- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Teddybear a scris: In momentul de fata, optiunile comunicate sunt urmatoarele: (vor aparea si in situatia actualizata, in seara aceasta)
Miruna 1:Miruna 2:
- 18 camere duble: Nick, Mackie, Alexey86,AlexStrugariu, MariusM, Landatelier, Dan Sabou,
- 7 camere triple: MirceaMS,
- 6 apartamente: KYK, Deadnoise,
Miruna 3:
- 10 camere duble: Teddybear, Cristi Vidu
- 3 camere triple:
- 2 apartamente: Sky,
Centru Spa:
- 10 camere duble
- 3 camere triple
- 2 apartamente
- 8 camere duble
- 2 camere triple: Rokyng,
- 1 apartament: Tavy79
Imi cer scuze: repartizarea pe etaje se va face la fata locului.
Multumesc pentru intelegere.
Din cate am citit in prezentarea lui Marius centrul SPA nu are cazare. Daca intr-un final are, unde ste situat fata de restaurant. Sau mai bine zis care din ele este restaurantul , 1,2 sau 3 si care este distanta pana la SPA.
Disco II Td5
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Disco II Td5
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
tavy79 a scris: Am observat ca restaurantul ar fi Miruna 1 deci mai ramane de aflat distanta pana la SPA:)
Cam 150-200m.
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Intr-unul din mesajele de azi, Marius a postat configuratia camerelor pe cladiri, asa cum a primit-o de la pensiune in cursul zilei de azi. Cat priveste distanta dintre Miruna 1 (cladirea cu restaurantul) si Centrul Spa, am inteles (de la cei care au fost acolo) ca ar fi undeva intre 150-200mtavy79 a scris: Din cate am citit in prezentarea lui Marius centrul SPA nu are cazare. Daca intr-un final are, unde ste situat fata de restaurant. Sau mai bine zis care din ele este restaurantul , 1,2 sau 3 si care este distanta pana la SPA.
Imi cer scuze pentru greseala, am corectat acum. Probabil ca am inteles eu gresit candva.Mardar a scris: Am observat ca la mine sunt trecute 3 persoane adulte.Suntem 4,vrem un apartament in cladirea 2 si venim din data de 24.
Multumesc.
Daca se mai observa greseli de genul acesta, va rog sa imi fie semnalate.
Multumesc.
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
Nu ma pricep la masini !
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
Merci Adi.
Aveti grija sa va rupeti ficatii de joi seara.
...so apprpos de stikere ...le facem verzi?!
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
S-a notat!mesterX a scris: Eu vreau apartamentul in Miruna 1, vad in momentul postarii ca din sase apartamente sunt date doar doua.
thx a scris: Dubla in miruna 1 de vineri de la etajul 2 in sus.
Merci Adi.
Aveti grija sa va rupeti ficatii de joi seara.
...so apprpos de stikere ...le facem verzi?!
Am notat optiunea! Etajul...la fata locului.
Cat despre stickere, asa se vede pe ecran la tiparire vor fi la fel ca anii trecuti.
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
-2 apartamente (eu si Eugen)
-2 duble (Doru si varu')
Discovery 4
Defender 90
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
sean a scris: Pentru ca Miruna 3 e virgina sar eu pe ea:
-2 apartamente (eu si Eugen)
-2 duble (Doru si varu')
S-a notat!
Totodata, transmit optiunea lui Andrei Zincenco: Centrul Spa!
- hdrracing
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 121
- Mulțumiri primite: 19
Multumesc frumos.
NEVER RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
www.calauzaoffroad.ro
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
hdrracing a scris: Miruna 1 daca mai sunt camere?!?!?!?
Multumesc frumos.
dacuburebista a scris: și eu tot in cladirea 1 aș prefera... cit mai sus
S-a notat! In momentul asta mai sunt 9 camere duble libere in Miruna 1. In ce priveste etajul... cum am mai zis: la fata locului
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
La Miruna 3 sunt doar 2 apartamente...si tocmai au fost adjudecate dimineata de Sean... sry.godwishu a scris: Eu si cu Ciprian vrem la Miruna 3.
Apartament si tripla in aceeasi cladire mai sunt doar in Miruna 1 si in Miruna 2
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
OK, in Miruna 2,2 apartamente.Teddybear a scris:
La Miruna 3 sunt doar 2 apartamente...si tocmai au fost adjudecate dimineata de Sean... sry.godwishu a scris: Eu si cu Ciprian vrem la Miruna 3.
Apartament si tripla in aceeasi cladire mai sunt doar in Miruna 1 si in Miruna 2
to ti to rum tu tu!
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
godwishu a scris:
OK, in Miruna 2,2 apartamente.Teddybear a scris:
to ti to rum tu tu!
Am notat! Problema e ca in Miruna 2 sunt doar 2 apartamente...si unul e deja ocupat..sry Dimineata m-am uitat eu gresit pe tabel si il vazusem pe Ciprian cu tripla...
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Calin a scris: Eu as dori in Miruna 2 TRIPLA daca se poate. Multumesc.
Am notat!
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)