- Postări: 168
- Mulțumiri primite: 33
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- NJU
-
- Deconectat
- Moderator
-
Teddy multumim mult pentru implicare si promptitudina update-urilor.Teddybear a scris:
Am notat, in seara asta va aparea situatia actualizata.NJU a scris:
Din data de 24.
In alta ordine de idei: am vorbit azi cu Andrei Zincenco, la el va fi numai o camera (un adult si doi copii) voi face si acolo modificarea.
Sa ne traiesti.
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
Seara buna
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
Intreb si eu sa stie si altii, pentru ca eu m-am inscris primul la Miruna 1.
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
- dorian
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 359
- Mulțumiri primite: 47
SA inventat cratima !
- Sky
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- ONE LIFE LIVE IT
- Postări: 293
- Mulțumiri primite: 262
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Sky a scris: Oameni buni, eu as dori un apartament intr- o Miruna mai linistita. Stiti vorba lui Mircea Baniciu ,,Draga Miruna, iti spun printre soapte''... Vom ajunge la pensiune joi 23 Mai. Imi cer scuze pentru mesajele rare si cam laconice.
Cand vom primi situatia pe cladiri a Mirunei, vom putea face rezervarile in consecinta. Oricum, am retinut solicitarea ta!
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
Daca mai este posibil, as rezerva si eu o camera de 2 persoane pentru 24 si 25 mai.
Deci: Calin+UNA
Sa auzim de bine !!!!!
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Salut!Calin a scris: Salut,
Daca mai este posibil, as rezerva si eu o camera de 2 persoane pentru 24 si 25 mai.
Deci: Calin+UNA
Sa auzim de bine !!!!!
De putut se poate! Am insa rugamintea sa-mi trimiti in PM mai multe amanunte despre tine (localitate, numar de telefon, mail) ca sa putem comunica mai usor.
Multumesc.
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
Prin urmare o camera de 3 persoane.
Multumesc.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Calin a scris: Ti-am trimis datele. Fac si aici modificarea: Calin + 2.
Prin urmare o camera de 3 persoane.
Multumesc.
S-a notat solicitarea, o sa apara lista actualizata desera.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
sau cum stabiliti. Ar fi cazul sa dam si banii si atunci tot programul e batut in cuie.
Tot respectul meu celor ce se muncesc sa tina toate evidentele si sa se ocupe de aceasta organizare,
ca nu e un lucru deloc simplu. Eu fac tot posibilul ca macar 2 adulti si1 copil sa vina din 23 si ceilalti 2
cu mobra ziua urmatoare, sau poate sosim toti in 23.Cand dam banii vom sti precis din ce data se vine.
Multe salutari tuturor!
Disco II Td5
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
tavy79 a scris: Eu fac tot posibilul ca macar 2 adulti si1 copil sa vina din 23 si ceilalti 2
cu mobra ziua urmatoare, sau poate sosim toti in 23.
Voi face modificarile care se impun atunci cand veti stii sigur. Multumesc
- Sky
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- ONE LIFE LIVE IT
- Postări: 293
- Mulțumiri primite: 262
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
adica din data x in urmatoarele 30 de zile cine plateste,are rezervare definitiva.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
@ Mardar, @ tavy79: readuc in atentie postul 230 al lui MariusG:
mariusg a scris: Haideti sa expun eu negocierile cum au reiesit dupa discutia cu patronii pensiunii (Lucia si Nelu). Nemaiputand sa vin tot weekendul cu sotia, am dat o fuga vineri (dus-intors) pentru a concretiza negocierile. In concluzie:
-capacitatea pensiunii totala (cum vedeti mai sus) este de 71 camere (nu le pun la socoteala pe cele single)
-pensiunea este structurata in 3 cladiri (Miruna1, 2 si 3) de cazare si restaurantul (Miruna 1) care poate acoperi 300 persoane
-conform algoritmului de construire (1,2,3), facilitatile de cazare sunt mai noi in cele 3 structuri, dar comparabile
-luati in considerare cazarea copiilor mici in Miruna 2 si 3 pentru a fi departe de restaurant
-in cladirea Spa Center (piscina, jacuzzi, sauna) nu este capacitate de cazare (transferul se face outdoor)
-intrarea la Spa Center va fi 20 lei/zi adult si 10 lei/zi copil (pret negociat) programul fiind pana la ora 20.00
-s-a convenit (daca sunteti si voi de acord) planificarea unor plati in urmatorul model:
*achitarea unui avans (doar cazare) pana la sfarsitul lunii februarie din totalul cazarii (130x2x71x10%=1846 ron)
*achitarea unui avans (cazare+masa) pana pe 20 aprilie din numarul efectiv de participanti (lista trebuie sa fie definitivata pana atunci si banii stransi in contul LROC pentru aceasta plata)
*achitarea diferentei (cazare+masa) din ce s-a consumat efectiv, duminica 26 mai (plata cu card)
-copiii pana in 7 ani nu platesc cazare daca stau cu parintii (ar putea si altfel?)
-despre meniuri trebuie sa ne gandim ce vrem sa mancam si sa anuntam pe D-nul Nelu (el este maestru bucatar) urmand sa convenim pretul fiecarei mese (propun sa injghebam tot ca anul trecut un meniu pentru barbati, femei si copii), se poate prepara orice (protap, gratar, etc din orice animal, pasare etc)
-reamintesc pretul de 65 ron/pers/noapte (indiferent de camera, ap, 3 paturi) este batut in cuie si include mic dejun bufet suedez
-am fost rugat sa nu venim cu bautura imbuteliata (ce au si ei in bar)
-daca vom alege meniul bufet suedez putem ramane mai mult in restaurant (pentru ca nu trebuie sa ne serveasca cineva), daca nu, ultima comanda la bucatarie se face la ora 23.00
-nu au instalatie de sonorizare in restaurant (daca vrem sa ne ocupam noi de aceasta problema, ei au prize....)
Cam atat pe moment.
Cand va reintra Marius pe aici, ne va spune (cu siguranta) care mai este stadiul negocierilor.
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
Vestea buna este ca vin cu toata trupa
Mai vine si Ciprian (DISCO 4), in formula 2+1. Pana maine se hotaraste ce camera vrea, tripla sau apartament, de joi sau vineri.
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
godwishu a scris: O sa vin si eu de Joi (23.05) dar mai tarziu. Adica plec pe la ora 18 din Bucuresti.
Vestea buna este ca vin cu toata trupa, adica 2+2.
In cazul asta, la tine ramane tripla sau iei apartament?
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)