logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
09 Mai 2013 11:22 #621 de Teddybear

Teddybear a scris: Am o rugaminte: care dintre participantii la intalnire, poate trece in drum spre Sambata prin Covasna? Il rog sa ma contacteze in privat (sau telefon) pentru amanunte. Multumesc.

S-a rezolvat, nu mai este nevoie!

In alta ordine de idei:
  • Din motive obiective, s-au disponibilizat 2 apartamente in Miruna 1. Daca sunt amatori pentru ele, va rog sa-mi comunicati.
  • S-au mai facut niste plati in ultimele zile, cand va intra Marius le va confirma. (mai asteapta si extrasul de cont de astazi)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Subiectul a fost încuiat.
Mai Mult
10 Mai 2013 11:47 - 10 Mai 2013 12:05 #622 de Chronos
Salutare tuturor !!!

Sunt Cristi din TM (Defender 110, TD5), caruia destinul i l-a scos in cale pe Nick, la timp pentru a afla de Marea Adunare.

Am inteles, dintr-o conversatie cu Nick de ieri, ca ar mai fi disponibila o camera dubla la Miruna.

O sa ma indrept spre banca curand, unde o sa depun banii pentru cazare si cina festiva.

Cazare camera dubla (joi,vineri,sambata) : 390 + cina joi,vineri (2x80): 160 + cina festiva (2x85) : 170 . Total: 720

Daca cumva nu puteti confirma camera, va rog sa ma sunati in urmatoarea ora: 0729824567

Multumesc,

Cristi

P.S. Looking forward to meeting you all !!!
Last edit: 10 Mai 2013 12:05 by Chronos.
Mai Mult
10 Mai 2013 11:53 #623 de sean
Am platit apartamentele de joi,2595 ron (D4 si D3).
Explicatie suma:
-2 apartamente x 3 nopti x 220 ron = 1320 ron
-5 pers x (2cinex40 ron + 2pranzx45ron + 1cina festiva x 85ron) = 1275 ron
Mai am de platit 1200 ron,adica 2 camere cu 4 adulti de vineri pe care ii virez saptamana viitoare (Def + nonLR deocamdata).
Multumesc!

Discovery 4
Defender 90
Mai Mult
10 Mai 2013 11:58 #624 de sean

Chronos a scris: Salutare tuturor !!!

Sunt Cristi din TM (Defender 110, TD5), caruia destinul i l-a scos in cale pe Nick, la timp pentru a afla de Marea Adunare.

Am inteles, dintr-o conversatie cu Nick de ieri, ca ar mai fi disponibila o camera dubla la Miruna.

O sa ma indrept spre banca curand, unde o sa depun banii pentru cazare si cina festiva.

Cazare camera dubla (joi,vineri,sambata) : 390 + cina festiva (2x85) : 170 . Total: 560

Daca cumva nu puteti confirma camera, va rog sa ma sunati in urmatoarea ora: 0729824567

Multumesc,

Cristi

Bine ai venit si bine ca te-a gasit Nick! :cheer:
Vezi ca mai sunt 2 cine (joi si vineri) si 2 pranzuri (vineri si sambata).

Discovery 4
Defender 90
Mai Mult
10 Mai 2013 12:08 #625 de DKW

DKW a scris: Pentru a evita balamucul de data trecuta, se poate centraliza nitel muzica dorita, si sa-mi parvina via CD/DVD? Sa aiba timp si lautarii sa invete melodiile, macar ordinea din playlist. :whistle:

P.S.: sau vreti muzica "ambientala" d-aia de ascult io? :evil:

Revin cu aceasta mica doleanta, poate asa evitam balamucul de data trecuta... :whistle:

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
Mai Mult
10 Mai 2013 12:13 #626 de Chronos
Merci de urari si de tentativa de ingrasare fortata :)))

Facem un compromis cu cinele. Am inteles ca o sa fie prelungite asa ca le adaug .

Cu cinele de joi si vineri +160 . Total 720
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
10 Mai 2013 12:15 #627 de Teddybear

Chronos a scris: Salutare tuturor !!!

Cazare camera dubla (joi,vineri,sambata) : 390 + cina joi,vineri (2x80): 160 + cina festiva (2x85) : 170 . Total: 720

Multumesc,

Cristi

Salut si bine ai venit printre noi!

Pentru doua persoane, cu intrare de joi (din 23), suma corecta este de 900 lei (ai uitat in calculul tau cele doua mese de pranz.
Camera se poate confirma/rezerva, conditia este sa faci plata cat mai curand, inainte de urmatoarea convorbire cu cei de la pensiune. (ramasesera 17 camere libere ieri din toate trei categoriile)

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
10 Mai 2013 12:25 - 10 Mai 2013 14:27 #628 de mardar

Teddybear a scris: O noua actualizare a situatiei:

[attachment=3716cazarimiruna17.jpg[/attachment]

55 de camere, aproape 60 de masini... o sa fie cam aglomerata parcarea aia :evil: :silly:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: AMR 18! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Sa speram ca vor fi 61 de masini.

AMR-ul il las pe seama lui teddybear
Last edit: 10 Mai 2013 14:27 by cristeaandm.
Mai Mult
10 Mai 2013 12:29 #629 de Chronos
Ca sa lamurim lucrurile...

Am conversat cu Marius despre asta, iar la matematica am fost tare in copilarie.
Nu vrem prinzurile, ceeace face ca suma de 720 sa fie cea corecta.
Corecteaza-ma daca gresesc...
Mai Mult
10 Mai 2013 13:21 #630 de mariusg

Chronos a scris: Ca sa lamurim lucrurile...

Am conversat cu Marius despre asta, iar la matematica am fost tare in copilarie.

Confirm.
Actualizare incasari:
09.05
Strugariu Alex 600 ron
4x4 Planet 1200 ron
Marian Georgescu 175 ron (nu stiu ce reprezinta)
10.05
hdracing 600 ron

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Mai Mult
10 Mai 2013 13:32 #631 de mariusg
Am un anunt de facut (o sa postez si in primul post):
Din discutiile cu proprietarii pensiunii (si pentru a nu exista alte discutii ulterioare in contradictoriu) ne-au asigurat ca nimeni nu v-a ramane flamand. Cinele sunt sub format bufet (autoservire), vor fi satisfacuti si cei mai exigenti clienti (vegetarieni, vegani, mofturosi, etc) prin simpla cerere a unui meniu preferential (bineinteles, daca se poate anunta din timp este perfect), pranzul este servit la masa (si se stabileste din seara anterioara), iar cina festiva este in format barbecue (sa speram ca ne permite vremea si tot asa pentru exceptii acestea se anunta din timp). NUMAI CA PRETUL RAMANE FERM. Adica noi iti oferim ce vrei tu sa mananci, tu mananci ce poti, ce vrei, ce iti place dar pretul il platesti pe cel stabilit. Bauturile care nu sunt cuprinse in meniul stabilit se platesc pe loc.
Nu vreau sa dau loc la interpretari gresite si nici sa am discutii interminabile, suntem aproape 120 de oameni si nu se poate gestiona altfel acest eveniment.
Va multumesc pentru intelegere.

Marius Gologan
Presedinte LROC

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Mai 2013 14:25 - 10 Mai 2013 14:37 #632 de Teddybear

mariusg a scris:

Chronos a scris: Ca sa lamurim lucrurile...

Confirm.
Actualizare incasari:
09.05
Strugariu Alex 600 ron
4x4 Planet 1200 ron
Marian Georgescu 175 ron (nu stiu ce reprezinta)
10.05
hdracing 600 ron

Suma de la Marian Georgescu ar putea reprezenta masa pentru o a doua persoana (170) plus comisionul bancar. Trebuie luat legatura cu el si intrebat.
In rest am facut actualizarile ce se cuvin.

Mai sunt disponibile 16 camere: 5 duble, 9 triple si 2 apartamente

@ Mardar:

AMR 13! :whistle:

Last edit: 10 Mai 2013 14:37 by Teddybear.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: mardar
  • mesterX
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Range Rover Sport 2.7
Mai Mult
10 Mai 2013 15:02 #633 de mesterX

mariusg a scris: Am un anunt de facut (o sa postez si in primul post):
Din discutiile cu proprietarii pensiunii (si pentru a nu exista alte discutii ulterioare in contradictoriu) ne-au asigurat ca nimeni nu v-a ramane flamand. Cinele sunt sub format bufet (autoservire), vor fi satisfacuti si cei mai exigenti clienti (vegetarieni, vegani, mofturosi, etc) prin simpla cerere a unui meniu preferential (bineinteles, daca se poate anunta din timp este perfect), pranzul este servit la masa (si se stabileste din seara anterioara), iar cina festiva este in format barbecue (sa speram ca ne permite vremea si tot asa pentru exceptii acestea se anunta din timp). NUMAI CA PRETUL RAMANE FERM. Adica noi iti oferim ce vrei tu sa mananci, tu mananci ce poti, ce vrei, ce iti place dar pretul il platesti pe cel stabilit. Bauturile care nu sunt cuprinse in meniul stabilit se platesc pe loc.
Nu vreau sa dau loc la interpretari gresite si nici sa am discutii interminabile, suntem aproape 120 de oameni si nu se poate gestiona altfel acest eveniment.
Va multumesc pentru intelegere.

Marius Gologan
Presedinte LROC

Dragi colegi,
Daca imi permiteti si mie doua cuvinte. Si eu am fost impotriva unor ...treburi. In mod normal nu as fi lasat de la mine, adica sa plec capul, dar, avand in vedere amploarea evenimentului, ca nu se gasesc locatii care sa poata gazdui un numar mare de participanti, care sa mai fie si ok ca amplasare, am acceptat partea cu mancarea...si eu tin regim controlat / cura de slabire, am 115 kg. la 1,82m ...dar ce sa fac :( , o sa fac o pauza ...ca doar nu am sa dau 80 lei pe o cina festiva ...sa mananc salata.

Nu ma pricep la masini !
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Mai 2013 15:21 #634 de Teddybear

mesterX a scris: .... am 115 kg. la 1,82m ...dar ce sa fac

Nu te mai lauda atata ca esti micutz :silly: : avem mai multi oameni "cu greutate" (pana si eu te depasesc) :whistle: :evil: :silly: :silly: :silly:

Mai Mult
10 Mai 2013 20:15 #635 de nick

DKW a scris:

DKW a scris: Pentru a evita balamucul de data trecuta, se poate centraliza nitel muzica dorita, si sa-mi parvina via CD/DVD? Sa aiba timp si lautarii sa invete melodiile, macar ordinea din playlist. :whistle:

P.S.: sau vreti muzica "ambientala" d-aia de ascult io? :evil:

Revin cu aceasta mica doleanta, poate asa evitam balamucul de data trecuta... :whistle:

Noi vrem ce asculti tu.
Sau daca vrei, un DVD cu albumele Iron Maiden ca or fi bune dupa 12 si trebe sa ne antrenam pentru 24 Iulie..

VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Mai 2013 20:23 #636 de Teddybear

nick a scris: Noi vrem ce asculti tu...

Nick, ai grija ce-ti doresti :evil: Daca pune DKW-u strict muzica pe care o asculta el... nu mai doarme nimeni pe o raza de 3 munti in jurul pensiunii... si restul au cosmaruri :silly: :whistle:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW, nick
Mai Mult
10 Mai 2013 20:27 #637 de nick
Am facut plata de 720 ron pentru Chronos(Cristi) din contul Ralucai din Raiffeisen-Cristi nu a reusit sa convinga fufele de la Unicredit TM sa ii ia banii.
Am scris pe descriere: Chronos-3 nopti+ cine 2 persoane.

VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
Mai Mult
10 Mai 2013 20:42 #638 de mariusg
Actualizari incasari azi:
Sean 2595 ron
Premium 1900 ron
Suma de 175 de la Marian Georgescu reprezinta masa pentru a2a persoana.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Mai 2013 20:56 #639 de Teddybear

mariusg a scris: Actualizari incasari azi:
Sean 2595 ron
Premium 1900 ron
Suma de 175 de la Marian Georgescu reprezinta masa pentru a2a persoana.

Am completat in situatie.

Mai Mult
10 Mai 2013 22:11 #640 de Chronos

nick a scris: Am facut plata de 720 ron pentru Chronos(Cristi) din contul Ralucai din Raiffeisen-Cristi nu a reusit sa convinga fufele de la Unicredit TM sa ii ia banii.
Am scris pe descriere: Chronos-3 nopti+ cine 2 persoane.

Multumesc mult.
Timp creare pagină: 0.118 secunde