logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia aVIIIa 17-20 mai 2018

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
17 Mar 2018 06:15 #61 de Teddybear

grigsilviu a scris: Salutare,
Scuze de intarziere poate mai apuc si eu 1 camera cu pat matrimonial pentru mine, sotie si bebita de 6 luni.

Multam frumos.

Silviule, deocamdata, locul 5 pe lista de asteptare! Imi pare rau, mai mult nu pot acum!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: grigsilviu
Subiectul a fost încuiat.
Mai Mult
17 Mar 2018 17:03 #62 de tavy55
Nu vreau sa ma amestec in organizare,dar poate merita ca rezerva sa fi discutat si cu vila Zenit care mai detine vreo 10 camere si e in parcarea hoteluui langa casa telescaun.
O zi placuta la toata lumea !

Freelander Td4, 2001
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
17 Mar 2018 21:57 #63 de Teddybear
Tavy, se studiaza ceva variante... sa vedem ce iese!

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
17 Mar 2018 23:12 - 17 Mar 2018 23:20 #64 de Catalin40A
Nu ma asteptam sa se termine camerele asa repede......
As vrea si eu doua camere matrimoniale. Cu paturi apropiate sau nu.....n-are importanta:)

Range Rover 2,5 DSE
Last edit: 17 Mar 2018 23:20 by Catalin40A.
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
18 Mar 2018 00:03 #65 de Teddybear

Catalin40A a scris: Nu ma asteptam sa se termine camerele asa repede......
As vrea si eu doua camere matrimoniale. Cu paturi apropiate sau nu.....n-are importanta:)

Cataline, intri si tu pe lista de asteptare! Membri de club vor avea prioritate!

Mai Mult
18 Mar 2018 20:56 - 18 Mar 2018 21:04 #66 de Catalin40A
Multumesc Adi.
Chiar ma gandeam sa propun in cadrul sedintei anuale, ce ma gandesc ca va avea loc printre alte "activitati", sa gasim o forma in care membrii clubului sa beneficieze cumva ne niste avantaje cu privire la cazare si alte activitati. Imi cer scuze fata de ceilalti participanti, toti sunt bineveniti, insa este cumva stanjenitor ca membrii clubului sa nu poata participa la propria lor intalnire, in detrimentul unor alti colegi impatimiti de off road, insa nemembrii ai clubului.
No offence......

LE- solutie ar fi stabilirea listei de participanti, si apoi gasirea capacitatii de cazare adecvate.

Range Rover 2,5 DSE
Last edit: 18 Mar 2018 21:04 by Catalin40A.
Mai Mult
18 Mar 2018 21:30 #67 de tavy55
Propun doar pt membrii cotizanti ai clubului, daca nu putem gasi locatie adecvata ptr mai multi.Facem o sedinta si mergem acasa. Este prima data ca nu se gaseste capacitate de cazare ptr toti solicitantii. De fapt nici nu stim cate camere sunt de fapt. Ce uitam este ca au fost ani când nu reuseam sa întrunim nr de participanti ca sa acoperim contractul si atunci cautam prietenii clubului ptr a nu plati si camerele neocupate.Poate ar trebui sa vedem structura camerelor din acest hotel,ca sa intelegem daca a fost aleasa locatia cea mai indicata.
Seara buna!

Freelander Td4, 2001
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
18 Mar 2018 23:00 #68 de Teddybear

tavy55 a scris: Propun doar pt membrii cotizanti ai clubului, daca nu putem gasi locatie adecvata ptr mai multi.Facem o sedinta si mergem acasa. Este prima data ca nu se gaseste capacitate de cazare ptr toti solicitantii. De fapt nici nu stim cate camere sunt de fapt. Ce uitam este ca au fost ani când nu reuseam sa întrunim nr de participanti ca sa acoperim contractul si atunci cautam prietenii clubului ptr a nu plati si camerele neocupate.Poate ar trebui sa vedem structura camerelor din acest hotel,ca sa intelegem daca a fost aleasa locatia cea mai indicata.
Seara buna!

Tavy, sunt 60 camere duble, 2 triple si 3 apartamente! Nu se astepta nimeni sa fie cererea asa de mare anul acesta! In momentul asta, sunt rezervate ferm 55 de spatii de cazare, pentru alte 10 camere astept detaliile si sunt cereri pentru 7 camere pe lista de asteptare!
Luni sau marti voi posta situatia la zi!

Mai Mult
18 Mar 2018 23:25 #69 de tavy79

Catalin40A a scris: Multumesc Adi.
Chiar ma gandeam sa propun in cadrul sedintei anuale, ce ma gandesc ca va avea loc printre alte "activitati", sa gasim o forma in care membrii clubului sa beneficieze cumva ne niste avantaje cu privire la cazare si alte activitati. Imi cer scuze fata de ceilalti participanti, toti sunt bineveniti, insa este cumva stanjenitor ca membrii clubului sa nu poata participa la propria lor intalnire, in detrimentul unor alti colegi impatimiti de off road, insa nemembrii ai clubului.
No offence......

LE- solutie ar fi stabilirea listei de participanti, si apoi gasirea capacitatii de cazare adecvate.

1. Nu garanteaza nimeni ca toti cei inscrisi 100% vor veni pana nu se plateste
2. Atentie ca in afisul promovat apare & friends. Adica haideti dar sa vedem daca ne incurcati la cazare sau ne ajutati.
3. Lista de participanti fara o data si aprox o zona e greu sa o faci inainte. O parte isi programeaza concediile in consecinta
4. Numarul participantilor e din ce in ce mai mare in fiecare an si va fi din ce in ce mai greu de organizat. Din aceasta cauza am sustinut organizarile pe zone si sa se ocupe cei din zona respectiva. Sunt aproape, mai trebuie camere, intro sapt se mai gasesc variante, discutii rapide cu locatia etc. Nu cred ca cineva de aici a oprit vre- o propunere care spune “ stiu o locatie care ne-ar facilita organizarea evenimentului, ma duc sa vb si va aduc detalii spre dezbatere”
5. Numai din google map sunt 2-3 variante de a suplimenta camerele pe langa Dracula.(Medias a avut la fel in caz ca veneau peste capacitatea hotelului). Haideti sa-i lasam pe cei care au contact cu locatia sa vedem daca se rezolva acest aspect care cred ca trebuie solutiinat cat de curand. Mai avem 2 luni si asta nu e mult.
6. Atat eu cat si alti membri avem invitati “&friends” si daca se ajunge la a reface regulile pe parcursul jocului e posibil sa se ramana cu camere neocupate.
7. Anul trecut la Moneasa au fost 3 locatii de cazare si deja o accesasem si pe a 4-a dar in ultimul moment au fost renuntari si am ramas doar cu 3 locatii. Sigur se va gasi si aici variante/solutii.
8. Nu vreau Catalin sa mi-o iei in nume de rau dar cred ca unul din marile avantaje in a fi membru e ca te poti implica in organizare, gasi locatie etc. Noi am incercat anul trecut. Pe toti nu ai cum sa-i multumesti dar ne ramane sa incercam prin a ajuta organizatorii daca putem si avem cu ce. Restul de avantaje/dezavantaje in a fi membru lroc trebuie discutate ca subiect separat in sedinta sau topic dedicat membrilor, deoarece sigur sunt chestii de discutat.

Deci asteptam cu interes detalii legate de suplimentare locuri cazare deorece sigur vor mai fi cereri inclusiv de la cei care nu sunt membri dar detin o masina LR si discutiile pe seama cazarilor ar trebui sa inceteze, timpul fiind scurt si lucruri multe de clarificat sau propus pentru ca aceasta editie sa iasa cat se poate de bine.

Disco II Td5
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Magellan
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
19 Mar 2018 00:26 #70 de Teddybear
Revin ca sa subliniez un aspect: pentru moment, lista este de REZERVARI, rezervari facute pe principiul "primul venit, primul servit!! Acestea devin definitive in momentul platii! Neplata in termenul solicitat atrage pierderea rezervarii si redistribuirea camerelor, membri de club avand prioritate in acest caz!
Termenul de plata este 1 mai!
Dupa aceasta data se va lua o hotarare si in ce priveste o a doua locatie, in functie de cererile efective la acea data!

Mai Mult
19 Mar 2018 00:42 - 19 Mar 2018 00:43 #71 de tavy79
Cu 17 zile inainte sa rezolvi suplimentare de camere in caz ca trebuie este cam tarziu fara o discutie in prealabil cu cele care pot fi locatiile care intra in discutie.
Dar este doar parerea mea!

Va fi interesant ca cei care asteapta sa vada daca vin sau nu vor ramane si fara tricouri care e greu sa le rezolvi intr-o sapt.

Disco II Td5
Last edit: 19 Mar 2018 00:43 by tavy79.
Mai Mult
19 Mar 2018 01:58 #72 de tavy55
65 de camere (din care 3 sunt ap) chiar cred ca sunt suficiente. Nu cred ca sa depasit vreodata acest spatiu. Nu-mi explic cum nu se ajung. Poate ca ar trebui sa se achite cazarea in 2 saptamni ca sa stim clar participantii.Zic si eu ,acum ca vad cate camere sunt de fapt.
Seara buna la toti !

Freelander Td4, 2001
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
19 Mar 2018 08:18 #73 de Teddybear

tavy79 a scris: Cu 17 zile inainte sa rezolvi suplimentare de camere in caz ca trebuie este cam tarziu fara o discutie in prealabil cu cele care pot fi locatiile care intra in discutie.
Dar este doar parerea mea!

Va fi interesant ca cei care asteapta sa vada daca vin sau nu vor ramane si fara tricouri care e greu sa le rezolvi intr-o sapt.

Tavy, pentru suplimentare, vorbele se fac de acu... ramane doar sa vedem daca va fi sau nu nevoie!
Cat despre tricouri.. va apare cat de curand topicul dedicat!

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: tavy79
Mai Mult
19 Mar 2018 10:48 #74 de dsabau
O posibila varianta pentru clarificarea mai rapida a situatiei ar putea fi si scurtarea termenului de plata. Daca platile s-ar face pana in 15 aprilie ar fi mai usor pentru toata partea de logistica...

ex - LR Discovery 3 TDV6 HSE (auto), 2007 - a plecat la un stapan mai bun :)
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
19 Mar 2018 12:29 - 19 Mar 2018 22:08 #75 de Alexey

dsabau a scris: O posibila varianta pentru clarificarea mai rapida a situatiei ar putea fi si scurtarea termenului de plata. Daca platile s-ar face pana in 15 aprilie ar fi mai usor pentru toata partea de logistica...

Probabil ca este o varianta, dar nu cred ca este o varianta corecta.
Poate ca sunt membrii care nu isi pot permite 2 cheltuieli intr-o luna, sa tinem cont ca sunt persoane care merg si fac traseele/recunoasterea pentru intalnirea anuala.
Sa nu mai spunem ca nu este corecta o asemenea regula noua pentru membrii clubului.

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Last edit: 19 Mar 2018 22:08 by Alexey.
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
19 Mar 2018 15:12 #76 de Teddybear

dsabau a scris: O posibila varianta pentru clarificarea mai rapida a situatiei ar putea fi si scurtarea termenului de plata. Daca platile s-ar face pana in 15 aprilie ar fi mai usor pentru toata partea de logistica...

Data de 1 mai este acoperitoare, asa a gandit-o Presedintele!

Mai Mult
20 Mar 2018 18:59 - 20 Mar 2018 19:03 #77 de Magellan
Oameni buni, stati linistiti ca se rezolva toate cum trebuie.
Trebuie sa recunoasteti ca nu a fost niciodata asa o cerere si mai ales in asa scurt timp de la publicarea anuntului, lucru care nu poate decat sa ne bucure.
Asta inseamna ca cei care au organizat si-au facut treaba bine si lumea a fost multumita.
Asta cu membrii si nemembrii e subiectiva. Cum sa atragi noi membri daca le ingradesti drepturile?
Am vorbit de la inceput de suplimentare in caz de ceva dar asteptam sa se contureze cat de cat o cerere ca sa venim cu o oferta.
Am scris de meniu vegetarian si nimeni nu a raspuns. Asa e si cu rezervarile si stiti prea bine ca asa a fost in fiecare an.
Totul e sub control.
Va pup pe toti.
PS. Teddy, poate ar fi mai bine daca ai pune lista actualizata

Posesor de nevasta cu Disco 1
Last edit: 20 Mar 2018 19:03 by Magellan.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: tavy55, DMM74, Dany78
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
20 Mar 2018 21:37 #78 de Teddybear
Situatia rezervarilor la zi:

Lista de asteptare mai cuprinde 4 solicitari in momentul acesta! Sper sa le rezolvam cumva pana la urmatoarea actualizare!
Si, am informatii ca au inceput platile, Marius va confirma pe masura ce intra banii in contul clubului!

Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: perjud, catalinn
  • mariusg
  • Avatarul lui mariusg Autor Subiect
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • ExPresedinte LROC
Mai Mult
21 Mar 2018 20:15 #79 de mariusg
Da azi m-am uitat in cont.
Primul care a platit este Raimond.
Apropo am nevoie de un email al lui.
Nu este obligatoriu sa asteptati deadline-ul de 1 mai pentru a face plata. Este bine mai din timp.
O seara buna
Marius

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Mai Mult
22 Mar 2018 11:07 #80 de sean
Primul si ultimul dau de baut!!:lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Timp creare pagină: 0.237 secunde