logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
05 Apr 2013 18:52 - 10 Apr 2013 22:36 #501 de Teddybear
O sa fac aici o " sinteza" a tarifelor pentru usurarea calculelor (extras din primul post):
TARIFE DE CAZARE:
-49 camere duble (pat matrimonial) - 130 ron/noapte cu mic dejun inclus
-10 camere triple - 180 ron/noapte cu mic dejun inclus
-11 apartamente - 220 ron/noapte cu mic dejun inclus
(Pentru single inca nu avem pretul dar se va remedia cat de curand situatia.)
Ziua de cazare incepe la ora 14:00 si se termina la ora 11:00 (informatie luata de pe site-ul pensiunii). Insa nu este nici o problema daca vor exista persoane care ajung mai tarziu (unii chiar noaptea).

TARIFE DE MASA:
Pranz: 45 ron/persoana
Cina: 40 ron/persoana
Cina festiva: 85 ron/persoana

(Ce contine fiecare masa este postat pe prima pagina a acestui topic)
Sejurul incepe cu cina din seara sosirii si se termina cu micul dejun din ziua plecarii .

Cu privire la copii (tarifele care ii privesc), luati legatura cu MariusG sau cu mine pentru lamuriri suplimentare (PM sau telefon).

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Last edit: 10 Apr 2013 22:36 by Teddybear. Motiv: corectare.
Subiectul a fost încuiat.
Mai Mult
05 Apr 2013 21:16 #502 de Liviu-San
Din ce am inteles aseara la intalnire,copii pana in 7 ani nu platesc si beneficiaza de cele 15 invitatii la piscina.Daca gresesc,va rog sa ma corectati :tk
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
05 Apr 2013 23:31 #503 de Teddybear
O noua actualizare:

Si un exemplu de calcul, pe cele trei tipuri de camere:

P.S. Liviu, ai un PM

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Atașamente:
Mai Mult
10 Apr 2013 01:25 #504 de mardar
Vreau sa mai vin cu inca 2 persoane,mai sunt locuri in Miruna 2 ?
Mai Mult
10 Apr 2013 07:07 #505 de rokyng
Dragi organizatori ,

Cu parare de rau trebuie sa anunt retragerea mea de la aceasata intalnire. Au aparut ceva probleme de sanatate in familie si trebuie sa fiu in STAND BY permanent si aproape de casa. Daca se imbunateste situatia va voi contacta si daca vor mai fi locuri voi veni si eu .

Va multumesc
Mai Mult
10 Apr 2013 12:31 #506 de bullbar
Am o intrebare: in cazul in care ajung si eu, credeti ca as putea beneficia de facilitatile hotelului cu exceptia camerei? Adica sa stau si eu la piscina, la sala, sa pap...? ca de dormit eu dorm in masina.
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
10 Apr 2013 12:34 #507 de Alexey

bullbar a scris: Am o intrebare: in cazul in care ajung si eu, credeti ca as putea beneficia de facilitatile hotelului cu exceptia camerei? Adica sa stau si eu la piscina, la sala, sa pap...? ca de dormit eu dorm in masina.

Mare avantaj sa fi mic!

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Mai Mult
10 Apr 2013 12:48 #508 de bullbar

Alexey86 a scris:

bullbar a scris: Am o intrebare: in cazul in care ajung si eu, credeti ca as putea beneficia de facilitatile hotelului cu exceptia camerei? Adica sa stau si eu la piscina, la sala, sa pap...? ca de dormit eu dorm in masina.

Mare avantaj sa fi mic!

Alex, fii atent: cand eram mai tanar, eram renumit pentru sotiile pe care le faceam :lol: Te rog...nu ma provoca, pt ca n-ai conditia fizica sa ma prinzi si o sa te disper de viata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Daca nu pleci tu intr-o zi cu masina de pe sticle de lapte...sa mi zici tu mine "mihai vitezu" :silly: :silly:
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
10 Apr 2013 12:52 #509 de Alexey

bullbar a scris:

Alexey86 a scris:

Mare avantaj sa fi mic!

Alex, fii atent: cand eram mai tanar, eram renumit pentru sotiile pe care le faceam :lol: Te rog...nu ma provoca, pt ca n-ai conditia fizica sa ma prinzi si o sa te disper de viata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Daca nu pleci tu intr-o zi cu masina de pe sticle de lapte...sa mi zici tu mine "mihai vitezu" :silly: :silly:

Da ce am zis bree "ca mare avantaj sa fi mic". :cheer: :cheer: :cheer:
Eu nu am loc sa dorm in masina. :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Apr 2013 19:39 #510 de Teddybear

rokyng a scris: Dragi organizatori ,

Cu parare de rau trebuie sa anunt retragerea mea de la aceasata intalnire. Au aparut ceva probleme de sanatate in familie si trebuie sa fiu in STAND BY permanent si aproape de casa. Daca se imbunateste situatia va voi contacta si daca vor mai fi locuri voi veni si eu .

Va multumesc

Ne pare rau, sper sa se rezolve totusi favorabil pana atunci! Multa sanatate persoanei in cauza.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Apr 2013 19:40 - 10 Apr 2013 19:41 #511 de Teddybear

Mardar a scris: Vreau sa mai vin cu inca 2 persoane,mai sunt locuri in Miruna 2 ?

Mai sunt, da-mi PM cu amanuntele

La intrebarea asta poate sa-ti raspunda cel mai bine Marius (eventual discutati maine la intalnire)

Last edit: 10 Apr 2013 19:41 by Teddybear.
Mai Mult
10 Apr 2013 21:36 #512 de AlexStrugariu
Buna seara,

O mica intrebare pentru organizatori: s-a stabilit cumva un termen limita pentru efectuarea platii?

Numai bine!

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
Mai Mult
10 Apr 2013 21:47 #513 de mariusg
Noi (LROCR) in data de 22.04.2013 (conform contractului) trebuie sa facem plata a 30% din numarul locurilor de cazare ocupate pana la acel moment. In principiu cam asta este termenul. Ar fi bine sa va horarati pana atunci daca mergeti sau nu. Nu vom refuza nici dupa aceasta data platile si rezervarile (in limita locurilor disponibile).

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Mai Mult
10 Apr 2013 22:03 #514 de AlexStrugariu

mariusg a scris: Noi (LROCR) in data de 22.04.2013 (conform contractului) trebuie sa facem plata a 30% din numarul locurilor de cazare ocupate pana la acel moment. In principiu cam asta este termenul. Ar fi bine sa va horarati pana atunci daca mergeti sau nu. Nu vom refuza nici dupa aceasta data platile si rezervarile (in limita locurilor disponibile).

Multumesc mult pentru raspuns! Priceput.

Numai bine!

LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
Mai Mult
10 Apr 2013 22:12 #515 de tavy79

Teddybear a scris: O noua actualizare:

Si un exemplu de calcul, pe cele trei tipuri de camere:

P.S. Liviu, ai un PM

Cu scuze,daca gresesc dar Cina era 45 si pranz 40 si atunci altul e calculul.

Disco II Td5
Mai Mult
10 Apr 2013 22:14 #516 de mariusg
Teddy, aia mai ieftina este cina (40) si aia mai scumpa este pranzul (45) pentru ca are 2 feluri principale.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Apr 2013 22:23 - 10 Apr 2013 22:41 #517 de Teddybear

mariusg a scris: Teddy, aia mai ieftina este cina (40) si aia mai scumpa este pranzul (45) pentru ca are 2 feluri principale.

Imi cer scuze ca nu am pus si o "legenda"a simbolurilor:
MD=mic dejun
D= dejun (masa de pranz)
C=cina

Greseala majora este ca in ziua de 25 in loc de "cina" trebuia trecut "cina festiva" (CF)
O seara buna!

Last edit: 10 Apr 2013 22:41 by Teddybear. Motiv: corectare
Mai Mult
10 Apr 2013 22:32 #518 de tavy79

Teddybear a scris: O sa fac aici o " sinteza" a tarifelor pentru usurarea calculelor (extras din primul post):
TARIFE DE CAZARE:
Ziua de cazare incepe la ora 14:00 si se termina la ora 11:00 (informatie luata de pe site-ul pensiunii). Insa nu este nici o problema daca vor exista persoane care ajung mai tarziu (unii chiar noaptea).

TARIFE DE MASA:
Pranz: 40 ron /persoana
Cina: 45 ron/persoana

Sejurul incepe cu cina din seara sosirii si se termina cu micul dejun din ziua plecarii .

Cu privire la copii (tarifele care ii privesc), luati legatura cu MariusG sau cu mine pentru lamuriri suplimentare (PM sau telefon).

Eu am luat preturile de aici,dar daca cina o sa fie 40 atunci recalculez ptr mine.care o sa vin totusi din 23,

Disco II Td5
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
10 Apr 2013 22:35 #519 de Teddybear

tavy79 a scris:

Teddybear a scris: O sa fac aici o " sinteza" a tarifelor pentru usurarea calculelor (extras din primul post):
TARIFE DE CAZARE:

TARIFE DE MASA:
Pranz: 40 ron /persoana
Cina: 45 ron/persoana

Eu am luat preturile de aici,dar daca cina o sa fie 40 atunci recalculez ptr mine.care o sa vin totusi din 23,

Inca o data imi cer scuze, am verificat numai la poza cu exemplul de calcul care era corect. Voi modifica si postarea respectiva.

Mai Mult
10 Apr 2013 22:37 #520 de mariusg

Teddybear a scris:

mariusg a scris: Teddy, aia mai ieftina este cina (40) si aia mai scumpa este pranzul (45) pentru ca are 2 feluri principale.

Imi cer scuze ca nu am pus si o "legenda"a simbolurilor:
MD=mic dejun
D= dejun (masa de pranz)
C=cina

Greseala majora este ca in ziua de 24 in loc de "cina" trebuia trecut "cina festiva" (CF)
O seara buna!

Tedy, asta seara nu esti in apele tale. Exista o singura cina festiva si aceea este in seara de 25 mai 2013.

Timp creare pagină: 0.313 secunde