logo lroc

Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
30 Sep 2014 09:07 #101 de Alexey
Replied by Alexey on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

sean a scris:

Alexey a scris:

sean a scris: Îmi asum cu mândrie rolul de etalon al pocăinței în ce privește consumul de alcool! ;)
Asa nu se mai poate,trebuie sa-i aducă cineva la realitate pe bețivanii ăștia cu LR-uri! :lol:

Eu zic sa-ti bagi mintile in cap. :lol: :lol: :lol:

Natasha,te mananca blana?? :evil:
Eu imi port capul doar ca sa nu-mi ploua in gat,de ce sa-l ingreunez inutil?! :lol: :lol:

M-am gandit la faza cu " etalonul asta al pocaintei". :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
30 Sep 2014 09:42 - 30 Sep 2014 09:44 #102 de sean
Replied by sean on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

navymotorman a scris:

sean a scris: Propun sa-l delegam pe Navy pentru organizarea acestei întruniri deosebite...ai zis ca ești de-al casei,maestre! :P
Deci:ce mâncăm și ce bem (ordinea e aleatoare)?

De-al casei, de-al casei dar dupa cum s-a vazut la vinuri nu prea picam pe aceeasi lungime de unda, daca voi ati luat cuu 5 lei /litru, la mine este undeva la 10 lei/litru dar trebuie sa vad si despre ce cantitate vorbim ca poate mai scade un pic dar nu substantial.
La vremea din Noiembrie nu cred ca mai este cazul de bere (sau tine de gust ori obisnuinta dar in acest caz trebuie tratat subiectul individual)
In ceea ce priveste mancarea, nu au oferta pentru ca ei nu gatesc si tot ceea ce s-a putut face a fost sa ne faca la o tanti bucatareasa in sat ciorbe asa ca am mancat trei feluri de ciorbe foarte bune de altfel.
O sa vorbesc cu el sa vad daca se poate incorda la ceva purcei, oi, capre :P , etc.
In rest trebuie sa ne organizam pentru mic dejun, gratare, etc. Daca la mic dejun in general fiecare este cu obiceiurile lui (unii nu mananca si beau doar cafea, altii mananca dar lapte cu cereale, altii baga la greu ca de, doar e masa principala a zilei, plus cei cu copii unde sunt iarasi un milion de variante) propun sa mearga fiecare pe specificul lui si doar pentru pranz si cina sa ne incordam tovaraseste.
Daca sunteti de acord sa luam un mic dejun universal, poate diferit pe zile, eu pot sa fac niste propuneri de meniu.
Daca vi se pare ok vinul in varianta propusa de catre mine, astept pareri (Sarba, Cramele Garboiu, din struguri 100%, alb sec , dar nu va faceti probleme ca este foarte fin si nu este asa aspru ca un vin sec clasic)
Apa pentru sprit o rezolvam la gramada, deci mai trebuie rezolvate sucuri, apa plata si alte licori barbatesti sau femeiesti (nu stiu cum procedati voi, putem lua la gramada folosind cateva pareri sau fiecare dupa cum stie ca are poftele)
Astept cateva directii din experienta voastra de grup ca sa ma pot adapta.

Gluma-i gluma dar sa trecem la chestii serioase!
Vinul - in domeniul asta nu suntem chiar incepatori si nici nu uscam orice posirca;eu personal nu am nici o problema sa beau vin de 10 lei sau de 5 lei cu conditia sa fie baubil,sa nu fie sulfuros si sa nu-mi explodeze teasta a doua zi - prin urmare cumpara-mi si mie 5 litri ca sa-l impartim si sa-l degustam,iar eu iti aduc 2 litri din ala pe care l-am supt la Govora ca sa-ti dai si tu cu parerea.
Ca si garnitura la vin eu prefer sifonul dar ma adaptez la orice apa pana la urma.
Bere si tarii cred ca ar fi bine sa-si ia fiecare ce crede ca-i place ficatului din dotare.
Mancarea:
-nu agreez ideea ciorbei adusa la galeata,prefer sa vad cu ochii mei cum se face si cine scuipa in ea
-ne trebuie un animal pe care sa-l preparam - aici discutam ce si cum in functie de cati vom fi...o oaie facuta pastrama e obligatoriu sa ne tina de urat tarziu in noapte
-micul dejun propun sa fie alcatuit dintr-o baza comuna din care sa ne ostoim foamea matinala,asezonat cu specialitatile si mofturile individuale ale copiilor si nevestelor (aici fiecare sa-si ia "la punga" ce stie)
Prin urmare intereseaza-te daca avem acces la bucatarie,ce scule si ce dotari exista (in special oale,cazane,ceaune) si de ce alimente (branza,urda,lapte,slana,carnati) sau animale ne poate face rost gazda de pe plan local,apoi ne organizam.
La iesirile precedente am impartit costurile cu mancarea si bautura (pe care le-am luat "la comun") in mod egal pe "capu' la familie" si nu ne-am pierdut in socoteli si amanunte de genul "eu n-am baut vin,eu nu am mancat melci,etc" (n-ai baut sau n-ai mancat sa fii sanatos).
Cam asta ar fi experienta noastra... :whistle:

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 30 Sep 2014 09:44 by sean.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
30 Sep 2014 11:05 #103 de Alexey
Replied by Alexey on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

sean a scris:

navymotorman a scris:

sean a scris: Propun sa-l delegam pe Navy pentru organizarea acestei întruniri deosebite...ai zis ca ești de-al casei,maestre! :P

De-al casei, de-al casei dar dupa cum s-a vazut la vinuri nu prea picam pe aceeasi lungime de unda, daca voi ati luat cuu 5 lei /litru, la mine este undeva la 10 lei/litru dar trebuie sa vad si despre ce cantitate vorbim ca poate mai scade un pic dar nu substantial.
La vremea din Noiembrie nu cred ca mai este cazul de bere (sau tine de gust ori obisnuinta dar in acest caz trebuie tratat subiectul individual)
In ceea ce priveste mancarea, nu au oferta pentru ca ei nu gatesc si tot ceea ce s-a putut face a fost sa ne faca la o tanti bucatareasa in sat ciorbe asa ca am mancat trei feluri de ciorbe foarte bune de altfel.
O sa vorbesc cu el sa vad daca se poate incorda la ceva purcei, oi, capre :P , etc.
In rest trebuie sa ne organizam pentru mic dejun, gratare, etc. Daca la mic dejun in general fiecare este cu obiceiurile lui (unii nu mananca si beau doar cafea, altii mananca dar lapte cu cereale, altii baga la greu ca de, doar e masa principala a zilei, plus cei cu copii unde sunt iarasi un milion de variante) propun sa mearga fiecare pe specificul lui si doar pentru pranz si cina sa ne incordam tovaraseste.
Daca sunteti de acord sa luam un mic dejun universal, poate diferit pe zile, eu pot sa fac niste propuneri de meniu.
Daca vi se pare ok vinul in varianta propusa de catre mine, astept pareri (Sarba, Cramele Garboiu, din struguri 100%, alb sec , dar nu va faceti probleme ca este foarte fin si nu este asa aspru ca un vin sec clasic)
Apa pentru sprit o rezolvam la gramada, deci mai trebuie rezolvate sucuri, apa plata si alte licori barbatesti sau femeiesti (nu stiu cum procedati voi, putem lua la gramada folosind cateva pareri sau fiecare dupa cum stie ca are poftele)

Vinul - in domeniul asta nu suntem chiar incepatori si nici nu uscam orice posirca;eu personal nu am nici o problema sa beau vin de 10 lei sau de 5 lei cu conditia sa fie baubil,sa nu fie sulfuros si sa nu-mi explodeze teasta a doua zi - prin urmare cumpara-mi si mie 5 litri ca sa-l impartim si sa-l degustam,iar eu iti aduc 2 litri din ala pe care l-am supt la Govora ca sa-ti dai si tu cu parerea.
Ca si garnitura la vin eu prefer sifonul dar ma adaptez la orice apa pana la urma.
Bere si tarii cred ca ar fi bine sa-si ia fiecare ce crede ca-i place ficatului din dotare.
Mancarea:
-nu agreez ideea ciorbei adusa la galeata,prefer sa vad cu ochii mei cum se face si cine scuipa in ea
-ne trebuie un animal pe care sa-l preparam - aici discutam ce si cum in functie de cati vom fi...o oaie facuta pastrama e obligatoriu sa ne tina de urat tarziu in noapte
-micul dejun propun sa fie alcatuit dintr-o baza comuna din care sa ne ostoim foamea matinala,asezonat cu specialitatile si mofturile individuale ale copiilor si nevestelor (aici fiecare sa-si ia "la punga" ce stie)
Prin urmare intereseaza-te daca avem acces la bucatarie,ce scule si ce dotari exista (in special oale,cazane,ceaune) si de ce alimente (branza,urda,lapte,slana,carnati) sau animale ne poate face rost gazda de pe plan local,apoi ne organizam.
La iesirile precedente am impartit costurile cu mancarea si bautura (pe care le-am luat "la comun") in mod egal pe "capu' la familie" si nu ne-am pierdut in socoteli si amanunte de genul "eu n-am baut vin,eu nu am mancat melci,etc" (n-ai baut sau n-ai mancat sa fii sanatos).

Da asta cam asa e! :evil:
Nici eu nu am baut si nu am mancat si am platit. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif

Mai Mult
30 Sep 2014 11:31 #104 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
in lumina noilor aranjamente pentru acest deosebit eveniment:

www.calauzaoffroad.ro
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Alexey, Razvan, GSS, DMM74

Mai Mult
30 Sep 2014 12:01 #105 de KYK
Replied by KYK on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
bine v-am regasit tovarasi intru ale suferintei, vad ca treaba e serioasa cu Bozioru.
ceea ce nu am reusit sa pricep e cand se intampla felicitarile masa si dansul respectiv lista cu combatanti.

in pag 1 e o lista insa fiecare cu data lui, care e pina la urma cea castigatoare ?

dincolo de sigla (super !) mancare si bautura e cineva de-al zonei care sa creioneze un traseu sau facem 'decat' un trial ?

stima !

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
30 Sep 2014 12:16 #106 de sean
Kyk-ule,sa ne tii tu atata timp incordati...nu mi-am permis sa te sun ca sa nu se interpreteze gresit! :lol: :lol:
A ramas week-end-ul cu 8-9 noiembrie,hai sa o facem si pe asta intr-un cerc "select" si cat mai larg ! :lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
30 Sep 2014 12:37 - 30 Sep 2014 12:41 #107 de KYK
Face cineva un update la prima pagina cu selecta lista ?
Cine se ocupa de cazare, avem oferte/propuneri ?
Am tot vazut referiri la o pensiune secreta @Navy pune si tu un link ceva ca nu apare pe nici unde

Last edit: 30 Sep 2014 12:41 by KYK.

Mai Mult
30 Sep 2014 12:47 #108 de thx
Replied by thx on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

KYK a scris: Face cineva un update la prima pagina cu selecta lista ?
Cine se ocupa de cazare, avem oferte/propuneri ?
Am tot vazut referiri la o pensiune secreta @Navy pune si tu un link ceva ca nu apare pe nici unde

http://www.cautpensiuni.ro/pensiune/casa-runcosu-bozioru-buzau

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Mai Mult
30 Sep 2014 12:54 - 30 Sep 2014 12:56 #109 de thx

La bozioru fratilor trebe gume pt ca...... vedeti si sange-n instalatie . Pentru forestiere ce apar pe harti merg si At-urile insa prevad o plimbare de toata ziua pe forestiere si seara nelipsitul traseu hardcore :lol: cu oaia-n porbagaj la Wishu. :lol:

Last edit: 30 Sep 2014 12:56 by thx.

Mai Mult
30 Sep 2014 12:57 - 30 Sep 2014 13:02 #110 de sean
EL Presidenteeeeeeee...ne onorezi cu prezenta??
Daca e nevoie venim si noi cu niste ciocane ca sa punem Phoenix-ul pe roti! :P
Ma vad acum cu Banica,sun pe Goodwishu,pe Mustata si pe Pinguini-Picollini ca astia intra mai deloc pe forum.
Un moderator competent (alo, Teddy) sa faca o lista cu candidatii pe prima pagina ca sa ne numaram mai usor! :whistle:

PS
Am lalait-o pana acum dar plec sa dau jos radiatoarele de pe Def si sa le trimit la Brasov ca sa nu mai carcoteasca unii cum ca pe frig pot sa particip si eu calare pe Carabinier! :P :evil:

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 30 Sep 2014 13:02 by sean.

Mai Mult
30 Sep 2014 12:59 #111 de thx

dacuburebista a scris: in lumina noilor aranjamente pentru acest deosebit eveniment:

Dacule lipseste ceva in grafica ta minunata. Nici o sticla , nici un pahar ...macar un dop. :lol:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: GSS, DMM74

Mai Mult
30 Sep 2014 13:04 - 30 Sep 2014 13:04 #112 de sean
Dacule lipseste ceva in grafica ta minunata. Nici o sticla , nici un pahar ...macar un dop. :lol:[/quote]

A luat de buna gluma cu abstinenta si adventistii. :lol:

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 30 Sep 2014 13:04 by sean.

Mai Mult
30 Sep 2014 13:07 #113 de KYK
Hai cu recapitularea ca e cam devalmasie in topicul asta .
Pt inspiratie :

Atașamente:

Mai Mult
30 Sep 2014 13:17 #114 de sean

KYK a scris: Hai cu recapitularea ca e cam devalmasie in topicul asta .
Pt inspiratie :

Uite asa trece timpul si imbatranim....Clara face azi o compunere,maine o analiza literara,poimaine o integrala,o derivata,o incertitudine cuantica si gata....nu vom mai fi in stare de nimic,nici macar de un spritz!
Carpe diem fratilor (sau pentru noi varianta romaneasca "f..ti,nu f..ti vremea p..lii trece) - ne vedem la Bozioru!

Discovery 4
Defender 90

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
30 Sep 2014 13:18 - 30 Sep 2014 15:17 #115 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

sean a scris: Un moderator competent (alo, Teddy) sa faca o lista cu candidatii pe prima pagina ca sa ne numaram mai usor! :whistle:

Astazi o sa fiu nitzel pe drumuri si eu. Dar deseara iau topicul la mana si postez lista actualizata. Asa ca, rog doritorii sa-si exprime doleantele, pana atunci poate apare si structura camerelor (se ocupa Navy de aflarea detaliilor), ca sa stim ce si cum dormim (care doarme, evident :evil: ) :whistle:
Pana in momentul de fata stiu doar ca sunt disponibile 24 de camere (+ inca 3 in zona mai zgomotoasa), iar pensiunea are dotari complete pentru bucatareala (nu stiu de ceaune si alte alea, dar vom afla).

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Last edit: 30 Sep 2014 15:17 by Teddybear.

Mai Mult
30 Sep 2014 13:42 - 30 Sep 2014 13:47 #116 de Magellan
Replied by Magellan on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

sean a scris:

navymotorman a scris:

Mancarea:

Trebuie sa aduc niste lamuriri si sa lansez cateva propuneri pentru bunul mers al lucrurilor si asta pentru ca am sezizat pentru a doua oara o unda de aciditate si din acest motiv nu as vrea sa mi se interpreteze cuvintele sau sa fiu inteles gresit.
Am ajuns sa inteleg vinul in niste imprejurari independent de vointa mea dar nu pot spune ca mi-a prins rau. Vinul il poti cunoaste consumandul pur si simplu (mai mult pentru betivaneala) sau consumandul si studiindul mai mult sau mai putin profi.
Din motivul de mai sus pot afirma ca pana in acest moment eu nu am vazut vin de 5 lei 100% din struguri dar asta nu inseamna ca neg existenta lui (aici as vrea sa fac o paranteza si anume daca discutam de vinul ''curat de casa'' netratat nu are rost sa continuam discutia pentru ca organismul meu refuza sa suporte acest vin plin de bacterii si toxine).
Din acest motiv, nu vreau sa stric eu regulile jocului in grupul acesta si pot sa ma joc cu canistra mea personala la actiuni de acest gen, asta daca nu cumva se indragostesc si altii de vinul meu (cum se intampla in general).
Acum ca am scapat de aceasta piatra ce o duceam pe umeri fara sa am intentia aceasta, sa discutam putin si de masa si aici voi face niste propuneri pe care experienta mea de peste 10 ani in organizari de evenimente mi le-a arata ca fiiind viabile.
Micul dejun este cea mai complicata masa din motivul ca fiecare are stilul lui, mofturile lui sau tabieturile la care nu renunta niciodata.
La un hotel/restaurant este simplu mai ales atunci cand este bufet suedez pentru ca fiecare isi ia si consuma ceea ce vrea fara a genera mancare stricata. In cazul nostru este putin mai complicat si de aceea cea mai buna varianta, verificata de altfel, este ca fiecare sa isi ia ceea ce consuma de obicei, mai ales ca sunt multi care au copii mai mici sau mai mari.
Pranzul se poate vedea in doua variante si anume, varianta in care se pleaca in actiune in jur de 10 si ne intoarcem pe la 14-15 si atunci se preteaza un pranz din doua feluri sau varianta in care se pleaca pe la 11 si se vine la 17 cand de obicei luam o ciorba buna si fierbinte ca sa ne ostoim foamea fiind totusi prea tarziu pentru doua feluri, tinand cont ca urmeaza masa de seara.
Cina este cea care reprezinta un efort de grup atat achizitie, preparare cat si ingurgitare.
In ceea ce priveste ciorba carata la galeata, vreau sa fac o precizare si anume, am fost, am consumat, sunt multumit de varianta de la Bozioru si apropo, la restaurant nu sta nimeni langa cel care face ciorba sau ce face el si nu ii contabilizeaza scuipaturile dar totusi mancam.
Deci astept un semn in ceea ce priveste propunerea mea care va asigur ca de obicei multumeste pe toata lumea inclusiv pe mamele cu copii.
Ca idee am vorbit sa vedem cu ce ne poate veni in intampinare domnul cu pensiunea folosind resursele din zona (capre, oi, porci, etc) si ca idee bucataria este mare, utilata cu de toate, are si racitoare suficiente, deci toate conditiile.
Mai era problema apei minerale de care era sa uit si eu agreez sifonul dar sincer nu prea am mai vazut in ultima vreme asa ceva (nici nu l-am cautat, recunosc) deci daca cineva are dotarea necesara sa multumeasca maiastra adunare la sprit sunt de acord, daca nu trecem la apa minerala de sprit si rezolvam problema.
Astept pareri ca sa putem sa ne organizam pentru pasul urmator.
Eu pot face rost de carnati de Plescoi de la cei care au reteta protejata UNESCO si anume familia Voinea din Plescoi cu care sunt in ceva relatie de amicitie dar ii aduc cruzi (proaspeti) sa ii aruncam pe gratar si nu in varianta uscata traditionala, cum poate ii cunoasteti unii dintre dumneavoastra.
Era sa uit, camere cu trei paturi sunt in numar de patru, restul sunt duble

Posesor de nevasta cu Disco 1
Last edit: 30 Sep 2014 13:47 by Magellan.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, DMM74

Mai Mult
30 Sep 2014 15:18 #117 de sean
Navy,m-ai inteles gresit (a doua oara) in chestiunea spinoasa a vinului - noi ne cunoastem si ne permitem glume mai deocheate care pentru un nou venit ca tine pot fi interpretate ca fiind acide...ma rog,sper sa ne cunoastem si sa trecem peste sensibilitatile de pension.
Vinul facut pentru uz propriu te costa in jur de 3 lei (nu vorbim de otonel sau altele asemenea,dar un riesling,o feteasca cam pe acolo sunt) in conditiile in care cumperi strugurii si muncesti sa-l faci tu.Cu 5 lei ne-a luat Nea Lungu dar mie nu mi-a placut...eu am mai tot luat de la un vecin (la Govora a primit supranumele de Nea Bachus) pentru diverse betii -il da cu 7 lei si stiu ca e 100% din struguri,mosul a facut vin o viata la fostele crame ale boierului Hagianoff,urmandu-l pe taica-su care tot asta a facut o viata.
Prin urmare secretele vinului sunt cunoscute de multi oameni si nu are nimeni monopol pe asta - cat despre bacterii si toxinele din vin sa fim seriosi,nu astea ne omoara si oricum bagam in noi zilnic asa ceva.Nu sunt un specialist dar daca imi place un vin prea putin imi pasa ca e facut in casa sau intr-o fabrica ultramoderna care imi omoara nu stiu ce goange microscopice - organismul meu suporta mult mai bine bacteriile decat mineralele precum sulful in exces sau alte asemenea. :whistle:
Vino joi la intalnire cu o butelcuta ca sa-l degustam si sa ne dam si noi cu parerea...inca odata spun,nu pretul ma sperie ci faptul ca eu nu cunosc vin facut industrial cu care sa ma impac bine si a doua sau a treia zi (vorbesc de baut nu degustat un litru-doi in 3-4 insi)! :blink:
Aduc eu sifon,sa ne hotaram cat ne trebuie - e cam 1,5 ron/2litri si e foarte ok fata de apa minerala care isi pierde repede aciditatea.
Eu va fac o fasole la ceaun cu afumatura si ciolan...daca nu decolati o sa-mi faceti o mica statuie (materialul il las la alegerea voastra)! :evil: :lol:

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
30 Sep 2014 15:47 #118 de Magellan

sean a scris: Navy,m-ai inteles gresit (a doua oara) in chestiunea spinoasa a vinului - noi ne cunoastem si ne permitem glume mai deocheate care pentru un nou venit ca tine pot fi interpretate ca fiind acide...ma rog,sper sa ne cunoastem si sa trecem peste sensibilitatile de pension.
Vinul facut pentru uz propriu te costa in jur de 3 lei (nu vorbim de otonel sau altele asemenea,dar un riesling,o feteasca cam pe acolo sunt) in conditiile in care cumperi strugurii si muncesti sa-l faci tu.Cu 5 lei ne-a luat Nea Lungu dar mie nu mi-a placut...eu am mai tot luat de la un vecin (la Govora a primit supranumele de Nea Bachus) pentru diverse betii -il da cu 7 lei si stiu ca e 100% din struguri,mosul a facut vin o viata la fostele crame ale boierului Hagianoff,urmandu-l pe taica-su care tot asta a facut o viata.
Prin urmare secretele vinului sunt cunoscute de multi oameni si nu are nimeni monopol pe asta - cat despre bacterii si toxinele din vin sa fim seriosi,nu astea ne omoara si oricum bagam in noi zilnic asa ceva.Nu sunt un specialist dar daca imi place un vin prea putin imi pasa ca e facut in casa sau intr-o fabrica ultramoderna care imi omoara nu stiu ce goange microscopice - organismul meu suporta mult mai bine bacteriile decat mineralele precum sulful in exces sau alte asemenea. :whistle:
Vino joi la intalnire cu o butelcuta ca sa-l degustam si sa ne dam si noi cu parerea...inca odata spun,nu pretul ma sperie ci faptul ca eu nu cunosc vin facut industrial cu care sa ma impac bine si a doua sau a treia zi (vorbesc de baut nu degustat un litru-doi in 3-4 insi)! :blink:
Aduc eu sifon,sa ne hotaram cat ne trebuie - e cam 1,5 ron/2litri si e foarte ok fata de apa minerala care isi pierde repede aciditatea.
Eu va fac o fasole la ceaun cu afumatura si ciolan...daca nu decolati o sa-mi faceti o mica statuie (materialul il las la alegerea voastra)! :evil: :lol:

Patronul tot patron, sa aiba el ultimul cuvant, auzi tu ''sensibilitati de pension'', nu sunt sensibil de fel si cred ca putini oameni duc cat pot duce eu in materie de mistouri sau sarcasm, doar ca eu am facut acele remarci pentru ca nu va cunosc, pe de o parte si pe de alta parte poate doza mea de bun simt ma face sa ma port astfel si sa sesizez diferite nuante dar doar ca sa evit conflicte meschine si gratuite, te asigur, in nici un caz din sensibilism, deci repet doar ca sa stabilesc ca ne-am inteles bine.
In ceea ce priveste vinul, in sfarsit ne-am inteles sau mai bine am inteles (oarecum ce banuiam), voi vorbiti despre vin de casa. Problema ridicata de catre tine la fileu cu faptul ca nu chestiile astea din vin ne omoara (lucru adevarat de altfel) nu reprezinta motivul meu.Motivul pentru care nu pot bea acest gen este ca imi face foarte rau, dupa cum am mai spus, organismul meu nu suporta aceste toxine si ce mai este pe acolo, ce sa ii facem, suntem total diferiti, tu cu sulful eu cu naturalele.
Acum daca voi duceti bine varianta voastra traditionala nu vreau sa ma bag si pot merge pe varianta proprie si te rog inca o data sa ma crezi ca nu este chestie de moft, chiar suport mult mai bine varianta industriala cum poetic ii spui tu.
Sifonul este viata mea iar amenintarea cu fasolea cu ciolan deja am trecut-o in registru.
Astept pareri (in afara de vin ca aici m-am lamurit) despre restul propunerii facute de catre mine.
O sa incerc sa ajung la faimoasa intalnire a voastra de joia, care am observat ca mai mult nu se tine decat se tine si daca nu reusim sa ne vedem astfel, facem cumva sa ne intalnim sa iti inmanez cu drag niste vin de asta mult laudat.
Salutari de la pension :evil: :evil: :evil:

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
30 Sep 2014 15:58 #119 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

sean a scris: Eu va fac o fasole la ceaun cu afumatura si ciolan...daca nu decolati o sa-mi faceti o mica statuie (materialul il las la alegerea voastra)! :evil: :lol:

Cat mesteresti tu fasolea, eu ma pot baga la un bors... materia prima o las la alegerea voastra daca va coafeaza. Varianta de rezerva ar fi o ciorba de burta (amandoua de "trezeala"). Pentru amandoua trebuie insa sa stiu capacitatea recipientului in care se pot face :whistle:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
30 Sep 2014 16:14 #120 de Magellan

Teddybear a scris:

sean a scris: Eu va fac o fasole la ceaun cu afumatura si ciolan...daca nu decolati o sa-mi faceti o mica statuie (materialul il las la alegerea voastra)! :evil: :lol:

Cat mesteresti tu fasolea, eu ma pot baga la un bors... materia prima o las la alegerea voastra daca va coafeaza. Varianta de rezerva ar fi o ciorba de burta (amandoua de "trezeala"). Pentru amandoua trebuie insa sa stiu capacitatea recipientului in care se pot face :whistle:

Da, da, da, da........... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Timp creare pagină: 0.318 secunde