- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- codru
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- www.papalasoni.ro
mariusg a scris: Teddy este o mica neconcordanta intre numarul total de camere ocupate si lista ta (lipseste nr.13 si sunt 4 camere in total adaugate in dreptul altor persoane).
Referitor la facut noi mancare nu cred ca vom avea voie, nu vom avea timpul necesar, si poate nici chef de asa ceva. Dar le putem cere lor sa faca orice la gratar, protap, etc din orice animal.
Preturile la cazare au fost negociate daca mancam si ceva la ei (cina, pranz, cina festiva, etc).
draga Marius,
ideea mea este doar pentru sambata seara , un gulyas, la ceaun care-l fac eu si bucatarul meu.....atat....mai mult de gust si de pofta decat de foame.....
dar asa cum am zis daca nu se doreste si se creeaza disconfort.....io bandonez ideea....
zi frumoasa
codru
Discovery 3
Range Rover Classic v8 1982
www.papalasoni.ro
www.safaro.ro
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
Se uneste troaca lui ......cu roaba.......
La noroi si la zapada..
Ne dam cu capu' de masa
Urmeaza Isaia dantzuieste
Facem pozele de album.
Aaaa...
Urmeaza, cina festiva!!!
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Verific din nou in seara asta toata lista, luand topicul de la inceput si postez aici rezultatul.mariusg a scris: Teddy este o mica neconcordanta intre numarul total de camere ocupate si lista ta (lipseste nr.13 si sunt 4 camere in total adaugate in dreptul altor persoane).
Am rugamintea ca,in vederea unei centralizari cat mai precise, cei care vin cu copii sa-mi specifice pe mail sau PM daca doresc meniu separat pentru ei (portii mai mici sau alta mancare decat ce vom manca noi - cum s-a facut anul trecut).
Multumesc.
LE: numarul 13 lipseste din pura superstitie
Am reverificat rezervarile, lista completa, in acest moment, este urmatoarea:
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Disco II Td5
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
Ma indoiesc ca vom putea aduce mancare de afara-poate niste oi de pus pe gratar ar merge, insa ceaune cu mancare in nici un caz.
Asa cum am mai zis, o sa facem o alegere din meniul existent si fiti siguri ca nu ramenem flamanzi.
Reminder- vinurile alb si rosu/negru sunt foarte bune si putem sa ne inbaiem telefoanele in ele daca vrem.
Anul trecut am cam dat gres cu zama pentru femei/copii/barbati.Vedem ce ne ofera in meniu si atunci alegem.
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- codru
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- www.papalasoni.ro
nick a scris: In weekendul trecut, cand am fost 5 perechi, ni s-a spus ca nu avem voie sa punem pe masa beuturile de afara.
Ma indoiesc ca vom putea aduce mancare de afara-poate niste oi de pus pe gratar ar merge, insa ceaune cu mancare in nici un caz.
Asa cum am mai zis, o sa facem o alegere din meniul existent si fiti siguri ca nu ramenem flamanzi.
Reminder- vinurile alb si rosu/negru sunt foarte bune si putem sa ne inbaiem telefoanele in ele daca vrem.
Anul trecut am cam dat gres cu zama pentru femei/copii/barbati.Vedem ce ne ofera in meniu si atunci alegem.
am inteles,
ok , anulez ideea....
seara frumoasa
codru
Discovery 3
Range Rover Classic v8 1982
www.papalasoni.ro
www.safaro.ro
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Discovery 4
Defender 90
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
sean a scris: Daca se poate mai vreau si eu o camera pentru varu' - nu cred ca-si ia "130" pana atunci dar il mai virusam un pic!
Foarte multi dornici de LR pe acolo pe la voi. O sa fie cea mai tare organizatie locala, deja ai foarte multi adepti.
S-auzim de bine
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
Teddybear a scris:
Cu un pic de noroc, se pare ca anul acesta vom avea "reprezentanti" din aproape toate modelele LR-RR. Absenti pana acum: S1, RR L322 si LR2 (Freelander 2) - Sa vedem ce "surprize" ne pregateste anul acesta Premium Autonick a scris: Se inmultesc DEFENDERELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai lipseste si L405
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
cristeaandm a scris:
sean a scris: Daca se poate mai vreau si eu o camera pentru varu' - nu cred ca-si ia "130" pana atunci dar il mai virusam un pic!
Foarte multi dornici de LR pe acolo pe la voi. O sa fie cea mai tare organizatie locala, deja ai foarte multi adepti.![]()
![]()
S-auzim de bine
Fac propaganda LR la nivel national!
Sapamana trecuta un bun prieten (coleg de liceu) si-a luat un D3 - il astept sa intre pe aici sa-si rezerve camera la Miruna ca daca nu i-o rezerv eu!
Discovery 4
Defender 90
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
sean a scris:
cristeaandm a scris:
Foarte multi dornici de LR pe acolo pe la voi. O sa fie cea mai tare organizatie locala, deja ai foarte multi adepti.![]()
![]()
S-auzim de bine
Fac propaganda LR la nivel national!
Sapamana trecuta un bun prieten (coleg de liceu) si-a luat un D3 - il astept sa intre pe aici sa-si rezerve camera la Miruna ca daca nu i-o rezerv eu!
E clar, una dintre cele 3 cladiri o vom boteza F&F(Florin and Frens) Land Rover Academy
S-auzim de bine
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
S-a notat! Fac actualizarile desearasean a scris: Daca se poate mai vreau si eu o camera pentru varu' - nu cred ca-si ia "130" pana atunci dar il mai virusam un pic!
LE: O sa vreau si alte amanunte: numar de persoane (cu sau fara copii), tip de camera si din ce data. Multumesc.
La L405 si Evoque ma gandeam cand m-am referit la "surprizele" pe care ni le-ar putea pregati Premium Autocristeaandm a scris:
Mai lipseste si L405
S-auzim de bine
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- NJU
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 168
- Mulțumiri primite: 33
Teddybear a scris:
Senzatia ta era corecta: ai spus intr-un post anterior ca astepti intai sa se fixeze data... si dupa aia ai absentat si de pe aici si de la intalniriNJU a scris: Tedy, nu stiu daca trebuie sa mai confirm, am senzatia ca da, ca m-am inscris si eu cu o camera tripla
Fac modificarile de rigoare
LE: N-ar strica sa specifici si data din care vrei sa vii (daca cumva intentionezi sa vii de joi)
Din data de 24.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Am notat, in seara asta va aparea situatia actualizata.NJU a scris:
Din data de 24.
In alta ordine de idei: am vorbit azi cu Andrei Zincenco, la el va fi numai o camera (un adult si doi copii) voi face si acolo modificarea.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Multumesc.
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
Vreau si eu in cladirea "2",mai departe de muzica.
- rokyng
-
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 13
- Mulțumiri primite: 0
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Mardar a scris: Observ ca in tabel au fost notate cladirile unde este facuta rezervarea.
Vreau si eu in cladirea "2",mai departe de muzica.
rokyng a scris: eu cred (80 %) ca voi ajunge doar pe 24.... treceti-ma din 24 daca se modifica ceva voi anunta
S-a notat la amandoi, vor aparea modificarile deseara.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
Cine stie probabil aplicatia va avea noi adepti.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)