- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
Vinul/apa/afinata sunt la discretie si sunt foarte bune.
Mai ramane sa vedem cum putem controla cat se ofera in acel bufet suedez pentru fiecare persoana.
PS: Cum am zis mai demult-fara mititei.
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
Stai sa scriu mai apasat, sa se vada mai bine
Propun sa ascultam mai multe pareri.
Nu ma pricep la masini !
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
sean a scris: Varianta cu plecatul in transhumanta dupa mancare nu e viabila pentru ca nu e usor sa hranesti un grup asa de mare.
Daca se mai poate negocia ceva ar fi ok,daca nu asta e,ne pregatim fizic si psihic pentru lupta cea mare cu sticlele si farfuriile astfel incat sa nu iesim "in pierdere"!![]()
Florin eu am fost Valentine's day sau cum draqu io zice si am fost forte multumit de cina festiva, si din cate stiu eu si cei care au fost cu mine au fost al fel de multumiti.
Sunt niste probleme, dar sunt minore si le vom discuta la recunoastere.
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
mesterX a scris: Propun sa ascultam mai multe pareri.
Stai sa scriu mai apasat, sa se vada mai bine
Propun sa ascultam mai multe pareri.
Daca tot ai propus, nu vrei sa ne spui si parerea ta.
Cum ai organiza tu, ce ar trebui sa includa meniul.
Cu stima Alexey.
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
Meniul este indestulator, oricum copii nu ar trebui sa ii socotim ca numar la cina festiva.
Daca si Alex zice ca nu a putut manca tot................
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
Eu doar spun cand ma deranjeaza ceva, nu obisnuiesc sa tac si sa inghit. DAR, ma supun majoritatii si nu mai comentez dupa ce majoritatea s-a exprimat.
Nu ma pricep la masini !
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
Cativa-se stiu ei-nu s-au saturat cu portia si au mai comandat extra.
Aici am vazut ca se aduc permanent carafe pline de vin si apa.
Daca platoul/bufet suedez este ca de Valentine's e foarte consistent si putini vor apuca sa mance si felurile suplimentare
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
mesterX a scris: Chiar nu ma pricep pentru ca nu activez in domeniu. Dar l-as ruga pe colegul Codru sa ne spuna cateva cuvinte.(sau daca mai avem coleg in domeniu) Referitor la preturi...meniu etc.
Eu doar spun cand ma deranjeaza ceva, nu obisnuiesc sa tac si sa inghit. DAR, ma supun majoritatii si nu mai comentez dupa ce majoritatea s-a exprimat.
Ai dreptate si ii ok sa iti spui parerea, eu am vrut sa spun ca toti ne dam cu parerea si doar cativa se implica.
Referitor la Codru el a venit cu o propune sa ne faca ceva de mancare, dar este exclus din punctul de vedere al domnilor propietari de pensiune.
Parerea mea este ca preturile sunt ok, noi ne dorim preturi de cantina si condiiti de 5 stele, ca doar asa ii la romani.
Cu stima Alexey.
- Calin
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Find...DISCOVERY !
- Postări: 311
- Mulțumiri primite: 97
Insa eu stiu ca nu e usor sa organizezi asa intalnire...........felicitari si multumiri organizatorilor !!!!!!!
Sunt convins ca vor alege cea mai buna varianta.
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
Multumesc mariusg !
Vreau doar sa spun ca poate ar trebui ascultate mai multe pareri, poate eu exagerez. Chiar nu vreau sa te duci sa incerci sa negociezi ca am zis eu. Daca e o hotarare comuna, ok, daca nu lasa-le asa.
Nu ma pricep la masini !
- cristeaandm
-
- Deconectat
- Administrator
-
- Din prea multa dragoste pentru Land Rover
- Postări: 3002
- Mulțumiri primite: 584
Dreptul sa va exprimati opiniile nu a fost cenzurat in nici un fel la noi, insa sa fie facute in limita bunului simt, asa cum ati si facut-o de altfel.
S-auzim de bine
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
Daca tot se poate da cu parerea,hai ca vin si eu cu ideile mele.
1.Din punctul meu de vedere preturile sunt OK.
2.Cantitatea o vom constata dupa(propun sa ne facem "tara"la inceput si la sfarsit)
3.Sa se plateasca suma integrala cazare+masa pana la o data stabilita(asa se va sti cel mai sigur,cine vine si cine nu)
si mai consider ca trebuie sa multumim celor ce se ocupa de organizare
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
Daca cu mancarea am fost mai restrictiv (cu toate ca inca nu cred asta) propun sa se contribuie cu o suma simbolica (sa zicem 10 lei/ persoana participanta) pentru oblojirea bugetului cheltuit cu organizarea....macar ceva pe la combustibil consumat (cota e discutabila. fireste)
Nu ma pricep la masini !
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Alexey86 a scris: Pentru cei care cred ca preturile sunt destul de mari si nu renteaza , ii rog daca au alta varianta sau propunere sa posteze aici, sau daca vor se pot implica. Trebuie sa nu uitam ca cei care sau implicat fac asta din timpul si resursele lor.
Cred ca ii destul de greu sa pui in miscare 40-50 masini sa te deplasezi in alta locatie pentru pranz sau cina.
"Asadar grupul de recunoastere ar putea face o prospectare a pietei si in acest sens"
Nu cred ca cei care merg la recunostere vor avea timp sa gaseasca si un traseu pentru intalnire si sa se primbe prin pensiunile din zona.
Multumesc.
Buna seara,
Sunt tavy senior, si as dori daca nu este cu suparare, sa poata sa-si dea cu parerea referitor la pretul mesei
ce colegi vor dori fara sa fie apostrofati ca ar trebui sa se implice daca nu convin preturile propuse.
Si eu sunt de parere ca pretul este cam mare,dar nu spun si nici nu sa spus ca ,, nu se renteaza".
Prntru intalnire vom plati oricum pretul stabilit. Am tinut cont de 4stele,dar meniul pare cu pret "a la cart"
si nu meniu impus sau cum se spune ,,meniul zilei" care la restaurante este de la 15 la 25 ron pranzul.
Pentru copii nefiind nici o propunere (ca anul trecut)cred ca se va comanda din lista de bucate.
Marius are o inima foarte mare,si cred ca va citi si aceste pareri (fara a fi constrans sa tina cont de ele.
Si ceilalti organizatori si toata conducerea lroc sunt oameni de toata isprava.
La inceputul acestui topic parca Marius a propus parca sa se suporte din fondurile clubului o parte din masa.,
lucru cu care eu nu am fost de acord ,si nu as fi nici acum, deoarece la intalnire participa si alti membrii decat cei lroc.
Asta nu inseamna ca nu ar trebui folosite aceste fonduri ptr efortul celor care se inplica in recunoastere ca sa nu fie
folosite resursele lor proprii.
Cu iertaciune,pentru timpul rapit va doresc toate cele bune!
Abia astept sa ne revedem.
Disco II Td5
- mardar
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 185
- Mulțumiri primite: 25
-pranz - ciorba servita la bol mare la fiecare masa
-preparat de baza
-garnitura asortata
-salata de sezon
-desert-papanasi sau calatite/crema de zahar ars/placinata casaei/gogosi
-apa min/plata
- Prêt este de 45 ron /per
cina -preparat de baza
-garnitura asortata
-salata de muraturi asortata
-desert
-apa min/plata
- -afinata naturala /rachiu de cazan
- Prêt este de 40 ron /per""""
Ceea ce este descris aici nu prea seamana a "meniul zilei",pe unde am vazut eu practica cu "meniul zilei" la 15-20 ron te cam plimbi cu motocicleta prin farfurie.
Si daca mai pui la socoteala si cele 4 stele din categoria pensiunii.............
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
Socotiti voi cat face cina aia. Si a fost buna si multa.
Pranzurile le-am platit extra si a iesit in jur de 70 RON/persoana comandat a la carte.
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Mardar a scris: """Reamintesc detaliile meselor:
-pranz - ciorba servita la bol mare la fiecare masa
-preparat de baza
-garnitura asortata
-salata de sezon
-desert-papanasi sau calatite/crema de zahar ars/placinata casaei/gogosi
-apa min/plata
- Prêt este de 45 ron /per
cina -preparat de baza
-garnitura asortata
-salata de muraturi asortata
-desert
-apa min/plata
- -afinata naturala /rachiu de cazan
- Prêt este de 40 ron /per""""
Ceea ce este descris aici nu prea seamana a "meniul zilei",pe unde am vazut eu practica cu "meniul zilei" la 15-20 ron te cam plimbi cu motocicleta prin farfurie.
Si daca mai pui la socoteala si cele 4 stele din categoria pensiunii.............
Ai mare dreptate cu "meniul zilei din restaurante " dar daca ai observat ca pe langa acest meniu (impus Miruna) mai trebuie sa aiba si meniu suplimentar (care sa-l putem plati suplimentar personal) ptr copii sau cei care nu o sa serveasca tipul de ciorba la bol.
Am precizat ca platesc meniul asa cum este, dar ar trebui sa fie si suplimentar si alte meniuri.
Anul trecut au fost meniuri ptr copii,ptr femei(sau cei ce nu mananca porc) si fiecare a ales ce a crezut.
Cu aceasta am incheiat comentariile mele pe aceasta tema si m-a conformez celor stabilite.
O seara placuta!
Disco II Td5
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
tavy79 a scris:
Alexey86 a scris: Pentru cei care cred ca preturile sunt destul de mari si nu renteaza , ii rog daca au alta varianta sau propunere sa posteze aici, sau daca vor se pot implica. Trebuie sa nu uitam ca cei care sau implicat fac asta din timpul si resursele lor.
Cred ca ii destul de greu sa pui in miscare 40-50 masini sa te deplasezi in alta locatie pentru pranz sau cina.
"Asadar grupul de recunoastere ar putea face o prospectare a pietei si in acest sens"
Nu cred ca cei care merg la recunostere vor avea timp sa gaseasca si un traseu pentru intalnire si sa se primbe prin pensiunile din zona.
Multumesc.
Buna seara,
Sunt tavy senior, si as dori daca nu este cu suparare, sa poata sa-si dea cu parerea referitor la pretul mesei
ce colegi vor dori fara sa fie apostrofati ca ar trebui sa se implice daca nu convin preturile propuse.
Si eu sunt de parere ca pretul este cam mare,dar nu spun si nici nu sa spus ca ,, nu se renteaza".
Prntru intalnire vom plati oricum pretul stabilit. Am tinut cont de 4stele,dar meniul pare cu pret "a la cart"
si nu meniu impus sau cum se spune ,,meniul zilei" care la restaurante este de la 15 la 25 ron pranzul.
Pentru copii nefiind nici o propunere (ca anul trecut)cred ca se va comanda din lista de bucate.
Marius are o inima foarte mare,si cred ca va citi si aceste pareri (fara a fi constrans sa tina cont de ele.
Si ceilalti organizatori si toata conducerea lroc sunt oameni de toata isprava.
La inceputul acestui topic parca Marius a propus parca sa se suporte din fondurile clubului o parte din masa.,
lucru cu care eu nu am fost de acord ,si nu as fi nici acum, deoarece la intalnire participa si alti membrii decat cei lroc.
Asta nu inseamna ca nu ar trebui folosite aceste fonduri ptr efortul celor care se inplica in recunoastere ca sa nu fie
folosite resursele lor proprii.
Cu iertaciune,pentru timpul rapit va doresc toate cele bune!
Abia astept sa ne revedem.
Buna seara,
Imi pare rau ca am fost intelesc gresit, nu am avut intentia sa apostrofez pe nimeni, eu doar am vrut sa atarag atentia celor care au ceva de obiectat vis-a-vis de meniu/pret/conditii ca nu avem extrem de multe optiuni pentru zona respectiva si ca totusi discutam de o zona turististica si preturile nu pot fi ca la birtul din coltul blocului.
Multumesc.
Cu stima Alexey.
- dorian
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 359
- Mulțumiri primite: 47
SA inventat cratima !
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Actiuni ale clubului
- Intalnirea anuala a pasionatilor Land Rover 2013: 24-26 MAI - (Organizare)