- Postări: 611
- Mulțumiri primite: 207
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
- DMM74
-
- Deconectat
- Elite Member
-
LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Discovery 4
Defender 90
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1010
- Mulțumiri primite: 371
sean a scris: Navy,da-i pe goarna pe aia care lansează provocări și nu vin (nici tuica,palinca,bere) ca sa-i punem la gazeta de perete!
Vorba moldoveanului, ''nu ma ischiti''
Posesor de nevasta cu Disco 1
- Catalin40A
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 182
- Mulțumiri primite: 51
Oricum ar fi, vreau si eu doua camere !
Range Rover 2,5 DSE
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Mai trebuie sa batem in cuie weekend-ul si va intreb, ramane perioada 06 - 09.11.2014 ??
Daca da, vorbesc cu omul sa ii spun ca ii las liber weekend-ul de care am discutat din octombrie si fac rezervarea, deocamdata integral pentru perioada mentionata.
Rugamintea mea este sa va hotarati daca pastram patru zile sau mai putine.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Voi face eforturi sa vin de joi dar mai vedem!
Discovery 4
Defender 90
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
- Postări: 979
- Mulțumiri primite: 252
Din pacate eu nu pot bifa cu prezenta, dar daca doreste careva s-o faca pe DJ-ul, nu-i problema, colegii stiu lautarii din dotare. Ca idee tot sistemul insumeaza 1800 W dar se poate lua doar jumatate din el pentru locatii mai mici. Asta ca sa fie pe sufletu' lu' @THX-u'.navymotorman a scris: Da de ce sa nu il ambitionam, lasa sa dea omul ce are mai bun din el.
Acuma cat e gluma e panarama, eu am facut o propunere timida ca fata de oamenii de rand am cu ce, acum nu vreau sa credeti ca am de gand sa ma bag peste cei de ai casei, numai sa spuna lumea cum facem sa nu ramanem doar cu schelalaielile noastre acapella. La microfon parca ne reproducem mai lesne.![]()
![]()
LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
DKW a scris:
Din pacate eu nu pot bifa cu prezenta, dar daca doreste careva s-o faca pe DJ-ul, nu-i problema, colegii stiu lautarii din dotare. Ca idee tot sistemul insumeaza 1800 W dar se poate lua doar jumatate din el pentru locatii mai mici. Asta ca sa fie pe sufletu' lu' @THX-u'.navymotorman a scris: Da de ce sa nu il ambitionam, lasa sa dea omul ce are mai bun din el.
Acuma cat e gluma e panarama, eu am facut o propunere timida ca fata de oamenii de rand am cu ce, acum nu vreau sa credeti ca am de gand sa ma bag peste cei de ai casei, numai sa spuna lumea cum facem sa nu ramanem doar cu schelalaielile noastre acapella. La microfon parca ne reproducem mai lesne.![]()
![]()
![]()
![]()
Nu are rost sa ne complicam, eu am o conceptie in ceea ce priveste imprumutatul acestui gen de scule, daca nu e stapanul, nu are rost sa ne complicam.
Cred ca si modestele mele utilaje il vor face pe THX fericit.
Nu stiu cu microfoanele cum stai, eu am doua wireless care merg cu acelasi sistem UHF dar unul nu stiu ce are ca nu mai vrea sa furnizeze schelalaituri. Daca ai un sistem cu doua microfoane ar fi binevenit.
De un laptop si muzica ne-om descurca noi, eu detinand o multime de muzici dar din pacate vechi, dar la cum v-am vazut nu cred ca vrea multa lume din gasca muzica de ultima ora.
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
- Postări: 979
- Mulțumiri primite: 252
Folosesc doar microfoane cu cablu, am un set de 3 Behringer si un Shure SM58.navymotorman a scris: Nu are rost sa ne complicam, eu am o conceptie in ceea ce priveste imprumutatul acestui gen de scule, daca nu e stapanul, nu are rost sa ne complicam.
Nu stiu cu microfoanele cum stai, eu am doua wireless care merg cu acelasi sistem UHF dar unul nu stiu ce are ca nu mai vrea sa furnizeze schelalaituri. Daca ai un sistem cu doua microfoane ar fi binevenit.
De un laptop si muzica ne-om descurca noi, eu detinand o multime de muzici dar din pacate vechi, dar la cum v-am vazut nu cred ca vrea multa lume din gasca muzica de ultima ora.
Daca nimeresti muzica potrivita la momentul potrivit o sa-i faci fericiti pe toti.
Iar despre imprumutat scule, nu am probleme existentiale daca stiu ca sunt folosite ok.
LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- thx
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
Asa ca Navy ,fa-ma fericit.
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
DKW a scris:
Folosesc doar microfoane cu cablu, am un set de 3 Behringer si un Shure SM58.navymotorman a scris: Nu are rost sa ne complicam, eu am o conceptie in ceea ce priveste imprumutatul acestui gen de scule, daca nu e stapanul, nu are rost sa ne complicam.
Daca nimeresti muzica potrivita la momentul potrivit o sa-i faci fericiti pe toti.
Iar despre imprumutat scule, nu am probleme existentiale daca stiu ca sunt folosite ok.
Ai pus punctul pe i cu ''daca stiu ca sunt folosite corect'', eu am avut ceva experiente nefericite si de atunci nu am mai avut dare de mana daca ma intelegi.
Despre microfoane cu cablu, ai vreun adaptor sa intre toate la o singura mufa, eu avand un mixer mic pentru DJ si are o singura intrare pentru microfon.
Setul ala de trei ar fi super ok si mai mult decat suficient daca ar merge la mine sau daca iti da mana ca impreuna cu microfoanele sa ne dai si un mixer mai acatarii ca in rest statie si boxe am eu suficient de puternice.
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
thx a scris: O petrecere de genu' fara muzica.....e cam parastas. Intr-adevar Cristi e ultra mega pregatit cu scule insa , daca nu vine mai bine illasam pe Navy sa ne-nveseleasca .
Asa ca Navy ,fa-ma fericit.
Esti de al meu vere si muzica de spritangii am la greu si de cantat si de ascultat.
Drept este ca din cate inteleg, Cristi asta al vostru este de meserie, ca sa ma exprim asa sau o fi chiar profesionist dar ne-om descurca noi.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Eu nu sunt chiar mare prieten cu decibelii dezlantuiti!
Discovery 4
Defender 90
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.
www.calauzaoffroad.ro
Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Deci:ce mâncăm și ce bem (ordinea e aleatoare)?
Discovery 4
Defender 90
- Razvan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Proiect GSS
- Postări: 1024
- Mulțumiri primite: 340
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Razvan a scris: De trasee nu vorbim putin....
Ai dreptate,trebuie atins și acest aspect,undeva la final!
Thx-ule nu ai track-urile de la Luana?
Discovery 4
Defender 90
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
sean a scris: Propun sa-l delegam pe Navy pentru organizarea acestei întruniri deosebite...ai zis ca ești de-al casei,maestre!
Deci:ce mâncăm și ce bem (ordinea e aleatoare)?
De-al casei, de-al casei dar dupa cum s-a vazut la vinuri nu prea picam pe aceeasi lungime de unda, daca voi ati luat cuu 5 lei /litru, la mine este undeva la 10 lei/litru dar trebuie sa vad si despre ce cantitate vorbim ca poate mai scade un pic dar nu substantial.
La vremea din Noiembrie nu cred ca mai este cazul de bere (sau tine de gust ori obisnuinta dar in acest caz trebuie tratat subiectul individual)
In ceea ce priveste mancarea, nu au oferta pentru ca ei nu gatesc si tot ceea ce s-a putut face a fost sa ne faca la o tanti bucatareasa in sat ciorbe asa ca am mancat trei feluri de ciorbe foarte bune de altfel.
O sa vorbesc cu el sa vad daca se poate incorda la ceva purcei, oi, capre
In rest trebuie sa ne organizam pentru mic dejun, gratare, etc. Daca la mic dejun in general fiecare este cu obiceiurile lui (unii nu mananca si beau doar cafea, altii mananca dar lapte cu cereale, altii baga la greu ca de, doar e masa principala a zilei, plus cei cu copii unde sunt iarasi un milion de variante) propun sa mearga fiecare pe specificul lui si doar pentru pranz si cina sa ne incordam tovaraseste.
Daca sunteti de acord sa luam un mic dejun universal, poate diferit pe zile, eu pot sa fac niste propuneri de meniu.
Daca vi se pare ok vinul in varianta propusa de catre mine, astept pareri (Sarba, Cramele Garboiu, din struguri 100%, alb sec , dar nu va faceti probleme ca este foarte fin si nu este asa aspru ca un vin sec clasic)
Apa pentru sprit o rezolvam la gramada, deci mai trebuie rezolvate sucuri, apa plata si alte licori barbatesti sau femeiesti (nu stiu cum procedati voi, putem lua la gramada folosind cateva pareri sau fiecare dupa cum stie ca are poftele)
Astept cateva directii din experienta voastra de grup ca sa ma pot adapta.
- thx
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
sean a scris:
Nu am track-urile insa, traseele alea se fac cu simecsii . Am ceva filmari . Incerc sa fac rost de cateva pt iesirea de dupa amiaza.
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- Magellan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
E bine, in cazul asta eu raman la coada cratitei sau ma troliati?? Auzi la el doar cu simecsii!!!!thx a scris:
sean a scris:
Nu am track-urile insa, traseele alea se fac cu simecsii . Am ceva filmari . Incerc sa fac rost de cateva.
Sunt multe trasee in zona plus ca v-am spus ca am un ghid care stie totul pe acolo asa ca daca nu va iese cu track-urile, cu siguranta ne vom descurca sa nu stam din productie
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU