logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
03 Apr 2013 17:17 #481 de Alexey

liviu visan a scris: Va salut cu respect!

Abia acum am reusit sa-mi refac contul(multumesc Andrei) si vreau sa particip si eu la intalnire

Salut Liviu, fati si tu o prezentare aici:http://www.lroc.ro/index.php/forum/6-prezentarea-membrilor-forumului/11-topic-unic-de-prezentare-a-membrilor

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Subiectul a fost încuiat.
Mai Mult
03 Apr 2013 17:51 #482 de Liviu-San
Gata,problema rezolvata!
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
03 Apr 2013 18:05 #483 de Teddybear

liviu visan a scris: Gata,problema rezolvata!

Salut si bine ai venit!
E doar o parte din problema rezolvata: citeste si tu topicul asta sa te lamuresti "ce, unde, cat si cum" iar dupa aia ne spui tot aici solicitarea ta completa (numar de persoane, perioada exacta, ce tip de camera).Si, n-ar strica sa vii la una din aintalnirile noastre sa te cunoastem ;) (si sa-ti vedem si masina :whistle: )

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
03 Apr 2013 23:18 #484 de Liviu-San
Am citit tot topical si intentionez sa vin de vineri,cu sotia si una din fetite(4ani).As vrea o camera dubla,unde este mai putin zgomot,sa poata sotia sa culce copilul. In rest,nu sunt pretentios,ma supun majoritatii.Poate ajung la intalnirea de maine!
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
03 Apr 2013 23:30 #485 de Teddybear

liviu visan a scris: Am citit tot topical si intentionez sa vin de vineri,cu sotia si una din fetite(4ani).As vrea o camera dubla,unde este mai putin zgomot,sa poata sotia sa culce copilul. In rest,nu sunt pretentios,ma supun majoritatii.Poate ajung la intalnirea de maine!

Daca n-ai nimic impotriva, vei avea o camera in Miruna 3 unde mai sunt copii ;)
In rest am notat preferintele, va aparea curand lista actualizata.

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
04 Apr 2013 00:09 #486 de Liviu-San
nu,nu am nimic impotriva,dimpotriva... ;)
Unde va intalniti joia, ca eu inca mai caut sa descopar topicurile din forum :tk
  • Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
04 Apr 2013 00:12 #487 de Alexey

liviu visan a scris: nu,nu am nimic impotriva,dimpotriva... ;)
Unde va intalniti joia, ca eu inca mai caut sa descopar topicurile din forum :tk

Ne vedem la restaurant Miorita pavilion H, ora 18.00.
http://www.lroc.ro/index.php/forum/55-actiuni-ale-clubului/4495-intalniri-lr-bucuresti

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
04 Apr 2013 00:13 - 04 Apr 2013 00:15 #488 de Teddybear
Actualizarile zilei de azi:

Atașamente:
Last edit: 04 Apr 2013 00:15 by Teddybear.
Mai Mult
04 Apr 2013 15:55 #489 de mariusg
S-a actualizat primul post cu toate detaliile necesare. Se pot face platile de azi.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Mai Mult
04 Apr 2013 17:51 #490 de mardar
Eu incerc sa fac calculele pentru 4 adulti din data de 24:

1apartament 220 ron x 2(nopti) = 440 ron
pranz 4(persoane) x 45 x 2(zile) = 360ron
cina 4(persoane) x 40 x 1(zile) = 160ron
cina f.4(persoane) x 85 x 1(zile) = 340ron
Total = 1.300ron

Este corect calculul meu?
Mai Mult
04 Apr 2013 18:53 #491 de nick
Presupun ca cei ce venim de joi vom manca joi seara, vineri la pranz a la carte?
Deci, trebuie sa platim pana in 19 Apr.: cazarea toata+ cina vineri+pranz sambata + cina festiva sambata?

VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
Mai Mult
04 Apr 2013 21:47 #492 de deadnoise
Salut. La mine s-a schimbat putin situatia. Voi fi doar cu +2 in loc de +3, de vineri in loc de joi si daca se poate sa schimb ap. cu o camera tripla in miruna 1

Land Rover Discovery 2 TD5 '99
Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare
Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
04 Apr 2013 22:09 #493 de Teddybear

deadnoise a scris: Salut. La mine s-a schimbat putin situatia. Voi fi doar cu +2 in loc de +3, de vineri in loc de joi si daca se poate sa schimb ap. cu o camera tripla in miruna 1

Ok, o sa fac modificarile.

@all: s-a eliberat un apartament in Miruna 1
O sa apara la urmatoarea actualizare.

Mai Mult
05 Apr 2013 12:29 #494 de mariusg

Mardar a scris: Eu incerc sa fac calculele pentru 4 adulti din data de 24:

1apartament 220 ron x 2(nopti) = 440 ron
pranz 4(persoane) x 45 x 2(zile) = 360ron
cina 4(persoane) x 40 x 1(zile) = 160ron
cina f.4(persoane) x 85 x 1(zile) = 340ron
Total = 1.300ron

Este corect calculul meu?

Daca vi din data de 24 ai un singur pranz. Am actualizat primul post cu mentiunea ca sejurul incepe cu cina din ziua sosirii si se incheie cu micul dejun si ziua plecarii.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: mardar
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
05 Apr 2013 14:25 #495 de Teddybear

mariusg a scris: Daca vi din data de 24 ai un singur pranz. Am actualizat primul post cu mentiunea ca sejurul incepe cu cina din ziua sosirii si se incheie cu micul dejun si ziua plecarii.

Am mai facut eu o corectie la numarul de apartamente disponibile: sunt numai 11 asa cum ne-a confirmat si patronul la ultima intalnire.

Mai Mult
05 Apr 2013 15:19 - 05 Apr 2013 15:20 #496 de sierrafery
Eu nu ma regasesc niciunde in tabelul cu camerele.... am zis ca iau camera dubla fara probleme daca single nu sunt

Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci :)
Last edit: 05 Apr 2013 15:20 by sierrafery.
  • Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
05 Apr 2013 15:33 #497 de Teddybear

sierrafery a scris: Eu nu ma regasesc niciunde in tabelul cu camerele.... am zis ca iau camera dubla fara probleme daca single nu sunt

Tocmai, ca sunt single, 4 la numar! Si, cum esti singurul care a solicitat asa ceva, am lasat la alegerea ta (cand vei ajunge acolo), in care cladire vei vrea sa stai (mai ales ca nu am aflat repartizarea single-urilor pe cladiri). Nu-ti face probleme ca nu ramai tocmai tu pe dinafara ;)

Mai Mult
05 Apr 2013 15:42 #498 de mariusg

nick a scris: Presupun ca cei ce venim de joi vom manca joi seara, vineri la pranz a la carte?
Deci, trebuie sa platim pana in 19 Apr.: cazarea toata+ cina vineri+pranz sambata + cina festiva sambata?

Nu.
Cei ce vin de joi platesc exact cat stau si mananca. Meniurile sunt aceleasi ca pret si daca vii cu 1 zi mai devreme. Daca vrei ala carte iesi in pierdere (vezi meniul filmat).

Mai Mult
05 Apr 2013 15:54 #499 de sierrafery

Teddybear a scris:

sierrafery a scris: Eu nu ma regasesc niciunde in tabelul cu camerele.... am zis ca iau camera dubla fara probleme daca single nu sunt

Tocmai, ca sunt single, 4 la numar! Si, cum esti singurul care a solicitat asa ceva, am lasat la alegerea ta (cand vei ajunge acolo), in care cladire vei vrea sa stai (mai ales ca nu am aflat repartizarea single-urilor pe cladiri). Nu-ti face probleme ca nu ramai tocmai tu pe dinafara ;)

am inteles sa traiti :) ... si din cauza ca-s cam incet la minte in perioada asta cati bani tre sa virez in contul LROC pentru asta?

Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci :)
Mai Mult
05 Apr 2013 17:54 #500 de Calin
Poate ar fi bine ori:
1) sa ne puneti o lista de preturi actualizata (ca sa nu o mai cautam.... :P ) si sa ne putem calcula fiecare banii.
sau
2) O lista cu participantii si cati bani tre sa vireze fiecare.
A doua varianta ....e mai convenabila pentru noi.....dar nu si pentru organizatori B)

Si....poate ca nu am "prins" eu, dar cazarea incepe de la ora..... Deci cand ar fi indicat sa se ajunga, avand in vedere ca venim de la distante diferite.
Timp creare pagină: 0.173 secunde