logo lroc

Intalnire LROC Romania 2015- discutii, propuneri.

Mai Mult
07 Mai 2015 22:30 #261 de godwishu

mariusg a scris: Domnul Stavrositu Dumitru Leonard a platit suma de 1090 ron.

Poti sa ii spui Mitica... asa il stim toti. Sau Leo.

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
08 Mai 2015 23:46 #262 de mariusg
Incasari azi:
- NJU 620 ron
- DMM74 1150 ron
- Cristi Vidu 740 ron
- Lorand 1210 ron

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix

Mai Mult
09 Mai 2015 20:06 #263 de sean
Iarasi ne sacrificam pentru binele comunitatii...degustam vinul de la Nea Bachus...cat vin luam pentru intalnire?
Respectam retetarul de la Govora,adica 100 de litri sau plusam (la ce noi achizitii avem mi-e teama de seceta)! :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
09 Mai 2015 20:24 #264 de Teddybear

sean a scris: Iarasi ne sacrificam pentru binele comunitatii...degustam vinul de la Nea Bachus...cat vin luam pentru intalnire?
Respectam retetarul de la Govora,adica 100 de litri sau plusam (la ce noi achizitii avem mi-e teama de seceta)! :lol: :lol:

La Govora au fost 99 de adulti, la Medias, pana in clipa de fata sunt inscrisi 96.
Mai ai in vedere ca la Govora a mai fost ceva vin si prin meniuri (nu mult, dar a fost :whistle: ).

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
09 Mai 2015 20:42 #265 de sean
Magellan nu a baut nimic la Govora (era timid pe vremea aia)... mai e si Adrian acum (din start 20 de litri in plus pentru ei doi :lol: ) si am mai vazut cativa noi care pot oferi surprize... :whistle:
Analizam problema...
In alta ordine de idei pentru cheful-monstru eu pot sa-l aduc pe Nea Ilie (Micolov)...Focoiul pe Nea Ionel (Tudorache)...cred ca meritam si noi o aroganta...

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
09 Mai 2015 21:09 #266 de Magellan
Am inteles, mie si lui Adrian ne-ati alocat doar 20 de litri in trei seri. V-ati gandit, desigur, ca o sa trebuiasca sa fim oameni, ca vine multa lume si unii sunt si necunoscuti si ca ce o sa zica lumea. :lol: :lol: :lol:

Posesor de nevasta cu Disco 1
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
09 Mai 2015 21:15 - 09 Mai 2015 21:18 #267 de Teddybear

sean a scris: In alta ordine de idei pentru cheful-monstru eu pot sa-l aduc pe Nea Ilie (Micolov)...Focoiul pe Nea Ionel (Tudorache)...cred ca meritam si noi o aroganta...

Daca chiar aveti de gand arogante de genul asta, ar fi bine sa-mi ziceti din timp... sa nu-i cazam in parcare :silly: :whistle:

Desi, daca stau sa ma gandesc bine, aroganta maxima ar fi sa-l aduceti pe Ardiles :evil: :whistle:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Last edit: 09 Mai 2015 21:18 by Teddybear.

Mai Mult
09 Mai 2015 21:21 - 09 Mai 2015 21:23 #268 de KYK

Teddybear a scris:

sean a scris: In alta ordine de idei pentru cheful-monstru eu pot sa-l aduc pe Nea Ilie (Micolov)...Focoiul pe Nea Ionel (Tudorache)...cred ca meritam si noi o aroganta...

Daca chiar aveti de gand arogante de genul asta, ar fi bine sa-mi ziceti din timp... sa nu-i cazam in parcare :silly: :whistle:

Desi, daca stau sa ma gandesc bine, aroganta maxima ar fi sa-l aduceti pe Ardiles :evil: :whistle:

Pe Celentano ! Dar tre sa dublam ratia de vin :woohoo:
Creca si Toto Cutugno daca da de noi se muta la Romanica forever , si asa e aici in fiecare an.

DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Last edit: 09 Mai 2015 21:23 by KYK.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74

Mai Mult
09 Mai 2015 21:29 #269 de danuzu

Teddybear a scris:

eu cred ca nu e nicio problema,plateste Domn Presedinte :lol: :lol: :lol:

Discovery 300 Tdi.98''
it's not a jeep it's a fucking land rover !
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Magellan, DMM74

Mai Mult
09 Mai 2015 21:37 #270 de Magellan

danuzu a scris:

Teddybear a scris:

eu cred ca nu e nicio problema,plateste Domn Presedinte :lol: :lol: :lol:

Nu am stiut ca e turc. :lol: :lol: :lol:

Mai Mult
09 Mai 2015 21:49 - 09 Mai 2015 21:50 #271 de DKW

danuzu a scris: eu cred ca nu e nicio problema,plateste Domn Presedinte :lol: :lol: :lol:

Da' pe Dom' Presedinte l-a intreba careva? :evil: Ca boxele duc la "tavaleala".

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
Last edit: 09 Mai 2015 21:50 by DKW.

Mai Mult
09 Mai 2015 22:12 - 09 Mai 2015 22:15 #272 de sean
Eu m-am hotarat,maine sun sa aranjez treaba cu Nea Ilie...daca nu gasim alta solutie suport eu cheltuiala...va garantez ca merita...l-am avut la botez (dupa Sighisoara,ca prieten si vecin)...nu mai duce ca in tinerete dar e spectacol!
Thx-ule,pregateste " La Chilia-n port"...facem o cheta printre cunoscatori si rezolvam problema!

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 09 Mai 2015 22:15 by sean.

Mai Mult
09 Mai 2015 22:24 #273 de KYK

sean a scris: Eu m-am hotarat,maine sun sa aranjez treaba cu Nea Ilie...daca nu gasim alta solutie suport eu cheltuiala...va garantez ca merita...l-am avut la botez (dupa Sighisoara,ca prieten si vecin)...nu mai duce ca in tinerete dar e spectacol!
Thx-ule,pregateste " La Chilia-n port"...facem o cheta printre cunoscatori si rezolvam problema!

Cunoscatorii sunt 4, poate mai adunam 2-3 entuziasti , dar restul pina la 69 cu ce-au gresit :oops:
Sau vreti sa rezumam urmatoarea intalnire la dimensiunile megalomanice ale intalnirilor de joi ?

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
09 Mai 2015 22:48 #274 de sean
Om trai si om vedea...dupa cum zice bunica-mea la 92 de ani... :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

• Alexey
  • Avatarul lui Alexey Autor Subiect
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
10 Mai 2015 00:58 #275 de Alexey
Cata activitate, nu pot sa cred. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif

Mai Mult
10 Mai 2015 14:04 - 10 Mai 2015 14:08 #276 de Magellan
Florine, pe mine sa nu ma bagi la calcul pentru ca m-am hotarat si o sa merg pe prima dragoste a vietii mele, Cabernet Sauvignon.
Dupa cat de bine mi-a fost la baieteasca, mi-am dat seama ca vinul alb nu e de mine, asa ca cine mai vrea, sa-mi spuna din start ca sa ma ocup de achizitie.
Vreo 10 litri mai are THX-ul, daca nu i-o fi ingurgitat pana acum, desi mi-a garantat ca nu pune gura pe asa ceva. :lol: :lol: :lol:

Last edit: 10 Mai 2015 14:08 by Magellan.

Mai Mult
10 Mai 2015 21:10 #277 de sean
Cabernet...sper ca SMURD-ul de la Medias sa-si faca datoria...thx-ul nu Bea,poti sa stai linistit! :lol: :P

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Magellan

Mai Mult
10 Mai 2015 21:51 - 10 Mai 2015 21:53 #278 de Magellan

sean a scris: Cabernet...sper ca SMURD-ul de la Medias sa-si faca datoria...thx-ul nu Bea,poti sa stai linistit! :lol: :P

De ce, a trecut la aceeasi religie cu Catalin, ca prea stau ei mult impreuna. :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Cat priveste chestia cu SMURD-ul, am langa mine o Claudita si un Profesor, cred ca sunt in siguranta sau nu???

Last edit: 10 Mai 2015 21:53 by Magellan.

• Alexey
  • Avatarul lui Alexey Autor Subiect
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
10 Mai 2015 22:21 - 10 Mai 2015 22:23 #279 de Alexey

Magellan a scris:

sean a scris: Cabernet...sper ca SMURD-ul de la Medias sa-si faca datoria...thx-ul nu Bea,poti sa stai linistit! :lol: :P

De ce, a trecut la aceeasi religie cu Catalin, ca prea stau ei mult impreuna. :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Cat priveste chestia cu SMURD-ul, am langa mine o Claudita si un Profesor, cred ca sunt in siguranta sau nu???

Daca se repeta fenomenul de la Bozioru, nu prea cred ca esti in siguranta. :lol: :lol: :lol:

PS. Florineee, ati gustat licoarea lu' nea Bahus? :) :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Last edit: 10 Mai 2015 22:23 by Alexey.

Mai Mult
11 Mai 2015 09:23 #280 de Magellan
Fenomenul de la Bozioru s-a petrecut pe fondul unor medicamente si cu vin alb, plus ca a fost un caz singular in intreaga mea existenta.
Poti trage o concluzie in ceea ce priveste efectul rosului asupra mea, de la recunoastere, unde zic eu ca am fost in forma.
Deja am comanda pentru 10 in afara de mine, doritoriii sa se exprime si e valabil si la Sarba, pentru cei care nu boxeaza cu vinul de casa. :)

Timp creare pagină: 0.097 secunde