logo lroc

Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)

Mai Mult
27 Mar 2013 21:08 #461 de thx
Sincer , si mie mi se pare cam scump insa nu am inteles daca la pileala este all inclusive , adica , carafele alea se vor goli intr-una si nu as vrea sa vad un ospatar care sa-mi zica ...Domnu' nu mai avem vin...poate maine si sa va mai zic ceva , aduceti-va aminte la Paltinis si la Mierea cand pe 2-4 dimineata am comandat de mancare ....

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Subiectul a fost încuiat.
Mai Mult
27 Mar 2013 21:13 #462 de mariusg
Cinele in principiu vor fi servite ca bufet (adica autoservire), asta pentru a putea sa stam mai mult. Daca asteptam sa ne serveasca ei s-ar putea sa dureze foarte mult si la un moment dat sa ne expedieze ca trebuie sa stranga. Eu asa m-am gandit. La pranz ne vor servi la masa. E bine ca orice idee de-a voastra imi da idei de negocieri.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Mai Mult
27 Mar 2013 21:21 #463 de thx

mariusg a scris: Cinele in principiu vor fi servite ca bufet (adica autoservire), asta pentru a putea sa stam mai mult. Daca asteptam sa ne serveasca ei s-ar putea sa dureze foarte mult si la un moment dat sa ne expedieze ca trebuie sa stranga. Eu asa m-am gandit. La pranz ne vor servi la masa. E bine ca orice idee de-a voastra imi da idei de negocieri.

Perfect. Ca argument pt negociere trebuie adus in prim plan numarul de platitori si ar mai putea sa lase si ei intrarea la piscina libera , macar intr-o seara.

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Mai Mult
27 Mar 2013 21:24 #464 de mariusg

thx a scris:

mariusg a scris: Cinele in principiu vor fi servite ca bufet (adica autoservire), asta pentru a putea sa stam mai mult. Daca asteptam sa ne serveasca ei s-ar putea sa dureze foarte mult si la un moment dat sa ne expedieze ca trebuie sa stranga. Eu asa m-am gandit. La pranz ne vor servi la masa. E bine ca orice idee de-a voastra imi da idei de negocieri.

Perfect. Ca argument pt negociere trebuie adus in prim plan numarul de platitori si ar mai putea sa lase si ei intrarea la piscina libera , macar intr-o seara.

Mai bine intr-o noapte....

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
27 Mar 2013 22:34 #465 de cristeaandm
Ca idee suntem in zona de postare publica. Oricine poate citi ce se scrie aici.

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Mai Mult
27 Mar 2013 22:36 #466 de mariusg

cristeaandm a scris: Ca idee suntem in zona de postare publica. Oricine poate citi ce se scrie aici.

S-auzim de bine

Am reusit. Am mutat. Revenim dupa duminica.

Mai Mult
27 Mar 2013 23:19 #467 de tavy79
Daca tatal meu a terminat discutiile legate de aceasta tema eu imi voi permite sa mai postez pe aceasta tema deoarece aceste discutii il pot ajuta pe Marius in cazul in care sunt constructive nu sa vorbim de birturile de la coltul blocurilor care sincer nu-si au locul in acest gen de discutii.
Banuiesc ca fiecare de aici a avut ocazia sa mearga in diferite locatii in tara sau nu si sa dea bani mai multi sau mai putini in functie de oferta negociata sejurului respectiv.
Daca vorbim de zona nu putem spune ca e cea mai tare zona si merita bani mai multi decat in mod normal mai ales ca este extrasezon (pe site-ul lor se lauda cu partia de langa ei). Puteti vedea Arieseni, ce inseamna preturi sezon si extrasezon, sau Straja.
Legat de SPA si eu sunt de acord ca macar o zi poate sa fie liber.
Legat de cina festiva se discuta si de varianta ceaune sau protap, facute normal de propietar si gustare campeneasca. Sunt intruniri moto unde se face vitel la protap si e moca, ajung banii sponsorilor pentru mici, bere si vitel la protap (care trebuie pus la incins de pe la ora 4 am), si sponsorii nu sunt multi si darnici.
Sa nu uitam ca este intrunirea anuala LROC si cred ca toti ar dori sa vina, dar e bine sa se gaseasca un pret corect care sa nu fie factorul decisiv in a veni sau nu. Din punctul meu de vedere stelele nu imi spun mare lucru. Intre 3 si 4 stele se confunda foarte usor conditiile.
Oricum ar fi, sunt sigur ca in final va iesi pretul corect sau pe acolo pentru asemenea iesire, exact cum a fost si anul trecut.
Subscriu la varianta ca cei ce se ocupa de organizare sa acceseze banii din contul lroc pentru delegatiile in interesul LROC.

Rezumat: Pana una alta locatia deja s-a stabilit ca majoritatea a fost de acord cu ea. Mai raman de negociat conditiile/preturile:

- SPA
- mesele pranz/seara + masa festiva

Daca mai e ceva ce cred ca-l poate ajuta pe Marius voi mai adauga.

Seara buna tuturor!

Disco II Td5
Mai Mult
27 Mar 2013 23:52 #468 de sierrafery
Eu nu as vrea sa comentez de preturi ca implica prea multe elemente necunoscute mie referitoare la calitate si cantitate...la faza asta am incredere totala in organizatori...ca sfat "batranesc" spun doar atat: nu e bine sa-l superi pe cel care-ti aduce mancarea sau pe cel pe care'l lasi singur pe langa peria ta de dinti ;) . In rest , Hai noroc

Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci :)
Mai Mult
28 Mar 2013 09:32 #469 de sean

thx a scris: Sincer , si mie mi se pare cam scump insa nu am inteles daca la pileala este all inclusive , adica , carafele alea se vor goli intr-una si nu as vrea sa vad un ospatar care sa-mi zica ...Domnu' nu mai avem vin...poate maine si sa va mai zic ceva , aduceti-va aminte la Paltinis si la Mierea cand pe 2-4 dimineata am comandat de mancare ....

Ai pus punctul pe "I" ca intotdeauna vis-a-vis de pileala! :lol: :lol:
Daca e la liber pretul e chiar ok.
Dorian,ziceai ceva de un pahar-doua - ai rabdare sa ne cunosti in astfel de situatii - cred ca gena englezeasca a bautului se ia de la masina la proprietar (nu ca noi ca natie am duce lipsa de asa ceva)! :lol: :lol: :whistle:
Ferry,foarte pertinent "sfatul batranesc".

PS
Negocierea e ceva firesc in relatiile comerciale dar cand e impinsa la extrem,(scopul fiind obtinerea unui pret cat mai mic si nu cel mai bun raport calitate-pret) nu e ok.
Eu spre exemplu,cand am un client care tine mortis sa-i fac ceva pe 2 bani ori il refuz,ori subtiez materialele! :whistle:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dorian
  • cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
01 Apr 2013 11:03 #470 de cristeaandm
Am fost duminica acolo cu @MariusG, cand v-a intra el va va povesti ce si cum.

Pana atunci eu ma ocup de problemele de gazeta, filme si poze :P

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Mai Mult
01 Apr 2013 11:12 #471 de sean
Arata promitator!
M-am speriat doar de mistretul ala,cred ca-mi iau si pusca! :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
  • cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
01 Apr 2013 11:19 #472 de cristeaandm

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"
  • cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
Mai Mult
01 Apr 2013 11:20 - 01 Apr 2013 11:21 #473 de cristeaandm

sean a scris: Arata promitator!

Eu ii facem poza, si credema ca aveam un sentiment, ciudat, de frica, naspa situatie, nu stiu cum o fi pe reale, dar sper sa nu aflu vreodata.

S-auzim de bine

D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Last edit: 01 Apr 2013 11:21 by cristeaandm.
Mai Mult
01 Apr 2013 11:33 #474 de sean
"Pe reale" e mult mai tare,frica e pe ultimul plan.
Cine l-a impaiat l-a intins prea tare (are forma de "Marele Alb"),eu nu am vazut mistret sa arate asa,in realitate e cu totul altfel conformat.

Discovery 4
Defender 90
Mai Mult
01 Apr 2013 11:34 #475 de godwishu

sean a scris: Arata promitator!

Mai bine niste sageti de darts !! :lol:

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
Mai Mult
01 Apr 2013 16:12 #476 de mariusg
Da deci ultimele stiri in privinta tarifelor.
Nu am reusit sa modific nimic cu patronul in privinta preturilor la mancare. Nu am insistat mult pentru ca, vorba unora, nu este bine sa te certi cu cel care iti face de mancare. Am comparat (puteti sa faceti si voi din filmare) doar preturile din meniu cu oferta noastra si intr-adevar sunt mai mici in oferta. In privinta bauturii, carafa de vin de vin este de 500 ml, vinul varsat alb/negru este 15 ron/litru, are din belsug, ne va aloca o cantitate in fiecare seara pe care o vom achita a 2 a zi in functie de cat am baut. Dupa ora 23-24 ne putem retrage in crama de la subsol unde timpul nu este limitat, sau daca este frumos putem sta si afara. Am obtinut doar 15 abonamente gratuite acces la piscina. In privinta cantitatii de mancare, am fost asigurat ca nimeni nu o sa ramana flamand, sau daca o sa vrea o portie in plus aceasta va fi gratis. In fiecare seara se vor stabili meniurile (felurile de baza) pentru ziua urmatoare si se vor contoriza. Se vor face 2 feluri de baza (presupun porc/vita si pui) pentru a multumi pe toata lumea. Vor exista si meniuri ala carte dar in proportie limitata.
Urmeaza sa centralizez si sa refac anuntul intalnirii cu toate detaliile pentru a-l posta pe toate site-urile.
Tinem aproape.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
01 Apr 2013 18:07 #477 de Teddybear

mariusg a scris: Da deci ultimele stiri in privinta tarifelor.
Nu am reusit sa modific nimic cu patronul in privinta preturilor la mancare. Nu am insistat mult pentru ca, vorba unora, nu este bine sa te certi cu cel care iti face de mancare. Am comparat (puteti sa faceti si voi din filmare) doar preturile din meniu cu oferta noastra si intr-adevar sunt mai mici in oferta. In privinta bauturii, carafa de vin de vin este de 500 ml, vinul varsat alb/negru este 15 ron/litru, are din belsug, ne va aloca o cantitate in fiecare seara pe care o vom achita a 2 a zi in functie de cat am baut. Dupa ora 23-24 ne putem retrage in crama de la subsol unde timpul nu este limitat, sau daca este frumos putem sta si afara. Am obtinut doar 15 abonamente gratuite acces la piscina. In privinta cantitatii de mancare, am fost asigurat ca nimeni nu o sa ramana flamand, sau daca o sa vrea o portie in plus aceasta va fi gratis. In fiecare seara se vor stabili meniurile (felurile de baza) pentru ziua urmatoare si se vor contoriza. Se vor face 2 feluri de baza (presupun porc/vita si pui) pentru a multumi pe toata lumea. Vor exista si meniuri ala carte dar in proportie limitata.
Urmeaza sa centralizez si sa refac anuntul intalnirii cu toate detaliile pentru a-l posta pe toate site-urile.
Tinem aproape.

O singura completare aici: in pretul cinei festive este inclusa si o carafa de vin de 500ml de persoana. Peste aceasta cantitate se pun la dispozitie unul sau doua bidoane de vin (dupa cerinta) care se vor achita a doua zi in functie de consum.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Mai Mult
01 Apr 2013 21:41 #478 de mardar

Teddybear a scris:

mariusg a scris: Da deci ultimele stiri in privinta tarifelor.
Tinem aproape.

O singura completare aici: in pretul cinei festive este inclusa si o carafa de vin de 500ml de persoana. Peste aceasta cantitate se pun la dispozitie unul sau doua bidoane de vin (dupa cerinta) care se vor achita a doua zi in functie de consum.

Partea mea de bautura o cedez,cui vrea..........
Atașamente:
Mai Mult
01 Apr 2013 21:46 #479 de KYK
oameni buni,omul sfinteste locul, important e ca sintem intre noi si asta conteaza !

locatia are cateva elemente esentiale : e mare, utilata, centrala,intr-un ambient placut si chiar arata bine.
eu unul sint incantat si abia astept recunoasterea.
nu stiu cine a gasit-o insa Miruna e EXACT ce trebuie, multumiri apasilor care au verificat locatia si au impartasit impresii,imagini si restul. negocierea fu buna, hai sa ne concentram la organizare traseu,samd !
picurand !

DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx
Mai Mult
03 Apr 2013 16:20 #480 de Liviu-San
Va salut cu respect!

Abia acum am reusit sa-mi refac contul(multumesc Andrei) si vreau sa particip si eu la intalnire
Timp creare pagină: 0.176 secunde