti in Bucuresti.
Discovery 4
Defender 90
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
24 Iul 2013 09:50 #3
de Alexey
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Replied by Alexey on topic Re: Pe doua roti - prin Bucuresti
Nu i-ai spus doamnei ca asta calca nu ........?
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- cristeaandm
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
24 Iul 2013 09:59 #4
de cristeaandm
Sincer nu mi-a trecut gluma asta prin cap cand saraca se aduna de pe jos si nu stiam daca a patit ceva. A fost un moment urat.
S-auzim de bine
4x4 fun for all 
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Replied by cristeaandm on topic Re: Pe doua roti - prin Bucuresti
Alexey86 a scris: Nu i-ai spus doamnei ca asta calca nu ........?
![]()
![]()
Sincer nu mi-a trecut gluma asta prin cap cand saraca se aduna de pe jos si nu stiam daca a patit ceva. A fost un moment urat.
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Timp creare pagină: 0.042 secunde