- Postări: 437
- Mulțumiri primite: 165
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2018
- Actiuni ale Clubului
- Poze si impresii de la intalnirea anuala 17-20 mai 2018
Poze si impresii de la intalnirea anuala 17-20 mai 2018
- shark
- Autor Subiect
- Deconectat
- Premium Member
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- mariusg
- Deconectat
- Moderator
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2130
- Mulțumiri primite: 459
"am vrea sa punem si noi pe pagina oficiala de facebook poze cu evenimentul, puteti sa ne trimiteti si noua cateva? Daca aveti un grup de comunicare intre membrii asociatiei, puteti sa-i rugati pe colegii dvs care au participat cu activitatile pt copii (mai ales mamicile) sa ne puna cateva materiale si de acolo- poze, filmulete, ne roaga actorii...
De asemenea, suntem deschisi si avem rugamintea de a ne transmite parerile sau observatiile dvs, intr-un mod obiectiv"
Adresa ei de email este .
I-am indicat si forumul nostru cu partea de blog unde vor fi postate cele mai reprezentative poze ale intalnirii.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- Mate Andrei Vlad M.D.
- Deconectat
- Premium Member
- Postări: 385
- Mulțumiri primite: 188
Va multumesc celor ce s-au ocupat de organizare ! Multumesc celor ce au participat !
Compania placuta ca de obicei si doar amintiri frumoase !
Vinul de miris nu te lasa sa te pisi !
Ca si minusuri nu prea am ce zice, mancarea a fost suficienta insa oameni insuficienti )
Cam frigut si lipsa unui mic Spa
Insa, din pacate, am auzit varii persoane care ar fi putut organiza totul mai bine si ar fi reusit sa faca totul perfect, inclusiv soare dupa furtuna etc etc...Ei, eu consider ca daca tot avem astfel de talente nu merita irosite si ar trebuii lasate sa se implice !
In rest va doresc sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine la anul si, de ce nu ? chiar anul acesta ! Poze va pun saptamana viitoare , nu sunt multe ca eram ocupat cu altceva ( numai sa gasesc cardul VII )
Clasicul si nelipsitul Doamne Ajuta !!
"I've rather push my Landy,than drive your cruiser"
- tavy79
- Deconectat
- Elite Member
In primul rand felicitari celor care s-au implicat in organizare tinand cont ca a fost pe repede inainte si cu mult noroc in gasirea locatiei libera.
Se poate vedea deja ca in ultimii doi ani ne invartim in jurul a 140 persoane ceea ce este foarte bine. Persoane noi, persoane vechi, putine zile pentru a apuca o socializare cu toti cei noi etc.dar nu au intrat zilele in sac. Zona a fost superba, pacat de ploaia care ne-a tintuit in restaurant dar si asa am mai furat ceva timp si pe afara. Sambata o zi superba unde balmosul a fost lightmotivul zilei.
O chestie pozotova ce ar trebui bagata ca si traditie, mutata seara festiva de sambata sa fie vineri cum a fost acum. Unul din motive este faptul ca ziua de vineri este doar a doua si lumea e mai odihnita, cu pauza prin hotel la pranz si seara se poate continua cu cheful pana Tarziu deoarece nu se pleaca a doua zi acasa.
Pot discuta aici si cateva probleme una din ele fiind partea de servire a bufetului suedez, care a lasat de dorit. Parerea mea este ca hotelul nu a mai avut niciodata bufet suedez la atatea persoane si nu au stiut sa managerieze. Partea buna e ca au fost cooperanti si din a doua seara au repus pe masa parti din bufet, cei drept deja mancasera lumea ce ramasese dar macar au ramas pentru paharnicii noptii ceea ce a fost bine. Copiii puteau sa aibe restaurantul de sus deschis doar pentru ei si cu mancare specifica lor (snitele porc, pui sau cascaval pane) si cu ocazia asta nu erau la imbulzeala de jos si jos era mai lejer. Plus ca aveau spatiu lor nu in holurile hotelului daca si asa nu au spatiu de joaca amenajat.
Imbulzeala se creeaza atunci cand simti ca dispare mancarea de pe masa si sti ca o parte nu va mai fi deloc. Bufetul suedez nu se face 100 din fiecare chestie trebie sa aibe fiecare persoana dar daca nu gasesti ce-ti place iei ceva sa mananci si ei mai mult. Sunt chestii care tin de managementul hotelului si sefii de restaurante si bucatari.
Datorita vremii s-a simtit lipsa unui SPA.
Camere cam mici si nu eu am constatat ci sotia cu copilul mic, care prin restaurant imposibil sa se poata plimba datorita lipsei de spatiu deci a ramas camera. In camere alea poti invatata un copil mic sa mearga ca nu are unde cadea:lol: . Din partea mea a fost ok la cate ore am avut eu nevoie de camera.
Partea de animatori am inteles ca nu a fost chiar foarte animata...asa am auzit eu inperioada aia fiind in noroi.
In cazul in care era frumos si vineri lipsea totusi consacratul trial. Din aceasta cauza e bine sa fie intrunirile facute pe un teren cunoscut indiferent de zona din tara decat pe un teren neutru. Nu poti intervenii prin nici o relatie sa faci rost de o semnatura. Banuiesc ca daca era soare faceam cateva vizite la diferite locatii de prin zona prin drumurile forestiere.
Majoritatea chestiilor "negative" apartin de locatie si vreme. Restul ce puteam noi sa reglam sau sa educam locatia sa fie pe placul nostru eu zic sa facem lista de la care sa nu ne abatem la cautarea locatiei, negocieri etc. Cam asa ar arata dupa mine:
- capacitate cazare mare (chiar cu rezervarea locatiilor f apropiate) hotelurile nu neaparat cu stele multe sa ia bani pe cazare in loc sa faca calitate in rest.
- meniul pastrat bufet suedez cu bauturile incluse
- meniu pentru copii si daca se poate cu o sala a lor care poate devenii spatiu de joaca.
- program animare copii (acum ca o seara sau doua...depinde de program)
- de preferat dar nu obligatoriu SPA (pentru o vreme uda)
- tinand cont ca deja "Gradinita" LROC creste si dau diferite teste si examene (imediat masterate:woohoo: ) propun mutarea intrunirii in luna iunie pana la jumatea ei. Aici sa mai zica si altii poate sunt cadre didactice si nu pot pleca chiar in ultima saptamana, zic...nu cunosc.
- propunerea locatiei din timp, chiar intr-o luna de la ultima....(asul din maneca), cred ca este o chestie buna putand fiecare sa-si programeze in prealabil concediu, locatia sigur e libera pentru rezervare si putem noi negocia ca nu ne arde si e timp de discutat si corectat daca ceva nu pare ok.
- ideal ca locatia sa o cunoasca cineva din zona ca poate face fata unui asemenea grup, deci teoretic acea persoana sa o si propuna
Acestea fiind spuse...probabil ca mi-o mai veni cate ceva si atunci o sa revin...totusi tin sa multumesc celor care si-au rapit din timp, bani uzuri masini etc pentru a veni la locatie si a face recunoasterea pentru a avea ceva trasee, cateva chiar fiind folosite vineri tinand cont ca nu a fost trial si cativa ne-am putut norii putin.
Disco II Td5
- patroler
- Deconectat
- Premium Member
- Postări: 303
- Mulțumiri primite: 28
LR Defender 110 , LR Defender 90 2.8 TGV International : O [=] O :
- Floriin
- Deconectat
- New Member
- Postări: 42
- Mulțumiri primite: 14
Mi-a placut sa petrec un timp de calitate cu oameni care indragesc aceleasi pasiuni.
La parti negative, le stiti foarte bine: Ce folos ca avem doua maini si doar o singura gura si un singur ficat!
Felicitari pentru organizatori si la cat mai multe!
Disco TD5 Auto Facelift
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
https://we.tl/eKayvOGY3i
Link-ul e valabil pana in 5 iunie. Daca vrea cineva vreo poza la dimensiunea originala, sa-mi scrie.
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- thx
- Deconectat
- Platinum Member
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- Teddybear
- Deconectat
- Moderator
thx a scris: Pana la urma cate masini am fost?
Iata si statistica intalnirii:
-59 camere
-113 adulti
-36 copii
-7 membri noi
-59 masini, din care 39 LR (8 n-au fost prezente din motive „mecanice” de ultim moment)
Celelalte capitole, (mancare si bautura), nu le-am mai contabilizat... se stiu!
In ce priveste impresiile mele: cu siguranta ar fi iesit totul mai bine daca s-ar fi implicat mai multi membri in organizare!
Sa ne revedem cu bine la urmatoarea editie!
- spiros
- Deconectat
- Senior Member
- Postări: 237
- Mulțumiri primite: 143
''its not a car its a philosophy''
- Costel Ionita
- Deconectat
- New Member
- Postări: 13
- Mulțumiri primite: 3
- Mate Andrei Vlad M.D.
- Deconectat
- Premium Member
- Postări: 385
- Mulțumiri primite: 188
Poze asa cum am promis 7 zile valabile !
"I've rather push my Landy,than drive your cruiser"
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2018
- Actiuni ale Clubului
- Poze si impresii de la intalnirea anuala 17-20 mai 2018