- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
nick a scris: -Cristi nu a reusit sa convinga fufele de la Unicredit TM sa ii ia banii.
Am avut si eu probleme de genul asta. Rezolvarea a venit de la o angajata "cu vechime" in banca: se completeaza un formular de depunere (care se ia de la casierie), motivul platii trebuie sa includa cuvantul magic "taxa" si problema e rezolvata. Eventual le aduceti aminte ca noi (clubul) avem o conventie incheiata cu banca in vederea incasarii sumelor reprezentand taxe, cotizatii, etc.
Unele chiar nu stiu sa lucreze...altele fug de completarea prea multor hartii.
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- AlexStrugariu
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 444
- Mulțumiri primite: 103
Teddybear a scris:
nick a scris: -Cristi nu a reusit sa convinga fufele de la Unicredit TM sa ii ia banii.
Am avut si eu probleme de genul asta. Rezolvarea a venit de la o angajata "cu vechime" in banca: se completeaza un formular de depunere (care se ia de la casierie), motivul platii trebuie sa includa cuvantul magic "taxa" si problema e rezolvata. Eventual le aduceti aminte ca noi (clubul) avem o conventie incheiata cu banca in vederea incasarii sumelor reprezentand taxe, cotizatii, etc.
Si pe mine m-au trimis la plimbare doamnele de la Unicredit Tiriac. Mi-au spus ca daca nu am un act de la Asociatie in baza caruia sa fac plata nu ma pot ajuta. A trebuit sa merg la Raiffeisen (banca mea) sa fac virament bancar... De-acum voi retine ce mi-ati zis.
LR Freelander Td4 Serengeti (manual), 2003 - "Freely"
LR Discovery 3 TDV6 S (auto), 2005 - "Disco"
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
mesterX a scris: Am achitat. ...dar e posibil sa ajunga LUNI ca se plimba banii intre doua banci.
Faza......am scris : "Avans MIRUNA" pe OP . functionarul ala de la banca m-a intrebat :
Cine-i Miruna?
Chiar va intereseaza?
Trebuie sa declarati in ce scop trimiteti banii.
Pai am spus "Avans Miruna" nu este de ajuns? Ciudate reguli mai aveti...ce va intereseaza de ce trimit eu banii...trimiteti si gata,dumneavoastra sunteti un comisionar...daca ziceam acolo bani de bautura dumneavoastra o sa verificati cum se cheltuie banii?
Nu trebuie sa va suparati, asa sunt regulile.
Regulile astea mai merg si schimbate...este o pensiune.
O alta curiozitate (la Unicredit, discutie cu casiera) :
Doresc sa depun niste bani in contul unui client al bancii dumneavoastra.
Daca este persoana juridica nu puteti depune decat cu factura sau proforma !
Nu am. Pai ce pot face?
Singura solutie e sa platiti din alta banca cu OP.
Asa ca am platit cu OP din B Transilvania in B Unicredit ....care erau usa in usa.ciudate si absurde mai sunt regulile bancare.
Eu va avertizasem
Nu ma pricep la masini !
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
AlexStrugariu a scris:
Teddybear a scris:
Si pe mine m-au trimis la plimbare doamnele de la Unicredit Tiriac. Mi-au spus ca daca nu am un act de la Asociatie in baza caruia sa fac plata nu ma pot ajuta. A trebuit sa merg la Raiffeisen (banca mea) sa fac virament bancar... De-acum voi retine ce mi-ati zis.
Prima plata am facut-o prin posta,dar nu e indicat tin banii cel putin 5 zile,acum am facut un cont personal si fac O.P. prin sistemul fastbanking care e destul de comod pot face plati din pat.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
chronos 720 ron
dorian 370 ron
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
- Postări: 979
- Mulțumiri primite: 252
nick a scris: Noi vrem ce asculti tu.
Sau daca vrei, un DVD cu albumele Iron Maiden ca or fi bune dupa 12 si trebe sa ne antrenam pentru 24 Iulie..
Baga-l la pachet, merge la antrenamente.
LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Nicolae Stefan 700 ron
Mackie 600 ron
Pencea Florian 600 ron
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
DKW a scris:
DKW a scris: Pentru a evita balamucul de data trecuta, se poate centraliza nitel muzica dorita, si sa-mi parvina via CD/DVD? Sa aiba timp si lautarii sa invete melodiile, macar ordinea din playlist.
P.S.: sau vreti muzica "ambientala" d-aia de ascult io?
Revin cu aceasta mica doleanta, poate asa evitam balamucul de data trecuta...
Multumim pentru oferta si sacrificiu si de data asta . Cred ca o sa improvizam ca si anul trecut . Pana la urma nu a fost rau asa-i?!
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
DKW a scris: Sa-nteleg ca tre' si microfoanele?
Lasam la aprecierea Domniei voastre ......da' dicstractia maxima la microfoane este cand vom incepe ragetul bahic de dimineata. Cristi iti multumim inca odata pt amabilitate. Nu te intreb cum te putem ajuta cu transportul lautarilor fiindca FOCA inca nu este gata .
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
thx a scris: Lasam la aprecierea Domniei voastre ......da' dicstractia maxima la microfoane este cand vom incepe ragetul bahic de dimineata. Cristi iti multumim inca odata pt amabilitate. Nu te intreb cum te putem ajuta cu transportul lautarilor fiindca FOCA inca nu este gata .
In principiu o sa le inghesui in Master, intra cam la fix.
Si un teaser.
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
nick a scris: AMR 6
Mai multe detalii in jurnalul meu de bord...adica : http://www.lroc.ro/index.php/forum/11-range-rover/3561-range-rover-sport-se-2-7-carnetelul-meu-de-notite?limit=20&start=60#10281
Nu ma pricep la masini !
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
Vad ca sa instalat tacerea pe aici,se apropie ziua intalnirii si nimeni nu mai zice nimic.
Pentru intalnirea de la Sambata,mai trebuie si alte lucruri? cum ar fi:drujba,sfoara,generator,etc.am urmarit o discutie de la o alta intalnire si am vazut cum va organizati atunci.
Daca da dati de veste.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Ides
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 39
- Mulțumiri primite: 3
How late and where are we expected to be on Friday?
I cross looked this topic, but I didn't see a program (or I overlooked).
Thanks,
Ides
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
good point, the program should be posted here; in summary, participants are welcomed as of Friday with no time limit ( some of us enlisted as of Thursday - with accomodation.
however, Friday evening will be the meeting point at the dinner place - Miruna 1
Saturday will be the 'challenge' day with a tour within the area and a playground where we will arrange a light off road trial.
same day we have the dinner outside (back in Miruna) with a fire and lots of drinks.
as previously experienced, some may feel free to go in individual groups for more offroad within the woods - not prohibited
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- Ides
- Deconectat
- New Member
-
- Postări: 39
- Mulțumiri primite: 3
KYK a scris: @Ides:
good point, the program should be posted here; in summary, participants are welcomed as of Friday with no time limit ( some of us enlisted as of Thursday - with accomodation.
however, Friday evening will be the meeting point at the dinner place - Miruna 1
Saturday will be the 'challenge' day with a tour within the area and a playground where we will arrange a light off road trial.
same day we have the dinner outside (back in Miruna) with a fire and lots of drinks.
as previously experienced, some may feel free to go in individual groups for more offroad within the woods - not prohibitedboth Saturday and Sunday.
So on Friday the is nothing planned but the dinner at evening?
Something planned for Sunday?
For me to know to arrange my shedule for work.
Also my dog is going to a shelter and I'm leaving Monday to Belgium, so again to arrange my work.
Best regards,
Ides
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Bara Ciprian 1050 ron
Marian Georgescu 175 ron -masa pt Claudia Burchel
Un program aproximativ ar fi (sa speram ca vremea ne lasa sa il parcurgem):
Data 25.05.2013
10:00 plecare de la hotel in grupuri de cate 10 masini, fiecare grup urmand sa aibe coordonator cate o persoana dintre cele care au fost la recunoastere
12:00 asamblarea grupului pe platou pentru poza de grup (se incearca filmarea dintr-o motoparapanta, doritorii vor putea face, contra cost, o plimbare cu motoparapanta)
14:00 masa de pranz inapoi la hotel
16:00 plecare din nou in traseu (trial, concurs troliere, etc)
20:00 cina festiva
Traseul pentru trial, concurs troliere va fi amenajat in 23-24.05.2013.
Am completat si in primul post.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)