- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Cazarea se face pe camere.Teddybear a scris:
Marius, ideea era ca Deadnoise va sta singur intr-o camera dubla: o plateste integral sau plateste cat pentru o camera single?mariusg a scris: Nu pot lamuri eu ce vrea fiecare. Cititi anuntul din nou daca nu ati inteles. Si cand spuneti o suma explicati cum ati calculat. Multumesc.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Corect.deadnoise a scris: In postul #492 am specificat faptul ca nu mai pot ajunge de joi. deci 260 cazare 2 nopti + 170 mesele = 430
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
cristeaandm a scris: La mine situatia sta in felul urmator.
o camera dubla cu pat matrimonial pentru Andrei, Mada, Andreea 2.5 ani - RRC de vineri seara in Miruna 3
o camera tripla (un pat matrimonial si unul simplu) Stefan, Dana, Mario 6 ani - RRS de vineri seara in Miruna 3
S-auzim de bine
Am facut si calculele:
cu sosire de vineri seara.
1. cemea dubla - (130x2)cazare+(40x2)cina vineri+(45x2)pranz sambata+(85x2)cina festiva = 600 lei
2. camera tripla - (180x2)cazare+(40x2)cina vineri+(45x2)pranz sambata+(85x2)cina festiva = 700 lei
Cat de curand posibil am sa fac si plata.
S-auzim de bine
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
870 lei
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Cristi Vidu 600 ron (inca nu stie daca vine de joi sau vineri dar a platit pentru vineri)
Markus taylor (scotian) 900 ron
Ruxandra Vlaicu 592 ron ( nu stiu cine este si cred ca s-au scazut comisioane din suma transferata)
Premium Auto 6533 ron contractul de sponsorizare
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
mariusg a scris: Actualizare incasari azi:
Cristi Vidu 600 ron (inca nu stie daca vine de joi sau vineri dar a platit pentru vineri)
Markus taylor (scotian) 900 ron
Ruxandra Vlaicu 592 ron ( nu stiu cine este si cred ca s-au scazut comisioane din suma transferata)
Premium Auto 6533 ron contractul de sponsorizare
Cred ca n-ai retinut bine numele, ar trebui sa fie vorba de Ruxandra Valcu, 2 persoane de vineri, prieteni de-ai lui Andrei Zincenco, si vor fi prezenti cu un Disco 1
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
25.04 Calin 870 ron
26.04 Teddy 900 ron
Nicky (race to bamako) nu mai poate veni la intalnire.
Teddy te rog actualizeaza lista.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
Nu ma pricep la masini !
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
E greseala mea...nu salvasem modificarea si nu am mai verificat. Am corectat.mesterX a scris: Nu stiu daca e important, reamintesc totusi, ca vad ca nu s-a modificat (nu ca m-ar deranja, dar sa nu fie vreo problema mai tarziu) Voi sosi din data de 24.
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
In data de 26.04.2013 (sambata) cineva ne-a depus in cont suma de 900 ron. Va rog dati-mi detalii.
Marius Iordache 3 camere duble, Teddy ai email.
Mai este un baiat (Marian Georgescu) cu care am vorbit azi la telefon pentru o camera dubla. Astept email.
Cine este Eugen J din lista lui Teddy?
Alex Strugariu mi-a dat pm, vine sigur si plateste dupa paste.
Marcel LR plateste in seara asta.
Mihail nu rapsunde la telefon, am vorbit cu el la telefon saptamana trecuta si zicea ca vine.
4x4 Planet plateste prin compensare dupa paste.
Cam atat momentan.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
mariusg a scris: Actualizari
In data de 26.04.2013 (sambata) cineva ne-a depus in cont suma de 900 ron. Va rog dati-mi detalii.
Marius Iordache 3 camere duble, Teddy ai email.
Mai este un baiat (Marian Georgescu) cu care am vorbit azi la telefon pentru o camera dubla. Astept email.
Cine este Eugen J din lista lui Teddy?
Alex Strugariu mi-a dat pm, vine sigur si plateste dupa paste.
Marcel LR plateste in seara asta.
Mihail nu rapsunde la telefon, am vorbit cu el la telefon saptamana trecuta si zicea ca vine.
4x4 Planet plateste prin compensare dupa paste.
Cam atat momentan.
- Am primit mail-ul, am completat in situatie, astept confirmarile
- Eugen J este un prieten de-al lui Sean
- Pentru plata de 900 ron nu ai nici un nume? (suma poate reprezenta o camera dubla pentru 2 persoane din data de 23... nu mai sunt multi pe lista cu caracteristicile astea
)
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Ignorati.mariusg a scris: In data de 26.04.2013 (sambata) cineva ne-a depus in cont suma de 900 ron. Va rog dati-mi detalii.
Actualizari incasari:
30.04.2013
Marcel LR -260 ron (doar cazarea, vrea sa manince la liber numai salata si verdeturi)
Ides -600 ron
Marius300 -1290 ron
Marian Georgescu -430 ron (vrea in aceeasi locatie cu Marius300)
Teddy ai detaliile pe emai, la fel si pentru Premium.
Mai trece pe Arno cu o camera dubla de vineri, ma intalnesc cu el joi de dimineata.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
Platesc vineri,sa nu ma taiati de pe lista,am intarziat din cauza unei rafuieli cu statul - cu deosebita mandrie anunt ca am (fost) infrant!
Discovery 4
Defender 90
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
mariusg a scris: Actualizari incasari:
30.04.2013
Marcel LR -260 ron (doar cazarea, vrea sa manince la liber numai salata si verdeturi)
Ides -600 ron
Marius300 -1290 ron
Marian Georgescu -430 ron (vrea in aceeasi locatie cu Marius300)
Teddy ai detaliile pe emai, la fel si pentru Premium.
Mai trece pe Arno cu o camera dubla de vineri, ma intalnesc cu el joi de dimineata.
Am facut actualizarile necesare. dupa calculele ar mai fi disponibile 12 camere duble si 12 camere triple in momentul asta
Exact asa am trecut si eu in situatie. De scos, eu nu te scot...dar trebe sa vorbesti cu Dom' Presedinte... el e jupanul la capitolul astasean a scris: Eu am 2 cam. duble cu cate 2 adulti de vineri (Doru si varu') si 2 apartamente de joi cu 4 adulti si un kinder platitor (eu si Eugen J.),in total 3795 ron.
Platesc vineri,sa nu ma taiati de pe lista,am intarziat din cauza unei rafuieli cu statul - cu deosebita mandrie anunt ca am (fost) infrant!![]()
![]()
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
liviu visan a scris: @teddybear.....AMR......ai uitat?????
Nope! Apare si ala cand apare situatia actualizata
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
(am rugamintea sa verificati daca ce este in tabel este corect si sa-mi semnalati orice inadvertenta. Multumesc)
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)