logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)

Mai Mult
20 Mar 2013 00:36 #421 de sierrafery
alegeti voi pentru mine....dar nu am nici o problema sa platesc una dubla singur daca e vreo complicatie...am incredere in voi :)

Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci :)
Subiectul a fost încuiat.
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
20 Mar 2013 10:38 #422 de Teddybear
Lista cu actualizarile zilei de ieri:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Atașamente:
Mai Mult
22 Mar 2013 12:13 #423 de deadnoise

Teddybear a scris:

Mardar a scris: Nu stiu daca P38-ul meu este prins in calcul,eu cu el vreau sa vin.
Acum cred ca este prea mult pentru organizatori sa mai tina si evidenta masinilor,mai ales pentru Teddy,care se implica la maximum.

Despre al tau era vorba...nu cred ca Deadnoise se risca sa vina cu al lui, de asta l-am trecut cu D2 :whistle:

Eu voi veni cu p38 si acel +2 din partea mea va veni cu Disco 2.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99
Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare
Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
22 Mar 2013 15:25 #424 de Teddybear

deadnoise a scris:
Eu voi veni cu p38 si acel +2 din partea mea va veni cu Disco 2.

Inseamna ca o sa fiti 2 "frati de suferinta" ;)

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
22 Mar 2013 16:31 #425 de deadnoise
Pentru mine e un pic putin spus "suferinta" :))

Land Rover Discovery 2 TD5 '99
Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare
Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over
Mai Mult
22 Mar 2013 17:18 #426 de Sky
Poate ca s-a discutat deja si am sa par a fi putin mai greu de cap, insa despre bani cand vorbim? Unde, cand si cati bani trebuie sa trimitem pentru plata avansului? (Poate cu ocazia asta am sa-mi platesc si cotizatia anuala.)
Mai Mult
22 Mar 2013 17:25 - 22 Mar 2013 17:37 #427 de Calin
Ceau Sky !!!
O recunosti pe Lisa? La prepelite eram.........
Last edit: 22 Mar 2013 17:37 by Calin.
Mai Mult
22 Mar 2013 17:29 #428 de mardar
Ma bucur Traiane ca vii cu P38-ul.
In ceea ce priveste "suferinta" ................
Dar cand merg masinile astea te ung la suflet.

Bafta!
Mai Mult
22 Mar 2013 19:01 #429 de AlexStrugariu

Mardar a scris: Ma bucur Traiane ca vii cu P38-ul.
In ceea ce priveste "suferinta" ................
Dar cand merg masinile astea te ung la suflet.

Bafta!

Ei... nu doar cu P38-ul e asa...

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
22 Mar 2013 20:00 #430 de Teddybear

Sky a scris: Poate ca s-a discutat deja si am sa par a fi putin mai greu de cap, insa despre bani cand vorbim? Unde, cand si cati bani trebuie sa trimitem pentru plata avansului? (Poate cu ocazia asta am sa-mi platesc si cotizatia anuala.)

Salut Sky!
Am sa incerc sa raspund punctual la intrebarile tale:
  1. Cati? - Despre bani inca se discuta (mail si telefon) cu administratorii pensiunii:se asteapta niste raspunsuri de la ei ca sa putem definitiva meniul si, in felul asta, sa putem stii care ar fi totalul pe persoana.
  2. Unde? - De trimis, banii se vor trimite in contul clubului, acelasi in care se face si plata cotizatiei - de preferat este sa fie doua plati separate ca sa stie Marius destinatia banilor
  3. Cand? - Banii vor trebui sa fie in contul clubului pana pe data de 20 Aprilie cand se va face plata avansului cu ocazia recunoasterii.

Mai Mult
25 Mar 2013 19:48 #431 de Sky
Teddybear, multumesc mult. Astept.
Mai Mult
25 Mar 2013 20:49 - 25 Mar 2013 20:57 #432 de mariusg
Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Incepand cu 1 aprilie (nu este gluma) o sa dam drumul la bani. Pana atunci ma tot chinui sa primesc un meniu mai detaliat. Daca nu si nu, dam drumul asa la bani si vedem la recunoastere in detaliu ce se mananca efectiv. Nu exista avans. Se face calculul pe cazare+ mese pe cate persoane participa si se vireaza, numai prin banca, suma totala. Nu se plateste nimic cash catre club (incerc sa simplific operatiunile contabile ulterioare). Sper ca o perioada de 3 saptamani (01-20 aprilie) pentru plata este de ajuns.
Reamintesc detaliile meselor:
-pranz - ciorba servita la bol mare la fiecare masa
-preparat de baza
-garnitura asortata
-salata de sezon
-desert-papanasi sau calatite/crema de zahar ars/placinata casaei/gogosi
-apa min/plata
- Prêt este de 45 ron /per

cina -preparat de baza
-garnitura asortata
-salata de muraturi asortata
-desert
-apa min/plata
- -afinata naturala /rachiu de cazan
- Prêt este de 40 ron /per

CINA FESTIVA –RUSTICAINCADRU NATURAL-FOC DE TABARA ,-
- Cina festiva –bufet suedez cu produse traditionale c um ar fii carnat de casa,muschi afumat natural,salanina cu ceapa rosie ,verde,toba ,jumeri calde,chiftelute calde,drobcald,branzeturi asortate,cas proaspat,urda dulce,telemea proaspata,branza de burduf,bulz taranesc,samnatana,salate asortate,vinete,ala rus,legume asorttae,ton,legume natur
- -Preparate la gratar ,cuptor-mititei,ceafa porc,cotlet porc,pui ,piept pui,aripi pui
- =garniture asortate
- -salate asortate de sezon
- -desert-placinta casei
- -afinata naturala /rachiu de cazan
- -vin la carafa alb/negru
- -apa min/plata
PRET ESTE DE 85 RON /PER
Anii trecuti mesele au fost conform atasamentelor (excluzand pranzul de la Sighisoara pe care l-am facut in alta locatie). In privinta calitatii voi judecati.
Inca mai negociem si poate reusesc chiar saptamana asta sa mai dau o fuga la Miruna.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Last edit: 25 Mar 2013 20:57 by mariusg.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, AlexStrugariu
Mai Mult
26 Mar 2013 00:51 - 26 Mar 2013 08:33 #433 de MihaiB
Salut!

Dupa cum am discutat cu Marius, voi incerca si eu sa vin - asta daca primiti si un ex-LandRoverist cu Toyota :). Avand in vedere ca nu stiu sigur, daca e sa ajung dau un semn in preajma datei respective si vedem daca mai sunt locuri si daca se poate.

Sunt convins ca va fi cel putin la fel de misto ca anul trecut!

Freelander 2, SD4
www.musicblog.ro
Last edit: 26 Mar 2013 08:33 by cristeaandm.
  • cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
26 Mar 2013 08:33 #434 de cristeaandm

MihaiB a scris: Salut!

Dupa cum am discutat cu Marius, voi incerca si eu sa vin - asta daca primiti si un ex-LandRoverist cu Toyota :). Avand in vedere ca nu stiu sigur, daca e sa ajung dau un semn in preajma datei respective si vedem daca mai sunt locuri si daca se poate.

Sunt convins ca va fi cel putin la fel de misto ca anul trecut!

Ex nu esti atata timp cat il ai, si vi cu el.

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
  • mesterX
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Range Rover Sport 2.7
Mai Mult
26 Mar 2013 09:34 - 26 Mar 2013 09:54 #435 de mesterX
Chiar nu vreau sa isc discutii inutile, totusi privesc si inteleg ...dar nu total. Deci astia vor musai meniu impus. Ca-n tabara, nu? Asta-i prima observatie...ca a doua e mai mult retorica. Preturile alea de la meniuri sunt luate din reprezentantele Land Rover? Un meniu maxim nu poate depasi 20 lei/ persoana. Scumpa mancarea in zona aia.

Acum asta e, sa ma intalnesc cu voi oi da si 40 lei pe o cina....

Inainte de a face o confuzie, meniul ala e pe pranz/ persoana sau pe toate zilele/pranz/ persoana ?

Nu ma pricep la masini !
Last edit: 26 Mar 2013 09:54 by mesterX.
Mai Mult
26 Mar 2013 10:29 #436 de tavy79
Pentru ca e momentul discutiilor legate de meniu si trebuie sa ne spunem parerile pana la negocieri o sa ne spunem si noi parerea noastra.

Masa de pranz fata de cea de seara are diferenta 5 lei, unde mai punem fatul ca costa 40 ron masa de seara. Intebarea este ce costuri putem avea daca comandam a la carte?
Masa festiva cea de 85 ron este aberant de scumpa, cat poti manca.... Propun un aperitiv rece "slana, ceapa, sunca, jumeri,etc" pana se face un animal la protap sau niste oi la ceaun langa focul de tabara.

Probabil ca isi incearca si ei norocul dar din cate stiu la mese gen grup mancarea trebuie sa iasa mai ieftina decat a la carte.

Sa vedem si parerile/propunerile celorlalti...! Chiar si a tatalui meu:)

Marius, succes la negocieri!

Disco II Td5
Mai Mult
27 Mar 2013 09:46 - 27 Mar 2013 09:48 #437 de sean
Preturile sunt cam umflate,ca la nunta,dar meniul pare bogat (sa speram ca pun pe masa mai mult de o lingura din fiecare preparat :whistle: ).Daca si calitatea e ok,parerea mea e ca merita 80% din pretul cerut.
Mai exista si varianta trista in care vom fi 'rasi,tunsi si frezati' pentru mai nimic,oamenii aia par hotarati sa-si scoata parleala cu noi pentru urmatoarele 6 luni.
Totusi sper ca se mai poate negocia,oricat de capsoman ai fi nu dai cu piciorul unui grup de peste 100 de persoane,mai bine castigi 8 lei decat sa risti sa pierzi 10 .

PS
E nasol ca nu avem un plan "B".

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 27 Mar 2013 09:48 by sean.
  • mesterX
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Range Rover Sport 2.7
Mai Mult
27 Mar 2013 10:29 - 27 Mar 2013 10:42 #438 de mesterX
Pai hai sa facem un plan "B"

Din cate vad preturile pentru cazare au inclus mic dejun. Asadar cu micul dejun nu ne batem capul.
In cazul in care nu se obtine un pret rezonabil (mentiune nu zic moca) am putea cere fara mancare, adica, avem masini, ne putem misca...ba chiar putem face un program frumos ...cu masa inclusa. Micul dejun este asigurat...mai raman pranzul si cina. Sunt sigur ca sunt si altii in zona care ar vrea sa hranesca, la preturi ok (pentru ambele parti) 100 de guri flamande. Asadar grupul de recunoastere ar putea face o prospectare a pietei si in acest sens.

Avand un plan "B" si negocierile pot fi mai fructuoase.

Este doar o parere, nu zic sa facem ce zic eu, dar invit pe toti participantii sa se exprime. Daca se hotaraste ca e ok asa cum e (adica preturile afisate in postul #432)...eu nu mai spun nimic si voi proceda asa cum se hotaraste.

Nu ma pricep la masini !
Last edit: 27 Mar 2013 10:42 by mesterX.
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
27 Mar 2013 10:50 #439 de Alexey
Pentru cei care cred ca preturile sunt destul de mari si nu renteaza , ii rog daca au alta varianta sau propunere sa posteze aici, sau daca vor se pot implica. Trebuie sa nu uitam ca cei care sau implicat fac asta din timpul si resursele lor.
Cred ca ii destul de greu sa pui in miscare 40-50 masini sa te deplasezi in alta locatie pentru pranz sau cina.

"Asadar grupul de recunoastere ar putea face o prospectare a pietei si in acest sens"

Nu cred ca cei care merg la recunostere vor avea timp sa gaseasca si un traseu pentru intalnire si sa se primbe prin pensiunile din zona.

Multumesc.

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Mai Mult
27 Mar 2013 11:00 #440 de sean
Varianta cu plecatul in transhumanta dupa mancare nu e viabila pentru ca nu e usor sa hranesti un grup asa de mare.
Daca se mai poate negocia ceva ar fi ok,daca nu asta e,ne pregatim fizic si psihic pentru lupta cea mare cu sticlele si farfuriile astfel incat sa nu iesim "in pierdere"! :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Timp creare pagină: 0.177 secunde