- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
liviu visan a scris: Va salut cu respect!
Abia acum am reusit sa-mi refac contul(multumesc Andrei) si vreau sa particip si eu la intalnire
Salut Liviu, fati si tu o prezentare aici:http://www.lroc.ro/index.php/forum/6-prezentarea-membrilor-forumului/11-topic-unic-de-prezentare-a-membrilor
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
liviu visan a scris: Gata,problema rezolvata!
Salut si bine ai venit!
E doar o parte din problema rezolvata: citeste si tu topicul asta sa te lamuresti "ce, unde, cat si cum" iar dupa aia ne spui tot aici solicitarea ta completa (numar de persoane, perioada exacta, ce tip de camera).Si, n-ar strica sa vii la una din aintalnirile noastre sa te cunoastem
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Daca n-ai nimic impotriva, vei avea o camera in Miruna 3 unde mai sunt copiiliviu visan a scris: Am citit tot topical si intentionez sa vin de vineri,cu sotia si una din fetite(4ani).As vrea o camera dubla,unde este mai putin zgomot,sa poata sotia sa culce copilul. In rest,nu sunt pretentios,ma supun majoritatii.Poate ajung la intalnirea de maine!
In rest am notat preferintele, va aparea curand lista actualizata.
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
Unde va intalniti joia, ca eu inca mai caut sa descopar topicurile din forum :tk
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
liviu visan a scris: nu,nu am nimic impotriva,dimpotriva...
Unde va intalniti joia, ca eu inca mai caut sa descopar topicurile din forum :tk
Ne vedem la restaurant Miorita pavilion H, ora 18.00.
http://www.lroc.ro/index.php/forum/55-actiuni-ale-clubului/4495-intalniri-lr-bucuresti
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
1apartament 220 ron x 2(nopti) = 440 ron
pranz 4(persoane) x 45 x 2(zile) = 360ron
cina 4(persoane) x 40 x 1(zile) = 160ron
cina f.4(persoane) x 85 x 1(zile) = 340ron
Total = 1.300ron
Este corect calculul meu?
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
Deci, trebuie sa platim pana in 19 Apr.: cazarea toata+ cina vineri+pranz sambata + cina festiva sambata?
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- deadnoise
-
- Deconectat
- Junior Member
-
- Postări: 85
- Mulțumiri primite: 2
Land Rover Discovery 2 TD5 '99
Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare
Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
deadnoise a scris: Salut. La mine s-a schimbat putin situatia. Voi fi doar cu +2 in loc de +3, de vineri in loc de joi si daca se poate sa schimb ap. cu o camera tripla in miruna 1
Ok, o sa fac modificarile.
@all: s-a eliberat un apartament in Miruna 1
O sa apara la urmatoarea actualizare.
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Daca vi din data de 24 ai un singur pranz. Am actualizat primul post cu mentiunea ca sejurul incepe cu cina din ziua sosirii si se incheie cu micul dejun si ziua plecarii.Mardar a scris: Eu incerc sa fac calculele pentru 4 adulti din data de 24:
1apartament 220 ron x 2(nopti) = 440 ron
pranz 4(persoane) x 45 x 2(zile) = 360ron
cina 4(persoane) x 40 x 1(zile) = 160ron
cina f.4(persoane) x 85 x 1(zile) = 340ron
Total = 1.300ron
Este corect calculul meu?
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
mariusg a scris: Daca vi din data de 24 ai un singur pranz. Am actualizat primul post cu mentiunea ca sejurul incepe cu cina din ziua sosirii si se incheie cu micul dejun si ziua plecarii.
Am mai facut eu o corectie la numarul de apartamente disponibile: sunt numai 11 asa cum ne-a confirmat si patronul la ultima intalnire.
- sierrafery
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 812
- Mulțumiri primite: 228
Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
Tocmai, ca sunt single, 4 la numar! Si, cum esti singurul care a solicitat asa ceva, am lasat la alegerea ta (cand vei ajunge acolo), in care cladire vei vrea sa stai (mai ales ca nu am aflat repartizarea single-urilor pe cladiri). Nu-ti face probleme ca nu ramai tocmai tu pe dinafarasierrafery a scris: Eu nu ma regasesc niciunde in tabelul cu camerele.... am zis ca iau camera dubla fara probleme daca single nu sunt
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
Nu.nick a scris: Presupun ca cei ce venim de joi vom manca joi seara, vineri la pranz a la carte?
Deci, trebuie sa platim pana in 19 Apr.: cazarea toata+ cina vineri+pranz sambata + cina festiva sambata?
Cei ce vin de joi platesc exact cat stau si mananca. Meniurile sunt aceleasi ca pret si daca vii cu 1 zi mai devreme. Daca vrei ala carte iesi in pierdere (vezi meniul filmat).
- sierrafery
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 812
- Mulțumiri primite: 228
Teddybear a scris:
Tocmai, ca sunt single, 4 la numar! Si, cum esti singurul care a solicitat asa ceva, am lasat la alegerea ta (cand vei ajunge acolo), in care cladire vei vrea sa stai (mai ales ca nu am aflat repartizarea single-urilor pe cladiri). Nu-ti face probleme ca nu ramai tocmai tu pe dinafarasierrafery a scris: Eu nu ma regasesc niciunde in tabelul cu camerele.... am zis ca iau camera dubla fara probleme daca single nu sunt
am inteles sa traiti
Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
1) sa ne puneti o lista de preturi actualizata (ca sa nu o mai cautam....
sau
2) O lista cu participantii si cati bani tre sa vireze fiecare.
A doua varianta ....e mai convenabila pentru noi.....dar nu si pentru organizatori
Si....poate ca nu am "prins" eu, dar cazarea incepe de la ora..... Deci cand ar fi indicat sa se ajunga, avand in vedere ca venim de la distante diferite.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)